دو قسمت پستتون ایراد داره :نقل قول:
1. شش ماه اول سال نیمه اول حساب می شوند که شما اشتباها گفتید نیمه دوم
2.نیمه اول 71 احتیاجی به گرفتن معافیت تحصیلی ندارند،فقط متولدین نیمه دوم 70 با فرستادن دفترچه تاریخ اعزام خودشون رو عقب می ندازند:20:
دو قسمت پستتون ایراد داره :نقل قول:
1. شش ماه اول سال نیمه اول حساب می شوند که شما اشتباها گفتید نیمه دوم
2.نیمه اول 71 احتیاجی به گرفتن معافیت تحصیلی ندارند،فقط متولدین نیمه دوم 70 با فرستادن دفترچه تاریخ اعزام خودشون رو عقب می ندازند:20:
ضوابط ثبت نام در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي اعلام شد
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، معاون مشمولان و امور معافيت هاي سازمان «سرهنگ محمدرضا اكبرحلوايي» ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي در سال جاري را بدين شرح بيان نمود.
بر اساس ضوابط ثبت نام فارغ التحصيلان ديپلم و پيش دانشگاهي در دانشگاه ها متولدين سال 72 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري و يا غيرحضوري، متولدين سال 71 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري، متولدين نيمه دوم سال 71 در صورت اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي به صورت حضوري يا غيرحضوري و متولدين نيمه دوم سال 1370 به شرط اخذ ديپلم و پيش دانشگاهي به صورت حضوري مجاز به ادامه تحصيل مي باشند.
او همچنين در ادامه افزود: فارغ التحصيلان ديپلم يا پيش دانشگاهي متولدين سال هاي قبل مشروط بر آنكه ديپلم فني وحرفه اي و كارودانش را حداكثر تا پايان 22 سالگي و پيش دانشگاهي را تا پايان 24 سالگي به اتمام رسانده باشند مجاز به ادامه تحصيل مي باشند.
وي همچنين در ادامه تشريح ضوابط ثبت نام فارغ التحصيلان ديپلم و پيش دانشگاهي خاطر نشان كرد: دارندگان برگ اعزام بدون غيبت مشروط بر آنكه موعد اعزام آنان هيجدهم مهرماه 1390به بعد باشد و همچنين دارندگان معافيت موقت بدون غيبت مجاز به ادامه تحصيل مي باشند.
سرهنگ حلوايي گفت: فارغ التحصيلان مقاطع دانشگاهي در صورتي كه از زمان فراغت از تحصيل آنان بيش از 6 ماه نگذشته باشد، و در مقطع تحصيلي قبلي سقف سنوات تحصيلي را رعايت كرده باشند، مجاز به ثبت نام در دانشگاه ها و موسساتآموزش عالي مي باشند.
معاون مشمولان و امور معافيت هاي سازمان افزود: دانشجويان انصرافي، ترك تحصيل و اخراجي از دانشگاه ها مجاز به ثبت نام نيستند. و همچنين دانشجويان مقاطع كارشناسي پيوسته و بالاتر كه با اخذ مدرك كارداني فارغ التحصيل شده اند به دليل استفاده از معافيت تحصيلي مقطع بالاتر به عنوان اخراج يا انصراف از تحصيل محسوب شده تا پايان خدمت دوره ضرورت مجاز به تحصيل نيستند.
اوهمچنين ادامه داد: فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي پيوسته نيستند مگر در رشته هاي هم نام با مقطع كارداني كه در اين صورت بايد تحصيل كارشناسي را حداكثر طي مدت 4 سال به اتمام برسانند.
وي به ضوابط ادامه تحصيل سربازان در حين خدمت نيز اشاره نمود و گفت: سربازان در حين خدمت مجاز به تحصيل در دانشگاه نمي باشند مگر با ارائه مجوز صادره از سوي وظيفه عمومي محل اعزام و ترخيص از خدمت. همچنين سربازاني كه خدمت آنان حداكثر تا سي ام بهمن ماه 1390 به اتمام مي رسد و شروع به تحصيل آنان در نيم سال دوم سال 90-91 مي باشد، مي توانند از اول مهرماه سال جاري ثبت نام نمايند ليكن اشتغال به تحصيل آنان منوط به ارائه كارت پايان خدمت خواهد بود.
درپايان وي افزود: دارندگان كارت پايان خدمت و معافيت دائم و همچنين، متولدين شهريور 1340 و قبل از آن نيازي به اخذ مجوز از واحدهاي وظيفه عمومي ندارند.
ببخشيد بايد شرايط خاصي داشته باشيد كه تاريخ اعزام رو تمديد كنن؟و در صورت تمديد تا چه مدت تمديد ميشه؟ ممنوننقل قول:
سلام دوستان.پسری هستم متولد اسفند 66.ترم 8 کارشناسی رو تموم کردم و 13 واحد دیگه دارم.پدرم متولد 1341 هست.می تونم بگم مشکل خاصی نداره.فقط دندوناش رو تماما کشیده و یک بار هم سکته کرده(7-8سال پیش)کلا کمی عارضه قلبی داره.به نظر شما من می تونم معافیت کفالت بگیرم؟من می تونم کارشناسیم رو تا تابستون سال آینده تموم کنم و بعدش هم برم ارشد.اما نمی خوام وقتم رو الکی از دست بدم.لطفا هرجور که می تونید راهنماییم کنید.اگه لازم بود پیغام خصوصی هم بدید جواب می دم.فقط خواهشا یکی من رو راهنمایی کنه.نمی دونید مثل خر تو گل موندم.
شرایط خاصی نداره ولی از خود نظام وظیفه بپرسید بهتر راهنماییتون می کنه چون این قانون خاصی نداره:20:نقل قول:
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
سلام،نقل قول:
معافیت کفالت که شاملتون نمی شه چون پدرتون 59 سال رو رد نکردند ولی اینطور که گویاست معافیت پزشکی شاملتون می شه،پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید ببینید کدام شرایط رو دارید!:20:
سلام به دوست عزیز و پاسخگوی همیشگی mehrdadamri_92 عزیز
عزیز رفتم تو سایت police.ir ولی نتونستم متن دقیق : " · فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام " رو پیدا کنم
اگه براتون زحمتی نیست می خواستم آدرس صفحه شو دقیق تو یه لینک بهم بدید . ممنونتون میشم . میخوام تو کامپیوتر نگه دارم صفحشو که داشته باشم , ممنون :20:
سلام عزیز،نقل قول:
مخلصم :31:
اینم لینک خدمت شما :
کد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=e84752fe-88db-4cfc-949b-6b6ff46497fd&ID=09212fec-fc35-44fd-8efa-e94a4fcc4653
با تشکر از پاسخ شما ، اما فکر نمی کنم معاف پزشکی بشم.شرایطی که گفتم مربوط به پدرم هست.می خواستم بدونم می تونم از کار افتادگی براش بگیرم؟یا اصلا درسم رو کش بدم به امید معافی یا نه؟نقل قول:
سلام،
معافیت کفالت که شاملتون نمی شه چون پدرتون 59 سال رو رد نکردند ولی اینطور که گویاست معافیت پزشکی شاملتون می شه،پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید ببینید کدام شرایط رو دارید!
پیشاپیش ممنون
آها:31: شرمنده اشتباه متوجه شدم،اگه اینطور که می گید شرایط معافی رو دارید چون پدرتون احتیاج به مراقبت دارند:20: ولی شما از نظام وظیفه یه مشاوره بگیرید که کامل مطمئن بشیدنقل قول:
یعنی با کجا تماس بگیرم؟نقل قول:
راستی من الان معاف تحصیلیم.اگر برای معافیت کفالت اقدام کنم و خدایی نکرده( زبونم لال نباشم اون روز رو ببینم )قبول نکردن،مشکلی که پیش نمیاد؟و مثلا 2 سال دیگه می تونم دوباره واسه معافیت کفالت اقدام کنم؟محدودیت نداره؟
(خیلی مردی هم زود جواب میدی و هم خوب جواب میدی.به جون شما کل زندگی من سر این جریان ریخته به هم)