عرض کردم برای اکو و دانلود شبانه هست و در موردش توضیح میدم ولی برای آرت فکر نکنم کار خاصی بشه انجام داد و اگر از درصد مشخص شده بیشتر دانلود کنید به مرور سرعتتون کم میشه.نقل قول:
Printable View
عرض کردم برای اکو و دانلود شبانه هست و در موردش توضیح میدم ولی برای آرت فکر نکنم کار خاصی بشه انجام داد و اگر از درصد مشخص شده بیشتر دانلود کنید به مرور سرعتتون کم میشه.نقل قول:
خب من اکو هستم میشه توضیح بدید چکار کنیم که از درصد مشخص زیاد دان نکنیم ؟نقل قول:
دوستان شاتلی؛
من طی ماههای گذشته به هر نحوی بود از شاتل دانلود کردم!
دیماه حدود 40 گیگ!
بهمن ماه حدود 47 گیگ!
و اسفند ماه تا امروز حدود 22 گیگ!
البته اینرا هم به اطلاع شما برسان که من با توجه به نیازم دانلود کردهام؛ وگرنه شاید بیش از اینها هم بتوان دانلود نمود!
در ضمن سرویسم 128 اکو است!
فعلاً که این شاتل برای من بد نبودهاست!
در عکس زیر مقدار دانلود ماهانهام مشخص شده است!
پایدار باشید.
:n11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، یه موقعی از شاتل ترافیک که میخریدی
مثلا 3 گیگ، 3 گیگ هم بهت کادو میداد
هنوزم اینجوریه؟
یا دیگه این طرح رو برداشتن؟
تجربه ای که من دارم اگر این موارد رو رعایت کنید احتمال محدود شدنتون خیلی کم میشه:نقل قول:
1. در درجه اول در زمان محدود شدنتون ، دانلود رو متوقف کنید یا اونرو خیلی خیلی کم کنید در حد موارد ضروری تا زمانی که از محدودیت در بیاید. هر چقدر که در زمان محدودیت، کمتر دانلود کنید(خصوصا از ساعت 1 تا 3) دوره محدودیتتون زودتر تموم میشه.
2. از ساعت 1 الی 3 از دانلود حجیم خودداری کنید و فقط دانلود ضروری انجام بدید. چون برای برنامه محدود کننده دانلود شبانه شاتل برای این 2 ساعت درجه اهمیت زیادی تعیین کردن.
طوری که متوسط دانلودتون در ساعات 1 الی 3 از حدود 50 مگ تجاوز نکنه. یعنی اگر امشب از ساعت 1 الی 3 200 مگ دانلود کردید تا 3 شب نباید در این 2 ساعت دانلودی داشته باشید.
3. دانلود های حجیمتون رو از ساعت 3 الی 8 انجام بدید.
4. به ازای هر 2 شب دانلود کامل(معادل حدود یک گیگ برای هر شب)، یک شب استراحت بدید. یعنی اگر امشب و فردا شب از ساعت 3 الی 8 هر شب یک گیگ (512اکو) دانلود کردید، پسفردا شب دیگه دانلودی نداشته باشید. البته بهتر هست که یک شب در میون دانلود انجام بدید.
5. موارد بالا احتمال محدود شدن و یا شدت محدود شدن رو خیلی کم میکنه ولی با اینحال احتمال محدود شدن وجود داره چون بر اساس شرایط و مناطق مخابراتی فرق میکنه ولی اگر هم محدود شدید حتما یادتون باشه که بمحض محدود شدن دانلود رو متوقف کنید تا زمانی که از محدودیت در بیاید.
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت جشنواره نوروزی شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 15 اسفند ماه تا 24 اسفند ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر "پکیج 1 گیگ، 1 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکتهای شاتل به سرویس شما اختصاص خواهد یافت. گفتنی ست، این شرایط ویژه تنها برای "پکیج" 1 گیگ ترافیک وجود دارد و تنها مشتریانی که این "پکیج های" 1 گیگی را دریافت دارند از این تخفیف برخوردار خواهند بود.نقل قول:
گفتنی ست، این پروموشن شامل شهرهای تهران، کرج، مشهد، شیراز، قم، اصفهان، کاشان، آران و بیدگل، خمینی شهر، دهق، دهاقان، زرین شهر، شاهین شهر، شهرضا، فولاشهر، کوهپایه، کلیه شهرهای استان مازندران، رشت، لاهیجان، لنگرو، دماوند، شهریار، فیروزکوه، اسلامشهر، قرچک، ورامین، پاکدشت، زنجان، همدان، اراک، ساوه، میبد، اردکان، اهواز، دزفول، باوی، اردبیل، پارس آباد، گرمی، نمین، مشکین شهر، خلخال، ارومیه، بیرجند، نیشابور، سبزوار، بجنورد، سمنان، دامغان، شاهرود، گرمسار، شهمیرزاد، مهدی شهر، سرخه، زاهدان، کلیه شهرهای استان کرمان، قزوین، محمدیه قزوین و کرمانشاه خواهد بود.
سرعت art-1 چقدره؟
الان که eco-128 دارم توی روز دانلودم روی 200 هست
art-1 چجوریه سرعتش؟
من الان تقریبا 2 هفتس دارم هر شب از 4 تا 8 دان میکنم ولی هنوز از محدودیت در نیومدم اگه 20 روز صبر کنم که خیلی بد میشه !نقل قول:
از طرف شاتل اس ام اس اومده که به ازای خرید پکیج 1 گیگی 1 گیگ دیگه هدیه میده :n16:
داش ساسان وضع نت شما چطوره ؟نقل قول:
من هفته پیش دوباره ۵۱۲ تمدید کردم سرعتم ۶۵ ثابته
لامصبا ۱ مگ و ۲ مگ هم نمیدن که ...