شاتل بدرد نمیخوره پسر داییم اشتراک گرفت 128 سرعتش 6 هست فقط همین یه کاربر رو داره
Printable View
شاتل بدرد نمیخوره پسر داییم اشتراک گرفت 128 سرعتش 6 هست فقط همین یه کاربر رو داره
بچه ها ۱ سوال
چراغ کره زمین مودم زایکسلم چند روزه قرمز میشه بعضی مواقع هم خاموش میشه ... که در هر دو حال نمیتونم کانکت بشم
مشکل چیه به نظرتون ؟:n01:
:n23: منظورتون از دزدی ترافیک چیه ؟ با وجود نرم افزاری مثل دیومتر باز هم این بحث دزدی ترافیکو ادامه میدید ؟ :n13:نقل قول:
شما پول رو برای سرویس روزانه میدی ، اگه قرار بود بشه همه هرچقدر دلشون میخواد شبا دانلود کنند پس حق منی که نمی خوام دانلود کنم فقط میخوام سرعتم پایین نیاد چی میشه ؟ :n23: بعدشم حالا درسته یه مشکلی داشتین و ناراحتین اما این نوع ادبیات فقط شخصیت خودتونو رو زیر سوال می بره. اونها هم فقط کارمند هستن . میخوام بدونم زمانی که مشکلتونو حل کردن هم اومدین بگین دستشون درد نکنه ؟ :n23: یکم انصافم خوبه ...نقل قول:
شما چرا از شاتل نمیرین.اگه واقعا ایجوریه؟
امثال تو فقط جاده صاف كن شركتهاي سو استفاده گر مثل شاتل هستند اگر نميريم چاره اي نداريم مثل شاه كه ميگفت هركي از من خوشش نمياد از ايران بره آخرشم خودشو با اردنگي انداختن بيرون نميدونم براي خوش رقصي چيزي هم بهتون ميدن يا مفتي دارين كار ميكنيننقل قول:
من که از شاتل راضیم نزدیک یکسال هم هست که سرعت دانلود روزانم از 250 پایین تر نیومده.
منم اول فکر میکردم شاتل دزدی میکنه اما از وقتی DU Meter رو نصب کردم فهمیدم ترافیک چطور مصرف میشه و کنترلش کردم.
الکی به شاتل ایراد نگیرید.:n05:
سلام
کسی میدونه art4 سرعت دانلودش چقدره؟
سلام دوستان
تقریبا سه هفتهای میشه که نت من با چیز پی ان مشکل پیدا کرده
تو طول روز که وب گردی میکنم مشکل نداره و فقط شبا که میزارم فایلام دانلود بشن وچیز پی انم بعد حدودا 200 مگه دانلود کردن قطع میشه و دیگه وصلم نمیشه و فردا باز میام میبینم مشکل نداره....
ممکنه شاتل کاری کرده باشه که نتونیم تو ساعات ترافیک رایگان با چیزپی ان دانلود کنیم؟؟؟
به نظرتون مشکل از نتمه یا ممکنه سیستمم مشکل داشته باشه؟
دوستی هست که همچین مشکلی داشته باشه؟؟
بی زحمت راهنماییم بکنین....
منتظرم....