دوستان به نظرتون ميشه قبل از ساعت يك با چيز پي ان وصل شد ويه طور محدوديت سرعت شبانه رو دور زد؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان به نظرتون ميشه قبل از ساعت يك با چيز پي ان وصل شد ويه طور محدوديت سرعت شبانه رو دور زد؟؟؟؟؟؟؟
جالبه... نمیدونستم میذارن با ۵۱۲ این همه دان کرد ... من فکر میکردم ۶ تا ۸ گیگ رایگان ماکزیموم مقداریه که میشه تو ساعات رایگان یک ماه ۵۱۲ گرفتنقل قول:
دیشب تماس گرفتم با شاتل پدرسوخته گفتم ترافیکم احساس میکنم کم میشه ! یه خانوم کودنی گوشی رو برداشت ! خنده اش گرفت ! میگفت هر وقت دیدی اینطوی شد ، گزارش کارکرد PPPOP + گزارش کارکرد ساعتی DUMETER رو ایمیل کن برامون پیگیری میکنیم !
مجددا زنگ زدم ویکی دیگه برداشت ! گفت به خاطر اینه که شاتل دانلود و اپلود رو با هم حساب میکنه !!!!!!
برای بار سومتماس گرفتم ویکی دیگه برداشت ! گفت شما وقتی دانلود میکنید ! خود به خود اپلودی هم انجام میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم چرا ؟! چی اپلودمیشه ؟! گفت DATA !!!! گفت DATA چی ؟! گفت اطلاعات !! گفتم اطلاعات چی ؟ گفت DATA های زیادی موقع دانلود ، اپلود میکنید !!!
اینقدر رفتم رو مخشون که ییهو یدم ازبن دراومدم !!! یعنی اینکه همه چی دست خودشونه ! به راحتی بن میکنن ! به راحتی از بن در میارن !!!!!!!!!!!!
---------------------------------
احمقی بیش نیستن این پشتیبان به اصطلاح فنی های شاتل !!! فقط مثل روبات یه چیز رو تکرار میکنن !
--------------------------------
عوضی که بودن ، دزد حرومخوار هم شدن !
----------------------------------------------------------
من برای خطم پول دادم ، چرا نباید شبها دانلود کنم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! و به خاطر 4 شب دانلود چرا باید 15 شب سرعتم بشه 2 تا 5 کیلوبیت ؟!
دوستان من 128 نامحدود گرفتم . میخواستم ببینم بعد از چند گیگ دانلود محدود میشم؟
اشتباه کردی گرفتی . بعداز پایان قرار داد خط رو تخلیه کن . نامحدود بقیه شرکت ها خیلی ارزون تر و با کیفیت تره .نقل قول:
اصلا مشخص نیست ! 110 گیگ / 20 گیگ / 50 گیگ !!! سیستم مذخرفشون هر وقت تشخیص داد شما پرمصرفی بن میشی :n02:
من رشت هستم هرچی پرس و جو میکنم بقیه isp ها چرند هستن و سرعت درست حسابی ندارن:n03:نقل قول:
جی تاک و اسکایپ قطع شده و سرعت به یک چهارم تقلیل پیدا کرده. با پشتیبانی هم که تماس گرفتم طبق معمول میگه مشکل از زیرساخت هستش. دوستان تهرانی این وضعیت رو تایید میکنند؟
تایید میشهنقل قول:
دوستان تو این چند روز شما هم دزدی ترافیم داشتین؟
من و 3 نفر دیگه تو این 4 شب داشتیم شما چی؟