گفته بودن، تدبیر، بالاخره اینم یه تدبیره :n19:نقل قول:
Printable View
گفته بودن، تدبیر، بالاخره اینم یه تدبیره :n19:نقل قول:
سلام بر همشهریان عزیز
گویا دیشب سیستم قاط زده دانلود شبانه رو از حجم ملت کم کرده، الان تماس گرفتم و جوابی که شندیم: "خیلیا دیشب با این مشکل برخوردن و ما هیچ گونه قولی در رابطه با برگشت ترافیک کسر شده نداریم، ممکنه برگرده ممکنه ....:n08:"
اینجا اهواز است آی لاوی یو پی ام سی:n10::n10:
از منم کم شده :n29:نقل قول:
مطمئن باش برنمیگرده، اینم یکی دیگه از دزدی هاشونه !!!!
ديشب حس دانلود نداشتم وگرنه الان حجم تموم شده بود!نقل قول:
50 مگ گرفتم همش رو كم كرده!
فقط بايد بفهميم كلا شبانه رو برداشتن يا فقط ديشب بوده
سلام.کسی خبر نداره مخابرات قراردادش را با اسیاتک دزد باطل کرده یا نه؟این شرکت حروم زاده امده تعرفه تمام سرویسا رابالا برده.سرویس 1مگ برنزی قبلا 50 تومن بود الان 70 تومن شده!!!!
سلام دوستان
دباره ی ای دی اس ال مخابرات چیمیتونید بگید؟
سرعتش خوبه ؟
قیمتش مناسبه؟
خودتون بگید؟:n05:
دیشب 5گیگ دانلود داشتم. از ترافیکم کم نشده
غیر ممکنه :n04:نقل قول:
حتما بعد از دانلود و فهمیدن این که از حجمتون کم نشده این حرکات رو انجام دادید:26::n20:
بیایید مثل من وایرلس بگیرید خیلی توپه مخابرات رو هم ول کنید :n16:
الان که وایرلس دارم میخوام بدم ای دی اس ال بگیرم چون تعرفه هاش ارزون تره در مقابل حجم بیشتری میده...:n02:نقل قول:
سلام دوستان این نویز منو دیوونه کرده تازه صبحی رفتم کارشناس هم با خواهش و شیرینی بالاخره اورمدم گفت همیچ مشکلی نداره خط نه کافور و خونه.فقط یه چیز عجیبی که هست خط صبحا تا 6-7 تا 10-11 مگ میکشه ولی الان نهایتن 5 مگ عجیب نیست؟ ماله چیه؟؟؟؟؟
سلام دوست مننقل قول:
ماله چیه؟چیه مگه
:n04:
داداش دارم میگم صبحا زود وضعیت خطم عالی میشه ولی عصرا وشبا داغونه به نظرتون مال چیه؟نقل قول:
آهان:n08:نقل قول:
خب خط شما هم از مخابرات خوزستان هست؟:n24:
نه دادش کرمان فقط میخاستم ببینم مشکل نویزش مال چیه؟:n25:نقل قول:
منم اهل کیش هستمنقل قول:
ولی یه چیزی یعنی کرمان تاپیک مخصوص ای دی اس ال نداره عایا؟
هیچ کس نیست خیلی خلوته.اینجا هم شلوغه هم دوستان اطلاعات کاملی دارننقل قول:
Okنقل قول:
من که اطلاعاتی راجع به این موضوع ندارم...
ولی مثال میزنم
بر سی کنید که پیش همشهریاتون این مشکل وجود دارد یا نه؟
مگه نمیدونستید سیستم مشکل داره من دیشب دیدم ibs باز نمیشه 1گیگ و 100مگابایت مصرف داشتم ولی از شارژم کم نکرد
من تحقيق كردم اين مورد در تمام جهان شايع هستش:n02:نقل قول:
شبها snr خط ها معمولا پايين مياد دلايلي مثل وجود نويز در اثر وسايلي برقي مثل لامپ ها و ... در متن هاي خارجي ديدم اشاره شده.
من دیشب ساعت 2:05 وصل شدم بصورت اتوماتیک، ساعت 6:58 هم قطع شده بصورت اتوماتیک، 3.64GB دانلود داشتم و چیزی هم کم نکرده.
همین الانش هم وصل نمیشه به IBSng...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کانکشن رو قطع میکنم ببینم کم کردن ترافیک به چه صورته...
ادیت: حجم خوری نداره و تقریبا دقیق هست :n02:
این ترافیک رد و بدل شده در کانکشن:
اینم ترافیک کسر شده:
سروش يعني چي؟يعني ماناماد تا ساعت هفته ساعت رايگانش؟پس چرا ضحي تا ساعت شيشه؟مثل اينكه ماناماد اپراتور اول شده
خوب مهر هم امد و خبری از نامحدود ها نشد کم کم باید از مخابرات بار کنیم برگردیم شاتل
اقا من یه چیزو نفهمیدم .من حجم مصرقیم رو مانیتورینگ کردم مخابرات ازم دقیق کم میکنه یعنی تو این مدتی که به شدت تحت نظر داشتمش تا حالا نشده زیادی از خحمم کم کنه یا از شارژم بدزده ولی نمیدونم چرا وقتی از شرکت های دیگه استفاده میکنم حجمم دیرتر تموم میشه .کسی دلیلشو میدونه ؟
مهر آمد و مهر آمد ...نقل قول:
باز بوی محدود امد:n02:
مخابرات هماپلودو حساب ميكنه و لي شركتاي ديگه آپلودشون رايگانهنقل قول:
برا تو هم شبانه تا ساعت شيشه يا هفت؟سروش ميگه برا من تا ساعت هفته
والا از وقتی که برای شبانه شل کن سفت کن دراورده دیگه من جرات نمیکنم شبا استفاده کنم یه وقت پولشو از حلقوممون نکشه بیرون .الان هم که دوروزه اومدم منزل جدید adsl نداره .نقل قول:
مطمئنی فرشاد ؟ ولی فکر کنم همشون اپلود رو هم حساب میکنن تا حالا ندیدم شرکتی فقط دانلود رو حساب کنه بلاخره اپلود هم جزو ترافیک حساب میشه شاید یه نفر بخواد صبح تا شب فایل اپلود کنه اونوقت براش حکم نامحدود رو داره .نه فکر نکنم اینطور باشه بعدشم برای وبگردی مگه ماهی چقدر مصرف میشه ؟ شاید 50 مگ این 50 مگ اپلود چقدر مگه تاثیر داره ؟ من برای وبگردی از شرکت های دیگه ماهی 1.5 تا حداکثر 2 گیگ میخرم یه چیزی هم اضافه میاد ولی از مخابرات حداقل ماهی 7-8 گیگ باید بگیرم تازه کمم میاد .نمیدونم رازش در چیه .من که دیگه قاطی کردم .
نه بابا ماناماد هم فکر کنم تا 6 هست !!! مطمئنی تا ساعت 7 هست سروش ؟؟؟ :n13:
نه آپلود بیشتر از این حرفهاست حتی یه بار برا من 150مگ دانلود و 50مگ آپلود زده بود تو ibs یا یه بار 28مگ دانلود و 26مگ آپلود زده بود فقط برا وبگردینقل قول:
فکر کنم بخاطر اینکه ماناماد اپراتور اول شده شبانش از ساعت 2تا هفته مثلا قبلا هم که ضحی اپراتور اول بود شبانش از 2تا 7بود ولی الان شده 2تا 6نقل قول:
والا نمیدونم :n02:
من فکر کردم تا 7ـه، گذاشتمش تا 7، حالا می بینم کم نکرده، پس حتما تا 7ـه :n02:
من کیش اوآسیس بودم، همون ضحی هست؟ حالا امشب میذارمش تا ساعت 7:05 دقیقه، ببینم بعد از 7 هم هست یا نه :n02:
يك ماه بعدنقل قول:
soroosh_cz :
ساعت 11:05 دقيقه صبح دانلود كردم رايگان بود اين بار ميخوام تا 12 ظهر بذارم ببينم كم مي كنه يا نه:n02:
عه؟ معلومه میخوام چیکار کنم؟ :n02:نقل قول:
بخاطر تو میذارمش تا 7:10 که اگر کم کرد، butthurt بشم :n02:
ساعت شبانه مخابرات تا 7 ـــه یا 6 ؟نقل قول:
پارس آنلاین که تا 7:15 دقیقس ولی باید قبل از 7:15 مودم ریست بشه و گرنه حساب میکنه اگه هم ازت کم کنه حسابی میسوزی آخه توی ربع ساعت 800 مگ میگیره :n09:
من فکر کردم فرشاد گفته تا 7، گذاشتم تا 6:58، می بینم کم نکرده... شاید کشوندنش تا 7 :n02:نقل قول:
نه، من ته زور خطم همون 2 مگ هست، تو ربع ساعت فکر کنم حدود 200 مگ بشه... دوشواری خاصی ندارم. من الان با Bridge وصل شدم، ساعت 2 اتوماتیک وصل میشه با یه نرم افزار، 7 هم IDM خودش می بنده همه چی رو و قطع میکنه.:n26:
اون موقع که ضحی تا ساعت 7بود ولی ماناماد تا ساعت 6بود ضحی اپراتور اول بود ولی الان ماناماد شده اپراتور اول و مثل اینکه برا ماناماد تا ساعت هفته ولی من که ضحی هستم تست کردم تا ساعت 6بودنقل قول:
من هم واسه PPPO یه اسکریپت نوشتم با یه ابزاری به اسم TST10 به صورت فایل BAT هست توی اون قسمت IDM دادمش که بعد از تموم شدن دانلود فایل رو باز میکنه و مودم DC میشه ( چراغ اینترنت خاموش میشه )نقل قول:
نقل قول:
سامانه ماناماد هم پرتک شده ؟
4 ساعت کمه واسه دانلود شبانه مگه اینکه سرویس 5 مگ یا 10 باشه
بله همه نمایندگی ها وارد پارتاک شدند باورت میشه از وقتی 5مگ گرفتم هیچ دانلودی ندارم 2مگ داشتم بیشتر باهاش دانلود میکردم:n27:نقل قول:
این پسره(سروشو میگم)ماشالله چقدر خوش شانسه:n02:
به محض اینکه ماناماد شد اپراتور اول منتقلش کردن ماناماد الان دانلود شبانش از ساعت 2تا هفته:n08:
دفعه قبل هم ثبت نام کرد صبانت بلافاصله صبانت 12مگ با دانلود شبانه آورد:n19:
جریان چیه؟نقل قول:
من اینترنتم مال سیترا بود، idm 2 دانلود میکنه 6 هم خاموش میکنه.
مودم ماهم باید خاموش بشه؟