با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید.نقل قول:
Printable View
با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید.نقل قول:
دوستان میخوام سرویس با دانلود شبانه رایگان بگیرم الان مخابرات قدیمی نامحدود با سرعت پایین دارم 256.
چی بگیرم و از کجا بگیرم .
رفتم تو سایت مخابرات ولی چیزی از دانلود شبانه رایگان نگفته بود .
هزینه هم بین 20 تا 25 تومن در ماه میتونم پرداخت کنم . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
سلامنقل قول:
اول از طریق سایت به 512 ارتقا بدین بعد از یک ماه میتونین از کمپین شگفت انگیز
سرویس یک یا دو مگ بگیرین که حجمی هست و دانلود شبانه داره.
لینک زیر رو ببینین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم گوگل دم خونمون سرور راه اندازی کرده :n31:
از مخابرات بعیده همچین پینگی بده :n04:
خوب نامحدود هاش رو ورداشت روشون مصرف منصفانه گزاشت، دیگه کسی دانلود نمیکنه. پهنای باند باز! پینگ پایین. یه عالمه هم از کاربرهاش تخلیه کردند. چرا بعید؟ :n23:نقل قول:
نقل قول:
برا من که هنوز نامحدوده. اوضائ پینگشم بگیر نگیر داره. الان خوبه 2 روز دیگه داغون میشه.:n13:
شایدم دلیلش این خبر باشه: امیدوار بودیم با این کیفیت یه تصمیمی بگیرن
این پینگ پایین از 8.8.8.8 بخاطر راه اندازی سرور گوگل در عمان هست.نقل قول:
شما مطمئنی که مصرف منصفانه داره اجرا میشه؟نقل قول:
تو سایتش که میگه فعلا اجرا نمیشه.
اینجا همچنان اوضاع فاجعه باره، از ساعت 12ظهر به بعد سرعت تک کانکشن میره زیر 100 اونم تو سرویس محدود!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
برا من خیلی وقته این وضعیت پیش اومده
شما میگی زیر ۱۰۰ من میگم ۱۳ ۱۶ ۳۰ کیلوبایت محدود ۲ مگ اگه ادامه داشته باشه کوچ میکنم
زنگ بزن 2020من زنگ زدم درست کردننقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بیشتر از 20 مرتبه تماس گرفتم اینقدر چرت و پرت تحویلم دادن خسته شدم
خطط نویز نداره؟؟نقل قول:
سلام
دوستان کسی تو منطقه اشرفی اصفهانی اینترنت نامحدود داره؟
من 512 دارم الان 1 ماهه افتضاح بهترین واژه برای این سرویسه از جمیع جهات اعم از باز کردن سایت های خارجی,پینگ و packet loss...
رو همین خط 16 مگ داشتم تا 22 رو میکشه
منطقه ما شلوغه بیشتر از ظرفیت کاربر داره خود مخابرات هم کلا کمبود پهنای باند داره همه اینا باعث یه سری اختلال عجیب تو شبکه میشه خونه آخر امثال من باید جور پر پول شدن جیب مخابرات رو بکشن
کسی منطقه اشرفی اصفهانی سرویس نداره از مخابرات؟نقل قول:
در مورد پینگ چند بار مودمو خاموش و روشن کن هر دفعه از 4.2.2.4 پینگ بگیر مسیر های مختلف از لحاظ پینگ تفاوت دارننقل قول:
برای صفحه باز کردن هم dnsست کن یکم بهتر میشه
دوستان یه سوال داشتم، من برای جایی اینترنت میخوام که استفاده ام در ماه در حد شاید چند روز باشه و شاید برخی ماهها اصلاً استفاده ای نداشته باشم، میخواستم بدونم محاسبه ی هزینه چجوری انجام میشه. همچنین هزینه راه اندازی در تهران چقدره؟
دوستان برای اینترنت مخابرات یه چیزی معادل Browsec سراغ دارین؟ این پلاگین تو پارس آنلاین خوب کار میکنه ولی برای مخابرات اصلا کار نمیکنه. چی پی ان خوب چی؟ مثلا youtube رو چطور میبینید؟
دیگه باید پول خرج کنی.نقل قول:
واست پخ کردم.
بچه ها کسی خبر نداره که هنوز طرح بهار تا بهار قابل عرضه هست یا نه؟
سلام به دوستان عزیز.
دوستان چند تا سوال داشتم .لطفا جواب بدین.
1-اینترنت مخابرات تهران حداکثر تا چه سرعتی ارایه میشه؟
2-سرویسی با سرعت 10 مگ و شبانه رایگان دارد یا خیر؟
3-بهترین سرویسی با سرعت بالا و شبانه رایگان داشته باشه چیه؟
با تشکر.
خیر. تمام شده.نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست چواب منو بده.
با ٢۰٢۰ تماس بگیریدنقل قول:
من چند وقتی میشه با بازکردن سایتهای خارجی مشکل دارم.یعنی دقیقا سایتهای داخلی حتی اگه سرورشون داخل نباشه راحت باز میشه اما سایتهای خارجی یا اصلا باز نمیشه یا نصفه و نیمه.چند بار باید ریفرش کنم تا درست بشه.با ریستارت مودم هم مشکل که حل نمیشه هیچ،گاهی کاملا اینترانت میشه
این مشکل رو شما هم دارید؟
با سلام
دوستان نظر بدهند راجب adsl نامحدود مخابرات كه كيفيت آن آلان چطوره در محدوده بازار تهران مي خواهم بگيرم الان وايمكس مبين نت دارم كه هر سه روز شارز تمام مي كنه و بايد شارژ شود كه از اين رو اينترنت محدود بدرد من نمي خورد نا محدود هم تا جايي كه مي دانم فقط مخابرات ميده
ممنون مي شم اگر دوستان لطف كنند نظرشان را به بنده بدهند
سلام
من یه اینترنت حجمی از مخابرات گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده. من 2 مگ 5 گیگ گرفتم. این حجم تموم بشه نت قطع میشه و باید حجم بخرم ؟؟ یا اینکه حجم مصرفی اضافی میاد رو قبض ؟؟ اگه باید حجم بخرم از کجا باید این کار رو کرد چون تو پنل خودش گزینه ای برای این کار نداره.
میاد رو قبض.نقل قول:
ممنون. یه سوال دیگه این که تو پنل من میخواستم میزان مصرف رو ببینم ولی هر چی میزنم فقط مال 30 تیر رو نشون میده و دیروز و امروز اصلا نیست تو آمارش اون 30 تیر هم من مطمئنم بیشتر مصرف کردم ولی اون خیلی کم ثبت کرده . اون پنل درست کار نمیکنه ؟؟نقل قول:
تا جایی که من میدونم ملاک هزینه اینترنت همون قسمت ریز مصرفه اگه درست کار نکنه به نفع یا به ضرر شماس. هر ۲۴ ساعت آپدیت میشه هر روز چک کنید تا مطمئن بشید.نقل قول:
من چند وقته تهران نبودم، اینترنت مخابرات چرا اینقدر افتضاح شده ؟!
این چیه واقعه !!!
کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=317ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=329ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=310ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=313ms TTL=46
دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
از 5 سال پیش که دانشگاه قبول شدم ورفتم تلفن خونمون قطع شده . حالا من به اینترنت نیاز دارم . اون تلفن رو میشه دوباره وصل کرد؟ یا اینکه صلب امتیاز شده؟ یه مشکل دیگه هم دارم اینکه اصلا نمیدونم شماره اون خط چند بود!:n13:
نتیجه زیر ساخت ضعیف بیشتر از اینم نمیشه...نقل قول:
برا من که خیلی وقته اینجوریه :n02:نقل قول:
سلام
دوستان من یه سوال خیلی مهم دارم. خواهشا کمک کنید و یک خانواده رو از نگرانی درارید
دیروزخط ما دایر شد و زنگ زدن برید مخابرات رمز بگیرید
خط به نام پدر منه. فرستادمش مخابرات و اونجا دو سه تا برگه دادن امضا کنه. ایشونم نخونده امضا کرده داده
حالا میخواستم ببینم کسی اخیرا این قراردد رو امضا کرده؟
توش چیا نوشته؟
نیان سر برج بگیرن ببرنش؟ :D
من دانلود زیاد دارم و کار 30یا30 ام نمیکنم. فیلم و سریال و توتوریال و این چیزا
ما که شانس ندداریم. اونجا ننوشته ترافیکتون مانیتور میشه و کار بد کنین میایم میبریم دعواتون میکنیم؟
تو از دیروز شروع کردی کار بد کردنرو من حداقل 5 ساله دارن با اینترنتم کار بد می کنم :n02:از این حرف ای بچه گونه نزن تو مخابرات سگ صحابشو نمیشناسه.فکر کن بیکار باشن بیان در خونت بگن چرا پ*و*ر*ن دانلود کردی !!!نقل قول:
منم از سال 83-84 مشغول کار بدم عزیز ولی خب حالا که کوچ کردم مخابرات گفتم یه سوال کنم ضرر نداره :D
الان محدودیت هنوز اعمال نشده که؟ تو قرار دادای جدید میترسم حرفی از محدودیت زده شده باشه و بدبخت شم با قبض سر ماه
سلام
دوستان برای منطقه 4 تهران(اکباتان) چه اینترنتی پیشنهاد میدید
سرعت بالا...دانلود شبانه و هزینه مناسب
مخابرات خوبه؟سرعت 10 مگ هم تو لیست دیدم
سرعت 10 به کاربرای خانگی میدن؟
ممنونم