سلام...من لیسانس مدیریت بازرگانی از رشتم...02 تهران افتادم.1/4...کسی از رشت نیست یا از جاهای دیگه؟چه جور جاییه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Printable View
سلام...من لیسانس مدیریت بازرگانی از رشتم...02 تهران افتادم.1/4...کسی از رشت نیست یا از جاهای دیگه؟چه جور جاییه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
۰۲ هم جای بدی نیست.دومین بهترین مرکز آموزشیه.:n01:نقل قول:
البته من شوخی کردم که پارتی داشتم من اول توی سپاه افتاده بودم بعد نامه اومد که باید برم خاتمی یزد اما بعدش امریه آموزش و پرورش قبول شدم و اونا گفتا باید تا اول تیر صبر کنم بعد یه نامه دوباره از ناجا اومد که افتاده بودم اراک با 90 روز اضافه خدمت و الان هم اخرین نامه از طرف ناجا اومده که نوشته من امریه هستم بدون هیچ غیبتی و باید برم شهید هاشمی نژآد نیشابور فقط با هماهنگی بین سازمان ها می تونی نری وگرنه کلی اضافه خدمت برات می برننقل قول:
دوستان کسی این ابلاغیه کسر خدمت روخونده؟
یه خبر سیار بدی شنیدم که باورش هم برام سخت بود ... ( اگر حقیقت داشته باشه که این خبر روحیه کاذب بوده فقط ... )
فقط و فقط امیدوارم کذب محض باشه ...
لطفا در صورتی که کسی این بخشنامه رو دیده کمی از بند هاش رو اینجا قرار بده :n01::n16:
دوست گرامی یعنی هیچ راهی نیست؟نقل قول:
دوستان اگه کسی اطلاع داره چطور دوباره تمدید کنم بگه
سلام.نقل قول:
دوست گرامی خودت رو به بیماری بزن ... برو دکتر معتمد که توسط نظام وظیفه مورد تایید باشه .. . ببین میتونی ازش 45 روز استراحت بگیری ببری تحویل نظام وظیفه بدی ؟
این تنها راه حل هست . . .
امیدوارم در جهت مفید از این نوع تمدید استفاده کنی ... من خودم فقط برای 3 ماه ... الان جای دانشگاه 12 ماه خدمتم ...( پشیمون نیستم ولی ... )
دوست گرامی ممنونم - فقط من یه بار تمدید کردماااانقل قول:
دفعه قبل هم از پزشک معتمدشون استراحت پزشکی گرفتم
شما میفرمایید اگه باز هم بتونم 45 روز استراحت بگیرم شدنیه؟ و موافقت میشه؟
اره بهترین جائه فقط چند روز دیگه قراره بیرم پرندک با رتیل ها عقرب ها خدمت کنیم داشنقل قول:
چطور دادا مگه چي شنيدي!؟نقل قول:
والله من امروز رفتم هنگ تبريز گفتن هنوز ابلاغيه نيومده به نگهباناي دم در هم ميگفت اگه كسي واسه كسري اومد نذارين بيان تو با اين وضع من ميترسم بخشنامه هم بياد اينا كسري بده نيستن!
داداش واقعا قراره این اتفاق بیفته؟یعنی مارو یه راست میبرن اونجا؟وااااااااااای منو استرس گرفت:-(
داداش واقعا قراره این اتفاق بیفته؟یعنی مارو یه راست میبرن اونجا؟وااااااااااای منو استرس گرفت:-(نقل قول:
دوست گرامی ممنونم - فقط من یه بار تمدید کردماااا ...نقل قول:
دفعه قبل هم از پزشک معتمدشون استراحت پزشکی گرفتم
شما میفرمایید اگه باز هم بتونم 45 روز استراحت بگیرم شدنیه؟ و موافقت میشه؟
منم اول فک نمیکردم !نقل قول:
با 1000 بدبختی تو خرم اباد انتقالی گرفتم 02 که شهره خودمون باشم ! 4 ماه طول کشید که انتقالیم جور شده الان 3 روزه که اونجام دارن اساس کشی میکنن البته ما پشته رکن یم هنوز تقسیم نکردنمون ! فقط اومدی اونجا به امیر نگو کامپیوتر بلدم چون اگه سرباز باشی می فرستت پاسدار خونه ( آینده من ) اگه ستوان باشی می فرستت افسر آموزش ! در کل نگو کامپیوتر بلدم چون امیر به خودش میگه بچه 4 ساله هم بلده ! خلاصه من آمارو بهت دادم خدا بزرگه
دوستان خواهشا کمک کنید
من یه مشکلی واسم پیش اومده و اول تیر اعزاممه
متاسفانه یه بار هم با گواهی پزشک معتمد ، تاریخ اعزام رو تمدید کردم (اول اردیبهشت بودم افتادم اول تیر)
حالا میخوام یه راهی بگید که بازم بتونم تمدید کنم خواهشا
خیلی حیاتیه واسم
جداً؟؟نقل قول:
خبر از این تغییر مکان نداشتم.پس بهتره بگم جای خوبی بود.:n01:
برو دیگه 45 روزه زود تموم میشه تمدید بکنی که چی برو مثل برق و باد میگذرهنقل قول:
دوست عزیز این تمدید واسم مهمهنقل قول:
ضمنا 45 روز گواهی میخوام بگیرم که تاریخ اعزامم بیافته اول شهریور
یعنی میشه دو ماه نه 45 روز
ممنون میشم اگه راه حلی داشته باشید و بفرمایید
سلام..
من ایشالا تا چند ماه بعد اعزام هستم..
میخواستم بپرسم چون نمیخوام در انتخابات شرکت کنم:n02:.. آیا به عنوان یه سرباز این بعدا مشکلی برای من به وجود میاره یا نه ؟
آیا بهتر هست رای بدم یا کلا فرقی نمیکنه...! اگه زیاد فرقی نداره و مشکلی نیست میخوام خیلی شیک شرکت نکنم..:n06:
نقل قول:
خیلی شیک و مجلسی راحت باش !!! :n06:
سلام" ب سلامتی :n01:نقل قول:
ی نکته بهتون بگم ک تجربه خودمو بقیه دوستان هم هست : گذشته از مسائل سیاسی و حق انتخاب و آب و گل داشتن و خیلی چیزای دیگه ،ب خاطر رای ندادن شما ، هر کجای مملکت ک بخواید خیلی شیک استخدام بشید (بالاخره تا آخر عمرتون ک نمیتونید آزاد کار کنید) صفحه انتخابات تعیین کنندست. رای دادید ک هیچ. ندادید دنبال ی جای دیگه باشید.
سلام
دوستان
کسری جبهه به کجا رسید؟
ماهی چند روز میدن؟
من اعزامی سال 91 هستم ماهی چند روز میدن؟
توی مدت آموزشی چه زمان هایی تعطیل هستیم می تونیم بریم خونه فکر کنم جمعه ها تعطیله درسته؟
سلام به همه دوستان
من افتادم 01 ارتش.
با توجه به مطالبی که دوستان گفتن ظاهرا جای خوبی هست. کجای تهرانه؟
بعد یه سوال داشتم: بعد از پایان دوران آموزشی ما رو کجا می فرستن؟ مدرکم فوق لیسانس هست. این جریان کد خوردن و اینا چیه؟
سلام. دوستان اگر میشه جواب بدید سوال من هم هست>نقل قول:
باتشکر:n16:
سلام من چند تا سوال داشتم در مورد سربازی و دانشگاه
۱- من ساله تحصیلی درج شده تو دیپلمم ۹۰-۹۱ ماه دیماه هستش؟ کسانی که دیپلم میشن ۱ سال وقت دارن تا دانشگاه برن یعنی من تا ۹۲ دی وقت دارم آیا؟ یا .. نمیدونم راهنمایی کنین از طرفی غیبت خورده باشی نمیتونی دانشگاه بری نمیدونم غیبت خوردم یا نه یه کی گفت از سال تحصیلی کوچیک یعنی ۹۰ حساب میکنن
۲- الان ماشین افتاده تو پارکین گواهینامه ندارم خیلی زور داره واسعم بدون گواهینامه هم نمیدان ماشین رو بهم حالا میخوام ببینم تا ۳ ماه دیگه اشتغال به تحصیل نمیتونم بگیرم چون که مهر میرم دانشگاه.... برای گواهینامه میتونم دفترچه سربازی پست کنم بعدش با برگه سبزی که میاد برم اموزشگاه گواهینامه بگیرم؟؟ یا باید در حال خدمت باشم بتونم؟؟
۳- سوال اصلیم اینه که اگه دفترچه پست کنم برگه سبز هم بیاد غیبت نخرده باشم میتونم با اون برگه سبز گواهینامه بگیرم اما سربازی نرم مهر که میاد دانشگاه برم معافیت تحصیلی بگیرم یا باید پست کردم برم؟؟ قبل از مهر باید کنکور بدم قبول شم دانشگاه میرم شما فک میکنین ریسک نکنم برای گواهینامه پست کنم یا نه؟؟؟
۴- راههای دیگه هم امتحان کردم شبانه ثبت نم کنم هنرستان اما نشد
۵- دفترچه پست کنم باید حتما آموزشی برم تا ترخیص بشم واسه دانشگاه؟؟؟
با بهنویس تایپ کردم کمی غلط داره ببخشید :د
مرسی از همتون
سلام دوستان. من 02 افتادم. نیروی زمینی ارتش.
چه جور جایی هست؟
لیسانس دارم و متاهل. آدرس سکونت زده بودم مازندران. چالوس. چی شد؟ مگه قرار نبود نزدیک به محل زندگی باشم؟
مونده به مرکز اموزشی...نقل قول:
اگه نیروی انتظامی باشی و شهر خودت باشی و فرماندهتون ادم خوبی باشه تقریبا پنجشنبه بعد از ظهر میایین خونه تا جمعه حدودای عصر برمیگردین
اگرم غیر بومی باشین مرخصی ساعتی میدن
خیابان افسریه جنب ورزشگاه تختی ولی گویا این مرکز اموزشی در حال انتقال به پرندک هستش و ....نقل قول:
نقل قول:
۰۱ بهترین مرکز آموزشی نیروی زمینی ارتش.افسریه
بستگی داره هر جایی که نزاجا پادگان داره ممکنه بیفتین.بعضی از رشته هایی که توی لیست رشته های مورد نیاز نزاجا نیست رو به اسم آموزش دادن بهشون دوره کد میزنن حالا هر کسی یه چیزی میخوره.توپخانه- مخابرات و جنگال- مهمات و ... دوره هم حدود ۲ ماهه و بعد از اون دوباره تقسیم میشین.
اون بند که متاهل ها رو می فرستن نزدیک ترین جا به محل سکونت برای بعد دوران آموزشی هست. از اونجاییکه نیروی زمینی ارتش تو مازندارن پادگان نداره احتمالا همون تهران می مونی. اگه ناجا بودی شهر خودت خدمت می کردی.نقل قول:
به نظر من دور باشی ولی ارتش باشی بهتر از اینه که نیروی انتظامی خدمت کنی.
سلام
لطفا اگه کسی در مورد جوادالائمه06اطلاعاتی داره بگه
ممنون
من توی سپاه هستم جمعه ها تعطیله اونجا؟نقل قول:
اه اه اه
افتادیم نیروی هوایی سمنان
کسی اطلاعاتی داره ازش؟ کیا افتادن اینجا تو این دوره
داخل کویرهنقل قول:
امکانات کم، غذا بی کیفیت و کم، دوا و دارو هم کم
من دی اونجا بودم الان روزها باید گرم باشه شبها سرد
اگر امریه نداشته باشی و یا مدرک فوق لیسانس نباشه تقسیمهاش خیلی بده
همه جای ایران پایگاه داره خیلی ها جنوب میفتند
بخش نظرات این وبلاگ میتونه کمک کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق چیزی که من خودم تجربه کردم و دیدم قاعده خاصی وجود نداره. حتی ممکن تویه دوره های مختلف هم متفاوت باشه. بودن مراکز آموزشی که 1 ماه اول رو اصلا مرخصی نمی دادن ، اما مرکز آموزش ما در دوره ما همون هفته اول 24 ساعت مرخصی دادن !نقل قول:
بطور کلی جمعه خیر ، تعطیل نیست. هر جمعه به یه بهونه ای ما رو مشغول می کردن اما نسبت به روزهای دیگه برنامه سبک تری خواهید داشت .
دوستان الان اگه درخواست تمدید بدم موافقت میشه ؟؟؟
اگه احتمالش کمه که برم استراحت پزشکی بگیرم
بستگی داره که سطح دانشت تا کجا باشه.:n01:نقل قول:
اخرش چینقل قول:
همینجوری درخواست تمدید بدیم احتمال چه قدر هست موافقت بشه ؟1/4 اعزامم ولی خو امروز برگه سفید اومد
استراحت پزشکی اگه یتونم بگیرم 100 درصد تمدید میشه ؟
پس چه فایده ای داره شهر خودت بیافتی!:n04:نقل قول:
دوستان یکی بیاد کسری جبهه را توضیح بده
صد در صد که نه احتمال داره تمدید نشه.:n10:نقل قول: