تبریک:|
صبانت هم قیمت حجم رو درست کرد
داخلی خارجیشو نمیدونم:|
سرویسو هم نمیدونم خودتون چک کنید
IP Static هم فکر کنم جدیده 3 ماهه 15 هزار تومانه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
تبریک:|
صبانت هم قیمت حجم رو درست کرد
داخلی خارجیشو نمیدونم:|
سرویسو هم نمیدونم خودتون چک کنید
IP Static هم فکر کنم جدیده 3 ماهه 15 هزار تومانه
با سلام شبانه رایگان رو 2 تا 7 صبح کرده صبانت؟؟ توی سایت صبانت زده 2تا 7
شما چه سرویسی دارین؟نقل قول:
اگه سرویس عادی دارین همون 2 تا 7 بود
سرویس جشنواره هاش 4 تا 10 رایگانه
ممنون شما درست فرمودید من اشتباه کردم من خودم جشنواره دارم که 4تا 10 هستش ساعت شبانه تغییری نکرده تشکرنقل قول:
سلام آیپی استاتیک پینگ رو پایین میاره؟!نقل قول:
بعد از 2.33 برابر حجم استفاده شده در تایم عادی، سرعت تایم رایگان محدود به 128 کیلوبایت میشود.نقل قول:
شما با پول سرویس یک ماهه سرویس یکساله میگیرید.
به احتمال زیاد پورت خالی دارند ولی بهتر است تلفنی هم سوال کنید.
همه شرکتها میگویند که نیازی به خاموش روشن کردن مودم نیست ولی مثلا آسیاتک درصورت خاموش روشن نکردن حجم کم میکند، صبانت را نمیدانم ولی راههایی برای خاموش روشن کردن مودم بصورت اتوماتیک وجود دارد.
طرح 60 گیگ، برای هرماه 5 گیگ بصورت جدا میدهد که در صورت عدم استفاده به ماه بعدی منتقل میشود و در صورت تمام شدن حجم میتوان حجم اضافی خریداری کرد.
من پیشنهاد میکنم سرویس صبحانت را برای 2 خط ثبت نام کنید و ماهانه 17 گیگ حجم روزانه و 40 گیگ از ساعت 4 تا 10 با سرعت بالا و دانلود نامحدود با سرعت 128 کیلوبایت (هر روز 2.6 گیگابایت برای هر خط) داشته باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که از جشنواره صبانت استفاده می کنند:
در سرویس های جشنواره هم میشه با خرید حجم اضافه محدودیت سرعت در ساعات رایگان رو برداشت؟ (مانند سرویس های معمولی)
سرعت محدود شده بین 20-90 کیلوبایت!
نقل قول:
ممنون
الان سوال اصلیم سر سرعت محدود شده هست اینجا خیلیا میگن محدود بشیم سرعت میره رو 128 کیلو - تو خود سایتشون هم زده وقتی محدود بشه میره رو 1024 کیلوبیت ، ولی بعضیا مثل دوست قبلی گفتم محدود شدم سرعت رفته رو 20 ! این برام خیلی مهمه - چون من سرعت 100-120 کیلو کاملا برام کافیه ولی اگه سرعت بخواد بره رو 20 واقعا کاری نمیتونم کنم باهاش
درست اومدی منم سرعتم 125 محدودهنقل قول:
استفاده نکردمنقل قول:
نهنقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
سرعت 20 کیلوبایت برای سرویسهای عادی است، سرعت سرویسهای جشنواره از حدود 128 کیلوبایت کمتر نمیشود.نقل قول:
دوست عزیز بنده سرویس جشنواره گرفتم و سرعت محدود شده هرگز به 100 هم نمیرسه !نقل قول:
بین 20 تا 90 کیلوبایت نوسان داره (اکثرا 50 تا 60 کیلوبایت)، مرکز مخابراتی بسیار خلوته و مشکل پهنای باند و ضریب اشتراک بالا هم نیست
کسی از دوستان در این مورد اطلاعی نداشت؟!نقل قول:
نهنقل قول:
تو خونه ما وای فای روشن کنی دو سه تا مودم پیدا میشه غیر از مودم خودت!
اما سرعت دانلود خوبه و امروز تا 140 بالا رفت
احتمالا به مرکز مخابراتیمون خوب رسیدن یا کسی صبانت نگرفته!
اقا دو تا سوال دیگه هم داشتمنقل قول:
1 - وقتی سرعت تو تایم رایگان محدود میشه ، وقتی دوباره ساعت از 10 صبح بگذره و تایم رایگان تموم بشه سرعت به حالت عادی برمیگرده ؟
2 - شما برای تایم رایگان مودم رو خاموش روشن هم میکنی یا نه ؟ اگه نکنیم حجم کم میکنه ؟ چک کردی خودت ؟ مثلا من تو های وب و اسیا تک که بودم خاموش روشن نمیکردم ولی حجم کم نمیکرد
در تایم عادی سرعت به 12 مگابیت برمیگردد، صبانت و های وب را نمیدانم ولی آسیاتک مطمئنم که اگر مودم را خاموش و روشن نکنید حجم کم میکند.(قسمتی از حجم استفاده شده در تایم رایگان را از حجم روزانه کم میکند)نقل قول:
نه داداش من خودم 2 سال اسیا تک داشتم هر شب هم دانلود میکردم شاید تو این دو سال فقط 2-3 بار حجم کم کرد که اونم احتمالا سیستمشون اون دو شب باگ داشته - اگه نه در کل کم نمیکردنقل قول:
راستی الان جشنواره دو تا داره این صبا نت یکی سالانه 60 گیگ ماهی 5 گیگ ، یکی 103 گیگ ماهی 1 گیگ ولی 6 تا بسته 15 'گیگ ماهانه هم میده ! حالا سوالم اینجاس کدوم رو بگیرم چون قیمتشون تقریبا یکی هست ولی حجم یکی خیلی بالاتره برام عجیبه ! اینی که 103 گیگ هست مشکل خاصی نداره ؟ مثلا اگه من در ماه بیشتر از اون بسته 15 گیگ مصرف کنم میتونم حجم اضافه هم هر ماه بخرم ؟
اگر از محاسبه حجم آسیاتک راضی بودید فکر میکنم از صبانت هم راضی خواهید بود چون شکایت از حجم خوری صبانت از آسیاتک کمتر است.نقل قول:
102 گیگ مشکلش این است که حجم عادیش ماهانه 1 گیگ است و 6 بسته 15 گیگ هم در 6 ماه تمام میشود و مشترک مجبور است بعد از آن با قیمت گرانتر حجم اضافی بگیرد یعنی برای کسی که مصرفش ماهیانه کمتر از 5 گیگ است سرویس 60 با صرفه تر است.
برای شما من پیشنهاد کردم که 2 سرویس 102 گیگی برای 2 خط بگیرید که برایتان ارزانتر تمام شود و نیاز نباشد حجم اضافی بگیرید. در این حالت شما برای 17 گیگ ماهانه در یک سال حدود 150 هزار تومان هزینه میکنید ولی اگر یک سرویس داشته باشید برای سرویس و حجم اضافی بیش از 300 هزار تومان خواهید پرداخت و درصورت استفاده از سرویس 60 گیگابایتی هم بیش از 400 هزار تومان سالانه هزینه خواهید کرد.
اگر خط اضافی ندارید میتوانید خط جدید ثبت نام کنید یا اگر نمیخواهید میتوانید یک سرویس را برای یکی از آشنایان که خط آزاد دارد بگیرید و با وارد کردن یوزر و پسورد آن در مودم خودتان به آن سرویس وصل شوید.
خط اضافی رو که کلا بیخیالنقل قول:
در مورد همین یه خط اگه میشه راهنمایی کن
من مصرف هر ماهم 20 گیگ روزانه هست ( یعنی چه 1 گیگ ماهی باشه چه 5 گیگ بازم خیلی کم دارم ) حالا به نظر شما با این وضع اون 60 گیگ رو بگیرم یا 103 گیگ رو ؟ یعنی سوال اصلیم اینه اگه اون 103 گیگ رو بگیرم و یه بسته 15 گیگ هم بعد 20 روز تموم شد میتونم اون 10 روز باقی مونده از اون ماه رو ترافیک اضافه بخرم ؟
حذف بشه پلیز:|
تو 10 روز ترافیک اضافه رو میتونید بخرید ولی بسته 15 گیگ رو نمیتونید فعال کنیدنقل قول:
برای شما 102 گیگ با صرفه تر است (در یک سال 42 گیگ کمتر حجم اضافی میخرید)، حجم را هم چون قابلیت انتقال به ماه بعدی را دارد میتوانید بصورت یکجا و مخصوصا زمانهایی که با تخفیف ارائه میشود بخرید. برای اطلاع از حجمهای تخفیفی بهتر است کانال تلگرام sabanet را دنبال کنید.نقل قول:
حجمهای مشابه فشفشه هم فعلا دارد که 15 گیگ 9 روزه 13500 تومان است.
اگر بعد از تمام شدن بسته های 15 گیگی در 6 ماه بعد جشنواره مشابهی برای تمدید وجود داشت بهتر است به جای خریدن حجم اضافی به آن جشنواره تمدید کنید.
حذف لطفا:|
مدیرا ببخشید امروز اذیت کردم
درواقع این طرح برای شش ماه مناسب هست چون شش بار بیشتر نمیشه بسته ها رو فعال کنید به ماه بعدی هم که منتقل نمیشه بر این اساس برای شش ماه سال فقط همون ماهی یک گیگ رو داری که برای استفاده معمولی هم خیلی کم هست.نقل قول:
نه اگه از اون 1 گیگ ماهانه استفاده نکنی و سر ماه بسته 15 گیگ فعال کنی برای 6 ماهه دوم میانگین 2 گیگ در ماه دارینقل قول:
این سرویس های جشنواره حجم تایم رایگانشون تا 70 درصد حجم روزانتونه نه 2.33 برابر و بعد از اون میاد رو 128 کیلو بایت
شما درست متوجه نشدینقل قول:
لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد.
اگه هنوز براتون رفع ابهام نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونین
سلام دوستان
یه سوال واسم پیش اومده خواستم نظر شما رو هم بدونم راجع بهش
توی این عکس که از سایت صبانت گرفتم طبق قانون جدید قیمت هر گیگ 1500 اعلام شده برای مقادیر بالای 30 گیگ
ولی توی پنل که برید به قسمت خرید الکترونیکی به عنوان مثال حجم 120 گیگ قیمت زده 195000 تومان که 195000 رو تقسیم به 120 کنید عدد 1625 به دست میاد در صورتی که باید این عدد 1500 باشه توجه کنید که 1625 و 1500 هر دو بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده هستند و قیمت 120 گیگ حجم باید 180000 تومان باشه نه 195000 تومان به نظر شما این تخلف نیست؟یا من نکته ای را جا انداختم؟
سلامنقل قول:
به صورت پلکانی حساب میشه
برای مثال 30 گیگ
3 گیگ 3000
7 گیگ 2200
20 گیگ 1800
مرسی دوست عزیز حرف شما کامل صحیحه و برای 120 گیگ هم می شهنقل قول:
3 * 3000 9000
7 * 2200 15400
20 * 1800 36000
90 * 1500 135000
که جمعش می شه 195400 که همون قیمت هست.نمی دونستم اینجوری محاسبه می شه مرسی :n16:
سلام دوستان
اینجا کسی سرویس 128 نامحدود صبانت رو داره؟
خواستم ببینم بعد استفاده از 10 گیگ اول، سرعت دانلودش رو چنده؟
(این سرویس:
41.47 128kb 10 1024Kb 128Kb نامحدود 1 289,000
)
تا الآن 128 نامحدود پارس آنلاین داشتم تا 8 گیگ رو 300-400 بود بعد وقتی محدود میشد رو 40-60 بود
اما متاسفانه این سرویسو حذف کردن :(
من قبلا سرویس های نامحدود صبانت رو تست کردم بعد رد کردن حجم مشخص دقیقا سرعت اسمی میشهنقل قول:
128 کیلوبیت دقیقا بعد رد کردن اون حجم مشخص شده سرعتش 15 تا 20 کیلوبایت میشه
مرسی، یعنی الآنم همینجوری؟
کسی سرویس نامحدودی نمیشناسه که در حد 30-40 باشه و تا 30-35 تومن در ماه؟
دوستان من طرح یکساله 60 گیگ رو گرفتم ... سرعت دانلودتون چقدره و خط رو روی چند مگ بستن ؟
واسه من سرعت روز 400 هست و خط روی 4 مگ بسته شده ...
معمولا تا ١٢نقل قول:
شايد خط نميكشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
snr متوسطی دارم .. حدود 14نقل قول:
ممنون:n12:
سلام
میخوام سرویس زیر رو بگیرم
سرویس تا 16 مگابیت سه ماهه 9 گیگ شبانه رایگان به شرط استفاده منصفانه
وضعیت استفاده در ساعات رایگان : از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح امکان استفاده از سرویس بصورت رایگان
این قضیه به شرط منصفانه منظورش تا چقدر هستش ؟
در هر شب ؟ ماهانه ؟
شرطش یعنی اینه یه شبه نگیری دانلودو اگ 9 گیگه حجم کل ات تو میتونی با 18 گیگ با سرعت 16 مگ توی این سه ماه دانلود کنی دوبرابر حجم روزانت باسرعت بالاستنقل قول:
رو شبانش زیاد حساب نکن مخصوصا این طرح تا 128 کیلو بایت میاد پاین
من الان خودم 12 مگ ترکیبی دارم خطمو رو12 بسته اما از 500 تا 800 میگرده یبار نشده بیاد بالای 1 مگابایت بعد روزانه دم غروب دیس میشی باز سریع وصل میشی نصف سرعتت یعنی 8 مگ میگیری
من سرویس 30 گیگ یکساله رو دارم که جشنواره سرویس های میکس بود
هر یک روز که در زمان دانلود رایگان دانلود نکنم به سرعت روز های بعد 5 کیلو اضافه میشه!
3 روز دان نکردم سرعتم شده 135 که قبلا 120 بود!
زنگ زدم واحد فروش و برای طرح :نقل قول:
سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 30 گيگ (ماهيانه 2.5 گیگ) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
در خصوص قسمت زیر ازش پرسیدم :
نقل قول:
بخش نامحدود سرویس در بازه زمانی مشخص شده (4 بامداد الی 10 صبح ) قابل بهره برداری بوده در این بازه زمانی مشترک می تواند از سرویس خود بصورت نامحدود حجمی به شرط استفاده منصفانه بهره برداری نماید لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد
یارو در این خصوص گفت که :
برای استفاده از قسمت رایگان بامدادی , باید 70 درصد یعنی 1.5 گیگ حجم ماه { همون ماه } رو استفاده بکنی...
بعد میتونم بدون محدودیت و بدون نگرانی و تا هر میزان توی ساعات رایگان ... دانلود کنم
یعنی با این حساب من وقتی طرح گرفتم همون اول 1.5 سهم ماه اول رو مصرف میکنم ... بعدش تا باقی 29 روز رو کامل ساعات رایگان میتونم دانلود بکنم
بعد ازشم پرسیدم محدود که نمیکنن ؟
گفت نه...
نظرتون چیه ؟