چرا اینقدر سرعتا اومده پایین و قطعی رفته بالا دو سه روزه؟
واسه شمام همینطوره؟
Printable View
چرا اینقدر سرعتا اومده پایین و قطعی رفته بالا دو سه روزه؟
واسه شمام همینطوره؟
بله کاملا !نقل قول:
2 3 روزه بازی انلاین رو تعطیلش کردیم ! البته مجبورمون کردن بخاطر DC زیاد.
تست سرعت دانشگامه:8:نقل قول:
دوستان الآن 1 گیگ هم به من دادن و حدود 2 گیگ دارم و 9 روز هم بیشتر نمونده .می خوام بدونم اگر که نتونم این 2 گیگ رو تموم کنم وقتی که دوباره برای 1 ماه تمدیدش کنم ،این 2 گیگ به ماه بعد منتقل میشه یا اینکه میپره از دستم؟
خیر میسوزه.
نقل قول:شماها اگه به خودتون زحمت بدین 4 تا پیجو بخونید متوجه میشیدنقل قول:
یک گیگی که به عنوان هدیه دادن به دوره بعد هم میتونه منتقل بشه.نقل قول:
با این حساب شما تو این 9 روز باید یک گیگ باقیمانده ی خودتونو مصرف کنید و نگران یک گیگ عید نباشید.چون به دوره ی بعد قابل انتقاله.:10:
اگر 1 گیگ باقی موندتون رو بعداز تمدید خریداری کرده باشین بله با 1 گیگ هدیه به تمدیدبعد اضافه میشه وگرنه همون 1گیگ هدیه می مونه واسه تمدید بعد.نقل قول:
کوتاه نیا. اجباری نیست . حرف الکی واسه پول گرفتن میزنن.نقل قول:
این شرکت ها فقط در حد بازاریاب هستن که برای پول گرفتن همه چیز رو میگن اجباریه. میگن مودم رو باید از خودشون بخری. میگن هزینه کانفیگ اجباریه. در حالی که هیچکدوم اجباری نیست.
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
اقایون. مگه تو قسمت عیدی ننوشتن :
شرکت پارس آنلاین هدیه نوروزی خود را در قالب روز اضافه یا ترافیک رایگان به مشترکین فعلیش تقدیم می دارد. برای اطلاعات بیشتر به صفحه مدیریت سرویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
پس چرا به همه 1 گیگ رو دادن ؟؟ شاید کسی میخواست از روز اضافه استفاده کنه.
------------------------------
واسه این عیدی من خدا رو شکر میکنم مثل پارسال ترافیک رو نامحدود نکردن. چون پارسال تو اون 13 روز اصلا پیج هم نمیتونستم باز کنم و کلا اینترنت نمیتونستم استفاده کنم چه برسه به دانلود کردن. در مقابل افرادی هم بودن که 100 گیگ هم تو اون 13 روز دانلود کردن.
بعضی شبها سرعت واقعی میشه بعضی شبها 70 درصد
نمودن مارو
قراردادم را امروز تمدید کردم این جملات داخل فیش پرداختی بود گزینه دوم را من متوجه نمیشم
1-1 گیگ عیدی
2- 15 روز رایگان ویژه طرح عیدی .اس.ال
منظور از 15 روز رایگان چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و نوشته 15 روز رایگان از 31/1/91 اعمال میشه !
1 گیگ هدیه رو به من دادن و 15 رو اضافه هم نوشتن که 31 فروردین اضافه میکنن
اشتباه نکنید ترافیک هدیه که معادل ترافیک میدن فقط برای کاربرای جدید پارس هست
دوستان که عمریه پارس آنلاینی هستن مطمئن هستن که 1 گیگ هدیه رو اگه استفاده نکنیم به دوره بعد منتقل میشه؟؟ نپره از دستمون
سلام دوستان به همه همین 1 گیگ رو دادن یعنی هیچ تفاوتی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره 1 گیگ من و هم دادن
سلام. به منم گیگ دادن!!!. دمشون گرم. اما یه چیز. نوشتن: 1 گبگا بایت نرافیک رایگان به مناسبت عید 90!!! اینا حتی نوشتن بلد نیستن! حالا نشستن اونجا گیگ تقسیم می کنن؟؟؟ 2: نوشته برای عید 90! یعنی اینو واسه عید پارسال دادن؟؟؟! پس واسه عید امسال که 91 هست رو کی میدن؟؟؟ 3: مگه نگفتن 1 تا 4 گیگ رایگان عیدی میدن؟؟؟ اینجا که همه نوشتن 1گیگ بهشون دادن. پس چرا گفتن 1 تا 4 گیگ؟؟؟ کسی هست که بیشتر از 1 گیگ عیدی گرفته باشه؟؟؟
اقا 1 گیگ مارو ندادن ها چی کار کنیم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
صبر داشته باش/گرفتنی هارو گرفتن دیگه وقته دادنشونه!نقل قول:
سلام دوستان. 1 گیگ به منم دادن. تو پنلم این جوری نوشته:
یک گبگابایت نرافیک هدیه به مناسبت عید نود
1390/12/23
1: اینا حتی نوشتنم بلد نیستن. اون وقت نشستن اونجا گیگ تقسیم می کنن؟؟؟
2: نوشتن عید 90.! یعنی این عیدی واسه عید پارساله؟؟؟ پس واسه امسال که 91 هست رو کی میدن؟؟؟
3: مگه اینا نگفتن 1 تا 4 گیگ ترافیک هدیه میدن؟؟ اینجا که نوشتن بچه ها همه 1 گیگ گرفتن. به چرا گفتن 1 تا 4 گیگ؟؟؟
کسی هست که بیشتر از 1 گیگ بهش داده باشن؟؟ البته نه اونایی که تمدید کردن. یا سرویس جدید گرفتن.
مرسی دوست عزیزنقل قول:
به اسپلیتر وصل کردم.اینجا که هستم اصلا تلفن هم وصل نکردم ولی طبقه پایین روی همین خط 2تا گوشی هست.
میتونه نویزش از این باشه؟
هورا هورا
به من یه گیگ دادن
برم هارد 3 ترا بگیرم و یه مادربرد که اونو به ساپورته چه عیدی زیادی
اینترنت با 1 گیگ حالتو می گیرم جاروت می کنم
هورا هورا
هورا هورا
هورا هورا
اینکه نوشتن عید نود،اشتباهه تایپیه.فکر کنم امسال خیلی بهشون خوش گذشت واسه همین دوست ندارن سال 90 تموم بشه.نقل قول:
1 تا 4 گیگ رو هم بعضی از نمایندگی های پارس آنلاین شایعه کردن و ظاهرا برا همه 1 گیگه.
روز اول سال جدید که ساعت تغییر میکنه دانلود از کی شروع کنیم؟
منم همین سوالو میخاستم بپرسم :10:نقل قول:
تو سایت پارس آنلاین جایی نیس که ساعت رو نشون بده ؟
یک گیگ منو هم دادن :41: دلمون به 15 روز نامحدود خوش بود که ... :2:
مثل اینکه کلا به کاربرای قدیمی و با سابقشون یک گیگ نمیدن!!
کاری نداره . از موقعی که ساعت میره جلو کافیه شما یک ساعت دیر تر شروع کنید . مثل از 2 شب برید تو کار دانلود از فرداش همون 1 رو برید . کافیه واسه اطمینان یه بار وسط دانلود دیس بشید و برید تو حسابتون چک کنید چیزی کم شده از حجم یا نه . به همین راحتی ...نقل قول:
والا حساب ما که فکر کنم هفتگی آپدیت میشه!! خوش به حال شما که حتی ساعتی هم میگه جقدر استفاده کردید.
بچه ها اینترنت قطع شده بود(سایتها باز نمیشد)؟برا همه اینجوری بود؟
شما باید به اون دوتا تلفن اسپلیتر وصل کنید. مودم نیازی به اسپلیتر نداره.نقل قول:
فک نکنم ، من که هر موقع اومدم نت ، وصل بود .نقل قول:
کی باز نمیشد ؟ از ساعت چند تا چند ؟
هنوز دانلود شبانه وضعیتش داغونه؟
خدا بده سرعت/برا کجاست؟نقل قول:
دوستان سرعتا چرا انقد افتضاح شده برا همه اینجوریه ؟؟؟؟؟
برای من توی قسمت پیام ها چیزی ننوشته ولی توی قسمت وضعیت سرویس نوشته که :
1390/12/22 : افزایش محدودیت ترافیک به میزان 1024 مگا بایت [1 هدیه اعیاد گیگا بایت ترافیک]
سال رو ننوشته که 90 یا 91 :31:
نامردا همش یه گیگ
نه به اون پارسال که همش رایگان بود نه به الان!
از وقتیکه دیدی سرعتت اومد پایین.نقل قول:
کسی از این روش اینجا استفاده میکنه و جواب میده ؟
دقیقا پست چند ؟
تو بیدار شدن هم در دسر داریم ما.
بعد اینکه من اگر ساعت 5.40 روشن کنم و 6:45 خاموش کنم کم میکنه یا حتما 12:35 تا 6:45 باید بزارم ؟
من حدود یک ماهه از همین روش استفده میکنم ولی صبحها خودم پا میشم خاموشش میکنم.نقل قول:
اگر ساعت 5.40 روشن کنید و 6:55 خاموش کنید کم نمیکنه.(منظورم خاموش کردن مودم یا همون دیسکانکت شدنه).
بله حرف های دوست خوبم تایید میشه البته باید مودم رو دستی روشن خاموش کنیننقل قول:
سلام :11:
دوستان میگن شاتل 3 گیگ برا عید میده راسته ؟؟؟؟؟؟؟؟