سلام
من مورم 632 دارم میخواستم ببینم میتونم ازش بجای روتر استفاده کنم؟(من adsl گرفتم و مودم لن، البته کارت وایرلس دارم)
مثلا با مودم لن رو وصل کنم به مودم وایمکس بعد با مودم وایمکس شیر کنم/
Printable View
سلام
من مورم 632 دارم میخواستم ببینم میتونم ازش بجای روتر استفاده کنم؟(من adsl گرفتم و مودم لن، البته کارت وایرلس دارم)
مثلا با مودم لن رو وصل کنم به مودم وایمکس بعد با مودم وایمکس شیر کنم/
دوستان سرویس یک مگ نوروزی دارم و با جابجایی سیگنال و کیفیت به 100 رسیده خدا رو شکر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما پینگم زیاد نیست؟ چند باشه خوبه؟ واسه کم شدنش کار دیگه ای میشه کرد؟
من با سیگنال 55 درصد تقریباً هیچ وقت همچین پینگی نداشتم. پیشنهاد میکنم با سرورهای دیگه امتحان کنید. سرورهای ایران نباید پینگ بالای 90 داشته باشند. البته پینگ من با همین سرور بهتر از تست شماس:نقل قول:
نمیدونم چرا برای من آپلود این سرور ضعیفه.
اینم سرور ایرانت:
اینم لندن:
طبق آزمایش های تجربی من اگر از مودم دور بشین، پینگ میره بالا (در صورت اتصال وایرلس).
تا دیروز از اینکه بچه ها از قطعی زیاد شکایت می کردن تعجب می کردم ولی الان از ساعت 8 صبح به بعد قطع شده؟ سراسریه یا نه؟
نه نمیشهنقل قول:
ماله منم درهمین حد هستنقل قول:
از دیروز بعد ظهر قطع شده مشکل سراسری هستش
من تا صبح وصل بودم و حدود 3 گیگ دانلود کردم، ولی صبح که سیستمو روشن کردم (حدود ساعت 10) تا دقایقی پیش وایمکس قطع بود، الانم با سیگنال ضعیف وصله.نقل قول:
سلام بچه ها دو تا سوال دارم یکی این که سرعت 128 مبین نت با IDM چند kb میندازه معمولا ؟
و سوال دوم اینکه اگه user pass مبین نت رو داشته باشی تو تنظیمات یه مودم دیگه واردش کنی میتونی ازش استفاده کرد؟
سلام با دانلود منیجر معمولا بین 30 تا 35 هستشنقل قول:
نه این امکان وجود نداره اگه این کارو انجام بدی شبکه mac هر دو مودم میسوزنه و شما میمونی دو تا مودم سوخته:n01:
اگر به privacy اهمیت میدین ایمیلهاتونو رو با riseup چک کنین میشه فوروارد رو تنظمی کرد ( ایمن ترین سروییس موجود از نظر رعایت حریم خصوصی هست). ولی بحث من سر این نیست که، کلا کارشون خلاف و غیرقانونی هست و من شخصا کنار نمیام! اوایل فقط چندتا سایت مبتذل فیلتر بود بعد دامنهاش به اورکات و شبکههی اجتماعی کشید بعد نصف اینترنت فیلتر شد، امروز جیمیل فردا یاهو و هاتمیل پسفردا لابد سیستم اینترانت برادران کرهشمالی....خب اگر (فرض محال) جامعهی فضای مجازی واکنش شدیدی نشون میداد اینطور نمیشد. میدونم مسائل به این سادگی نیست ولی بخشیش هم مسئولش خودمون هستیم. بار اولی که جیمیل رو فیتلر کردن یه موج تشکیل شد که در سطح وزیر مجبور به فرافکنی شدن و دو سه روزه بازش کردن بعد دیگه قطع جیمیل مثل اینکه واسمون عادی شده...نقل قول:
پ.ن:امروز صبح کلا قطع بود.
پ.ن: ایمیل باید با رمزنگاری بالا بیاد و تحت http به معنی وصل بودن نیست.
آقا من صفحات رو هم بزور لود ميكنم. همچنين مشكلي دارين؟
کاملا درسته.ایمیل نباید بدون امنیت استافاده بشه.من تمام ایمیلهام رو بخاطر امنیت گوگل روی جیمیلم فوروارد کردم حالا خود جیمیل مشکل داره!!!نقل قول:
من فقط مبین نت دارم اما فکر کنم این مشکل جیمیل رو الان فقط مبین نت داره.دوستان همگی باید متحد باشیم و پیگیر.چه دلیل قانونی وجود داره که جیمیل بسته باشه؟
دیگه مبین واقعا ر**ه
هر 10 دقیقه به مدت 10-15 ثانیه قطع میشه میره رو اعصاب.چند روزه اینطوریه
بزنم مودم رو بشکونم راحت شم...:n24:
من طرحم یه هفته پیش تموم شد ...حالا خود به خود بدون اینکه پولی بدم به نت دسترسی دارم ...قضیه چیه بنظرتون؟
احتمالا از اعتبارتون داره کم میشه :oنقل قول:
آقا من هر چي مودمو ريست ميكنم تغييري تو وضعيت شارژم نميبينم
قضيه چيه؟
طرح نوروزی اگه تموم بشه قابلیت تمدید داره؟
برای تابستان هنوز طرحی ندادن؟
دیشب ساعت 12 تا 1.5 که خوابیدم قطع شد ولی صبح ساعت 6 که سیستم رو روشن کردم سرعت عالی شده بود یعنی ممکنه واقعا کیفیت رو بالا برده باشند :n28::n28: هرچند با یه گل بهار نمیشه
تو صفحه مشترکین اگه بتونی انتخابش کنی پس هستنقل قول:
برای تابستون هم بعید می دونم بدن. اینا اینقدر گدان حاضر نشدن برای نیمه شعبان یه طرحی یه تخفیف مودمی یه چیزی بدن دیگه برای تابستون ...:n27:
ربطی به ریست مودم نداره خود مبین نت میگه بعضی وقتا تا چند ساعت طول میکشه که تغییرات اعمال بشهنقل قول:
فقط نوروزی بگیر یا نامحدود اداری ۸ تا ۸نقل قول:
عمرن مبین یه کار مثبت انجام بده مطمئن باش پس فردا می خوان این به اصطلاح افزایش کیفیت که ما هیچی ازش احساس نکردیم ( شده مثل انرژی هسته ای !) با بالا بردن دوباره قیمت بکنن تو پاچمون ...نقل قول:
همونطور که نماینده مبین نت گفت بیشترین تغییرات و اضافه شدن سرویس تو این هفته مربوط به شیراز و اهواز هست. شاید بخاطر اینه. هرچند واقعا با یه شب و دوشب نمیشه گفت چیزی بهتر شده.نقل قول:
در هر صورت منم دیگه اعتماد نمی کنم و امروز یه خط دوم واسه اینترنت رو راه می ندازم
به طرز شگفت آوری اینترنت من الان خوب شده!
دیروز bit rate دانلود ام داغون بود اما الان دوباره درست شده، البته ساعت حدود 1 صبح کلا آنتن رفته بود و من کامپیوترم رو روشن نگه داشتم که از ساعت 2 شروع به دانلود کنه، الان که بیدار شدم دیدم سرعت دانلود حدود 300 هست (طرح 1 مگ نوروزی)
نقل قول:
نقل قول:
ربطی به ریست مودم نداره خود مبین نت میگه بعضی وقتا تا چند ساعت طول میکشه که تغییرات اعمال بشه
اقا الان يه روزه بروز نكردن. قضيهش چيه؟
مال منم دیشب قطع بود:n03::n03:
کلا مبین نت خیلی علاقه به قطع کردن اینترنت بدون دلیل داره.مخصوصا نزدیک ب ساعت دانلود شبانه. ماله من از 10 شب قطع شد .
ای خدا من نمیدونم، مسولین روابط عمومی مبین نت را از کجا اوردن. اصلا تخصصی در این زمینه دارن! من چطوری بهشون حالی کنم اگر به هر دلیلی قراره شبکه را قطع کنن خوب اینو تو سایتشون اعلام کنن. والله به الله سایت مثل ویترین مغازه نیست که فقط جنسامون رو بچینیم پشتش، سایت ماله اطلاع رسانیه. اگر قراره قطعی اتفاق بیافته چه سراسری چه منطقه ای اگر تو سایت اعلام بشه دیگه اینقدر تماس با مرکز مشتریان گرفته نمیشه به خدا برای خود شرکت بهتره. اگرم میترسین بعد مدرک بشه که این تعداد قطعی داشتید و دردسر بشه، نترسید اینجا ایرانه از مسولین کسی حال پیگیری نداره.
اهواز پس از 20 ساعت قطعی بلاخره یه چند ساعتی میشه وصل شده. آنتن دهی من خیلی بهتر شده ولی سرعت تغییری نکرده.
دوستان من تازه میخوام وایمکس بگیرم به خاطر نویز زیاد خطم و پریدن چراغ لینک که اعصاب واسه ادم نمیذاره،میخوام بدونم آیا میشه این مودم هایی که برای فروش گذاشتن رو مثل adsl با کابل lan به کیس وصل کرد چون مورد استفاده من کیس هست
و اینکه سرعت دانلودش تو ساعت رایگانش با سرعت 1 مگ تو تهران چقدر هست؟
و اینکه با کارت دانشجویی سرعت 1 مگ میدن راحت؟
با تشکر
تو صفحه مشترکین که این طرح رو اصلا نذاشتند.ضمنا من الان دارم از همین طرح استفاده میکنم و معمولا طرح در حال استفاده در صفحه مشترکین نیست.کسی تا حالا طرح نوروزی رو تمدید کرده؟پشتیبانی میتونه در حالت pending بذاره؟الان همین طرح رو دارم.نقل قول:
از این شگفتیها مبین برای منم تا 1 هفته پیش داشت ولی بهتره زیاد دلخوش به این نباشید:n02:نقل قول:
برای دانلود حدود 4 گیگ گذاشته بودم صبح بلند شدم ببینم چقد گرفته دیدم تا 7 صبح همه رو دان کرده از تعجب شاخ دراوردم
ولی این مهم چند روزی بیشتر دوام نداشت:n09:
نقل قول:
سلام
آره عزیز میشه. خروجی لن هم دارن.
سرعت دانلود 1 مگ در ساعات رایگان بستگی به فاصله تون از آنتن، محل قرار گیری مودم، ارتفاع ساختمون های مجاور و ارتفاعتون از سطح زمین داره. معمولا بین 20 تا 128 در نوسانه.
با کارت دانشجویی خیلی راحت 2 مگ هم میدن
شاد باشی :n06:
اتفاقا انتن دهی بدتر شده:n09::n10::n04:نقل قول:
هر روز بدتر دیروز
دیگه خسته شدم از مبین نتـــــــــــــــ:n03::n28:
من تمدید کردم (طرح 6 ماهه رو 80 روزه تموم کردم)، دیگه گزینه ی مناسب تری نداشتم. طرحی رو که داری نمیشه دید، اما لینکشو داشته باشی میشه. من با استفاده از لینک اقدام به تمدید کردم، هزینه رو ریختم، ولی فعال نمیشد. آخرشم باز مجبور شدم باهاشون تماس بگیرم تا طرح فعلی رو باطل و مجدداً فعال کنن. نگران پندینگ و این حرفام نباش. به نظر من این طرح ور دارن دیگه اصلاً طرح قابل قبولی نخواهند داشت. اما باز اگر میخوای اینکارو بکنی، فکر نکنم بیشتر از 24 ساعت برات نگهش دارن.نقل قول:
بعد از قطعی ها برای من که خوب شده بود 6-8 صبح سرعت دانلود رو 300 بود.نقل قول:
یه چند روز صبر کنیم ببینیم چطور میشه امیدوارم بهتر بشه.
ما که بجز مبین نت دستمون به جای دیگه وصل نیست اهواز خراب شده هم که همه جاش یا فیبر نوریه یا pcm.
چطور میگید خراب تر شده؟؟ کجای اهوازید؟ (من کورش)نقل قول:
من مقدار rssi ام قبلا 75- بود ولی الان شده 50-
همچنین cinr هم از 28 شده 33
امیر جون من که یک ساله نوروزی با مودم طرحمه ی 2-3 ماهی بیشتر نیست دارم تا چند وقت دیگه حجمم تموم میشه اگه بخوام همین طرحمو فقط تمدید کنم یعنی با مشکل روبرو می شم؟ مثلا بخوام4 گیگ اضافه کنم !؟ طرح من یک ساله هست نه 6 ماه ... برام صرفش اینه که تمدید کنم واسه شبانشنقل قول:
دوست عزیز ما سلطانمنش هستیم ماله من قبله قطع شدن خوب بود :n03:نقل قول:
قبلا rssi=60
cinr=21
ولی حالا ریده:n28:
rssi=81
cinr=30
اینطور که شما گفتن خوب شده فکر کنم دکل جفته خونه ما بود ولی حالا کندن بردنش پیشه خونه شما
(کورش):n04::n09::n10:
داداش اینو میگی داخله تنظیمات مودم هست شماره دکل هست
BSID؟
دوستان من ديروز براي مودمم كه داده بودم تبديل كنن رفته بودم نمايندگي با طرف رفيق شدم و كلي حرف زديم و خيلي هم آدم واردي هست و جاهايي آنتن ميگيرن كه هر كسي نتونسته. بعد خودش ميگفت كه مدتي هست مرتب اينترنت قطع ميشه كه خود ما هم اينجا ميخواهيم كار كاربرارو انجام بديم به مشكل خورديم. گفت از مبين نت پيگير شديم تو جلسه گفتن به خاطر بهبود سازي بستر جديد هست و يه مدت به اين شكل هست بعد درست ميشه.
گفت تكنولوژي LTE رو هم راه اندازي كردن ولي فعلا مديران مبين نت و همراه اول دارن استفاده ميكنن يه مودم هست كه خودش سيمكارت داخلش هست و استفاده ميكني.
انحصار رايتل هم كه برداشته شده و سرويس 3G كه همراه اوئل ارائه بده ميگفت بهتر از بقيه هست. ايرانسل هم كلا اعضاي هيات مديره اش همه براي همراه اول هستن.
ولي ميگفت اگر تحريم ها اينطوري ادامه پيدا كنه همشون بايد جمع كنن. يه دكل BTS ميگفت 200 ميليون براش آب ميخوره سال اول ضرر هست تا سال دوم كه ميافته به سود دهي و دكل هواوي 1000 تا پورت داره و دكل نوكيا 4000 تا ولي الان كه تحريم هست بايد 1 ميليارد پول بده و هواوي هم كه تحريم كرده نميفروشه.
در كل اميدواريم اين شرايط بهتر بشه.
[QUOTE=gorjy;7726637]چطور میگید خراب تر شده؟؟ کجای اهوازید؟ (من کورش)
من مقدار rssi ام قبلا 75- بود ولی الان شده 50-
همچنین cinr هم از 28 شده 33[/QUOTE
تمام اهواز تحت پوشش هست دکل ها به تدریج روشن میشن و 16 یا 17 هم قراره همشون روشن باشن افزایش انتن دهی به همین دلیل هست ولی فکر نمیکنم تاثیری توی سرعت داشته باشه چون به قضیه شیر بودنشون برمیگرده...
یک ساله ی نوروزی کدومه؟:n02:نقل قول:
طرح های سالانه که با خرید مودم ارائه میشه فکر نکنم قابل تمدید باشه، اما حجم اضافه حتماً میتونی بخری و تا اونجا که میدونم حجم اضافه ی این طرح ها از طرح های عادی مبین نت ارزون تره.