سعید این موقعیت های کوئست هارو پیدا کردن چه سخته :دی عکسی نیست تو فروم بکه دقیقا این مکان ها کجای نقشه هستند؟
Printable View
سعید این موقعیت های کوئست هارو پیدا کردن چه سخته :دی عکسی نیست تو فروم بکه دقیقا این مکان ها کجای نقشه هستند؟
finally کشف شد :31:کد:http://img409.imageshack.us/img409/1663/screenshot108y.jpg
step 6. Golden revolver in inventory + 10 Fool's gold in backpack
( +100 aim +100 shooting )
سعید یاهو نیستی چراااااا/؟
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
مکانشو پیدا کردم :دی لول
سعید یاهو منتظرتم :دی
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
مکانشو پیدا کردم :دی لول
سعید یاهو منتظرتم :دی
سعید این رو تو کار شانسی پیدا کرده ...؟ یا جز کویسته؟نقل قول:
جزکویست هست ...نقل قول:
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
این پست را نگاه کن
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5494473&postcount=15991
.......................................
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
دوستان نظرتون نسبت به این آهنگ چیه؟
کد:https://www.yammer.com/valatarin.info/files/563539
ملت واقعا دیوانه هستند هاااا :
کد:http://vimeo.com/15625971
اینا چه ربطی به این تاپیک دارن؟ :دی
آرش 147 تا لیبور کم داری برا driling for oil
از اونجایی که ایم سلاح خیلی خفنه برا همین کاری کردند که کسایی که فایر آرم هستند نتونند این سلاح را بگیرند و یا برند یک 6-7 ماه کار کنند با پرمیوم تا پول ری اسکیل جور کنند !
چون الان 5 تا اسکیل نیاز داره این کار
construction : فایر آرم نداره
stamina فایرآرم نداره
toughness : اگه دوئلر رزیستانس باشی خواهی داشت که اونم فایر آرم ها معمولا رزیستانس نیستند ( البته استثنا هم هست )
leadership : فقط زمانی دوئلر فایر آرم خواهد داشت که att ها روی charisma باشه که اونم دوئلر دفاعی خوب از کار در می یاد ( البته آتاکر هم می شه ولی دفاعی بهتره با سرباز :31: ) البته در موقع آتاک در مقایسه با یک دوئلری که اسکیلاش برا dexterity هست کم می یاره چون به اندازه att که به charisma گذاشته برا اسکیلای آتاک کم می یاره چون موقع آتاک یک اسکیل att به کار می یاد ولی کسی که dex رفته 2 تا اسکیلش برا آتاک به کار می ره :27:
trading : اینم مثل بالا :31:
پس به دست آوردن این سلاح به اون آسونی ها نیست
البته من می تونم :31: از صبح شروع کردم روش ( تا حال نکرده بودم چون معلوم نبود باید چی کار کرد ولی الان معلومه و پیش به سوی سلاح طلایی :31: )
قسمت 4 برا شمشیر طلایی !
Fourth step:
- Granite mining with the Golden blade equipped
بچه ها با راهنمایی های سعید ری اسکیل کردم در حد المپیک.وقتی می گم المپیک یعنی المپیک.(سعید میدونه)الان شدم یه دوئلر واقعی با کوئست ها و کارهای زیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کسی می تونه با این قیمت بخره ؟ :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خرن! سریع هم میخرن! :دی
میخرن:46::46::46:
سعید من حاظرم برای سلاح طلایی:دی
اما باید جوری تقسیم اسکیل کنی که کار های پر تجربه باز باشه چون لول 120 نیاز هست :دی
147 تا اسکیل برگردونی دیگه به چه دردت می خوره اون سلاح ؟!
من یکبار رو همین حساب دنبال کلاه کریسمس نرفتم الان پشیمونم :دی لووول اما این سلاح توپی شاخ هست و مسئله بعدی تخت حمله نکردن هست :دی لووول
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
بچه سنگ ننداز:13:نقل قول:
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
رضا تند تند بده iron کار کن میده :دی
آقا جریان چیه؟ من شهر ندارم اما تو چت روم هستم ؟؟
چت روم برا sector هست دیگه ! یعنی افرادی که در اون مستطیلی که هستی , اگه سکتورت را عوض کنی اونم عوض می شه
سعید من دوئل رو بردم طلا رو گرفتم حال چیکار کنم؟
سعید اینجا کوئست رو میرم چیزی نیست؟؟
14. Back to the river.
طلا را بپوشنقل قول:
اشتباه کردی آخرش باید قایق بزاری :دی
اینم آخر کوئست
برام از این کوئست بیل شکسته موند:
سنگ موند:
و خاکستر :
برا golden saber هست برا سلاح سردی ها
من شهر ندارم یارو با من دوئل کرد :-o
حتما برا سرت جایزه گذاشته بودند قبل اینکه شهر را ترک کنی :31:نقل قول:
اگه جایزه را گرفته دیگه هیچ کس نمی تونه باهات دوئل کنه فعلا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
فعلا چون آپدیت بعدی دوئل یکم فرق می کنه :31: یعنی می شه با اونایی که بدون شهر هستند هم دوئل کرد :21: راه فراری نیست :31:
آخرش اینه :31:نقل قول:
آره جایزه هست :دی هنوز کسی نبرده :دی با اینکه تنم لباس دوئل نیست :))
راستی سعید اینو خودت گرفتی؟؟
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
حالا من شهر ندارم از کجا بهم اتاک میدن؟ هرجا باشیم؟
سعید یه اکانت لول بالای درست حسابی بده به من بیام یه مدتی بازی کنم ببینم چی به چی شده
سعید این استخراج نفت رو با این سرقت از قطار رو میشه با هم باز کرداا :دی
هر جا باشینقل قول:
شهرم داشتی هر جا باشی باید دوئل کنی :31:
بالاخره یک مرد پیدا شد منو در لباس کار شکست داد :دی :))
ای بابا هرناندو را یکی خرید :41: خودشم به 160,000 $ :18: یارو فکر کنم خیلی چیزا فروخته تا هرناندو را بخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مجبورم برم 15 تا prospecting gold گیر بیارم تا یک هرناندو دیگه بگیرم :31:
من که به پولم دیگه تموم شده.از بس ری اسکیل کردم.برم یکم کار کنم پول بیاد دستم.
امر دیگه ای نبود ؟ می خواهی اکانت خودم را بدم ؟ :31:نقل قول:
من اشتباه کرد هرنالدو نخریدم :دی الان یک کفش ست خواب گرفتم مونده کلاه اش :دی
راستی سعید مگه این شمشیر رو خریده بودی؟؟
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
trading داری میری؟؟ :دی کوست golden gun رو داری میری؟
اینم برا ست گلد برا سلاح سردی ها :31:
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
فعلا آره دارم روش کار می کنم :31: مسخره 18 ساعت روی trading کار کردم یک تکه پارچه نمی ده :2:نقل قول:
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
اینم برا سلاح فورت البته فعلا کسی پیدا نکرده , یکی از developer های سرور آلمان برا خودش گذاشته :31:
اما جریانش چه جوریه این ستش دو تا اسحله داره ؟؟؟
منم نفهمیدم بزار دو تاشم بگیرم ببینم چی به چیه !
تکمیل اطلاعات برا golden colt و golden sabre
golden set :
set 1 : for now :
step 1. Equip a pick axe (found Iron mining) and Transport ammo until you get a lump of dirt(may take a while)
step 2. Equip lump of dirt and River fish until dirt is washed off, revealing the Dirty item
step 3. Equip a hammer (found Repairing fences) and have your Fine Motor Skills at 100+, including clothing bonuses
step 4. Henry the bartender has a new quest, and swaps your Dirty item for a Dusty revolver
step 5. Equip Roll of cloth (found Trading) and do Drilling for oil. The gun is cleaned to A golden revolver
step 6. Golden revolver in inventory + 10 Fool's gold in backpack + transporting ammunation with motivation under 25 %
set 2 ) for now :
step 1 : straightening the river with spade carry ...
step 2 : go to the Forest Meadow and have 100+ Vigor and equip a hammer
step 3 : Charlatan with equiped acid and dirty meatal piece
step 4 : Granite mining with the Golden blade equipped
step 5 : do iron mining