8968 گرفتم همه چیش عالیه فقط از کجا بفهمم آنتنش 5db هست به نظر خودم آنتن دهیش با مودم قبلیم که 3 db بود فرق نداره
Printable View
8968 گرفتم همه چیش عالیه فقط از کجا بفهمم آنتنش 5db هست به نظر خودم آنتن دهیش با مودم قبلیم که 3 db بود فرق نداره
برای من این سایت با اینترنت مخابرات تهران بدون مشکل باز میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه مدت محدود مجبورم برم یه جا دیگه زندگی کنم .
کدوم یکی از موارد زیرو برام پیشنهاد میدید ؟
1. خرید سرویس adsl در مقصد و استفاده اون
2. خرید مودم جیبی و سرویس Adsl در محل
مشکل بنده اینجاست که تا 1 ماه دیگه بنده یه تبلت مد نظرم هست. حالا نمیخوام با خریدن این مودم جیبی پولم رو دور بریزم . چون نمیدونم مزیت هر کدوم (اینترنت مودم جیبیی یا اینترنت تبلت) چیه ؟
نقل قول:
بستگی به قابلیت مودمتون داره،مثلا اگه تی پی لینک داسته باشین میتونین وارد تنظیمات مودم بشین،بعد از قسمت Access Management ،گزینه Filter رو انتخاب و بعد از Filter Type Selection ،فیلتر آدرس(URL Filter) رو انتخاب و در نهایت سایتهایی رو که میخواین مسدود بشن رو اضافه کنین به لیست مد نظر ،Active رو بزنین و بعد Save و تمام.
البته زیاد جواب نمیده چون میشه با یه ریست و کانفیگ دوباره همه چیز رو برگردوند به حالت اول!
اما یه راه بهتر، مسدود کردن از طریق فایروال هست که راحت نشه دورش زد.
سلام....
من این راه رو میرم خودم، ولی بعد از اضافه کردن دو سایت خان وارز و سیو کردن و عوض کردن تب و بازگشت، دوباره نوع فیلتر عوض میشه و در حقیقت فیلتری که زدم اعمال نشده....
مسئله اینه که برا سیستم خودم نمیخوام و میخوام که مودم این کار رو بکنه که داداشم نه با لپتاپ و نه با موبایلش نتونه به این سایت دسترسی داشته باشه
دقیقا من چندین بار با چندین سایت مختلف تست کردم،حتی همین خان وارز رو و اصلا نتونستم وارد این سایتها بشم و فیلتر بخوبی اعمال شد.حتی بعد از ریستارت کردن مودم و مرورگر هم بخوبی کار کرد.نقل قول:
نمیدونم اگه Active رو میزنین و باز میشه،این بار از طریق آی پی اقدام کنین ببینین نتیجه چی میشه.
سلام
isp فعلی من برای مخابرات هستش که اینجا نامحدود نداره...
میخوام از یه isp أیگه نامحدود بگیرم...
الان باید چکار بکنم؟
ینی با اینکه مخابرات رو خونمون هست میتونم برم یه adsl دیگه بگیرم؟
ممنون
بستگی به این داره که چن تا خط تلفن داشته باشین تو خونه.نقل قول:
اگه فقط یکی باشه و رو همون هم adsl داشته باشین دیگه نمیتونین رو همون خط از آی اس پی دیگه ای adsl بگیرین.
مگر اینکه قبلی رو جمع اوری کنین.
در کل رو هر خط فقط یک ای دی اس ال میتونین داشته باشین.
سلام دوستان
من امروز خطم رانژه اسياتك شد ، زنگ زدم پشتيباني كه يوزر پسورد بگيرم ميگه شما مودمت تنظيم نيست، من نميفهمم چجوري بياد تنظيمش كنم؟؟
مودم من dlink هس در ضمن با اينكه رانژه شركت قبليم برداشته شده ولي هنوز rate دان استريم كه تو مودم زده همون rate شركت قبليه.... چرا اينجوريه؟؟؟
درسته...نقل قول:
بستگی به این داره که چن تا خط تلفن داشته باشین تو خونه.
اگه فقط یکی باشه و رو همون هم adsl داشته باشین دیگه نمیتونین رو همون خط از آی اس پی دیگه ای adsl بگیرین.
مگر اینکه قبلی رو جمع اوری کنین.
در کل رو هر خط فقط یک ای دی اس ال میتونین داشته باشین.
ولی چطوری؟
برم خدمات مشترکین بگم ADSL منو قطع کنین؟
ارتباطی به مودم نداره,اگه مراحل جمع اوری خط از طرف شرکت قبلی درست انجام شده باشه و شرکت جدید هم خطتون رو رانژه کرده باشه,باید یوزر نیم و پسورد اتصال رو بهتون بدن تا خودتون مودم رو کانفیگ کنین.نقل قول:
نقل قول:
طبیعیه که وقتی میخواین شرکت ارایه دهنده اینترنتتون رو تغییر بدین باید درخواست جمع اوری خطتون رو به اون شرکت بدین تا خط شما جمع اوری بشه.
اخه رفتم خود مخابرات گفت خطمو جمع اوري كنين حتي تو سايت خود اينترنت مخابرات (2020) هم رفتم شمارمو وارد ميكردم ميزد موفقيت اميز ، امروز صبح پيام از طرف اسياتك اومد كه خط شما اماده بهره برداريه و تو سايت مخابراتم درستيش تاييد شد ، با اين حال هنوز حتي وقتي تو مودم يوزر پسورده اسياتك رو ميزنم هنوز dns شركت قبلي رو ميزنه و دان استر يمم ماله همون شركته.... واقعا كلافه شدم .....نقل قول:
برو پیش رئیس مخابرات منطقه تون.منم همین طوری بودم تا اینکه مهندس درستش کرد.البته مخابرات همین طوزی.دنگ فنگ زیاد داره.نقل قول:
سلام دوستانمن اینترنت مخابرات دارم و در مشهد هم هستم.و فیبر نوریمشکل آنچنانی ندارم ولی سیگنال خط من 6.0 هست ئ آپ استریم هم 30.
کل آمارخط من
Downstream Upstream SNR Margin :6.1 32.0 db Line Attenuation :7.0 3.9 db Data Rate :22219 1022 kbps Max Rate :23548 1132 kbps CRC :79 6
من برای افزایش سیگنال adsl modeروی t1.413 گذاشتم ولی سیستم خودم به مشکل خورد و هر دقیقه سرعتم کاهش پیدا میکرد وبعد باز برمی گشت.
شما کدوم گزینه برای افزایش سیگنال رو پیشنهاد می دید.
البته یک راهنماییی برای آپدیت فریم وارد مودم هم لازم دارم.
مدمم Tp Linkوایرلس داره.مدلش یادم نیست.همه مثل همن دیگه.
نقل قول:نقل قول:
قدرت آنتن دهی و سیگنال که به نوع و مدل مودمتون بستگی داره.
سلام من مودمم dlink 2750u .. تنظیمات وایرلس قسمتControl Sideband: روی upper بزارم یا lower
روی Lower.نقل قول:
دوست گرامی.می تونی بهم یک راهنمایی کنی.این مودم که خیلی وقته خریدم ولی شاید یک وقتی مودم خریدم یک مسائلی رو بلد باشم.لطف می کنی بگی موقع خریدچیرو باید چک میکردم؟تا مودم پر قدرتی داشته باشم.نقل قول:
مودم من TD-W8951ND
سلام دوستان.ارزون ترین مودم وایرلس که میتونم تهیه کنمو بگید لطفا...در ضمن به نظرتون مودم کارکرده بخرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
فک نمیکنم بتونم بهتر از این متن توضیح بدم براتون:n01:
محتوای مخفی: !
نقل قول:
میتونین قیمتهای انواع مودم ها رو از سایتهایی نظیر میهن مارکت یا دی جی آنلاین مشاهده کنین.
در ضمن کلا خرید کالای دست دوم بستگی به این داره که چقدر از طرف مقابل شناخت و بهش اعتماد دارین,حالا بگذریم که با توجه به قیمت مناسب یه مودم آک من اصلا خرید مودم کارکرده رو توصیه نمیکنم.
مودم 8968 به دستگاه هایی که بهش وصل هستن dns های شرکت رو نمیده به جاش 192.168.1.1 و 0.0.0.0 رو میده بهشون یه عنوان dns. چیکار باید بکنم ؟
8968 مدل شرکت تی پی لینک هست دیگه؟نقل قول:
دست به تنظیمات دی ان اس مودم نزدی؟
نظر دوستان در مورد مودم TD-W8951ND_V4 چیه؟
ممنون از راهنمایی تون!
آره تی پی لینکه ؛ نه دست نزدم یه بار هم ریست فکتوری کردم بازم به تمام دستگاهها آیپی مودم و 0.0.0.0 رو به عنوان dns میدهنقل قول:
منظورت از اینکه 0.0.0.0 میده چیه؟نقل قول:
می تونی صفحه باز کنی؟
چند دستگاه داری؟
از موبایل وای فای دار استفاده می کنی؟
سلام بچه ها
من یک مودم لینک سیس x2000 از آلمان گرفتم.
با مشخصات زیر:
از این لینک:
همونجور که در شکل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) می بینید 1 پورت DSL داره و 3 پورت Lan.
وایرلس اون هم با 2 آنتن داخلی که داره خیلی خوبه.
حالا من یک مشکل دارم. اون اینه که این مودم برای User آلمان هستش.
پورت DSL اون هم کابل شبکه با سوکت Rj-45 می خوره و هم کابل تلفن معمولی با سوکت Rj-11 ولی چون در کشور ما کابل تلفن معمولی استفاده میشه هر چی امتحان کردم Adsl وصل نمیشه. در کارتن او یک کابل شبکه برای اتصال به DSL و پریز تلفن هست. و کابل تلفن معمولی دیگه نیست.
من تو اینترنت سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که دو راه داره یا باید یک رابط باشه که سوکت تلفن معمولی رو به سوکت شبکه تبدیل کنه ( شاید یک نوع اسپلیتر)
یا فریمور اونو عوض کنم. فریمور اون هم از نوع Annex B هست. و میگن فریمور مودم هایی که تو ایران هست از نوع Annex A هست.
ضمنا روتر، شبکه، وایرلس و تمام مشخصاتش هم خوب و عالی کار می کنه.
نمی دونم جواب میده یا اصلا رو او نصب میشه یا باید نسخه -- شده رو پیدا کنم. مثل این پست:
از دوستان اگه در این زمینه اطلاعات یا راهنمایی دارند. لطفا با پست یا ایمیل اینجانب جواب دهند ممنون میشم.
kamali622 @ yahoo.com
پشت کارتنشونگاه کن ببین توی اون جدول مشخصاته مودم ازمدله 8970 هم چیزی زده یانه اگه بود بدون که 5db مودمت.نقل قول:
این مدلی که گفتی خرابی داره نظرمن asus dsL N10نقل قول:
من اينترنت مخابرات سمنان رو گرفتم با تنظيم
مودم تو حالت Bridge به راحتی وصل ميشم اما
ميخوام تو حالت pppoe بزارم که موبايل هم از طريق
wifi بتونه وصل بشه اما هر کار ميکنم نميشه..vpi و vci
رو که گفتن 0 و 35 گزاشتم اما وصل نميشه..راهنمايی؟
با کابل شبکه مشکل نداره؟نقل قول:
نه مشل فقط wifi و روش pppoe هست.نقل قول:
wifi هم به مودم وصل ميشه اما اينترنت نداره
با غير فعال کردن virtual circuit در حالت pppoe
ظاهراً چراغ اتصال به اينترنت روشن ميشه اما باز
هيچ سايتی باز نميشه..
اگر مودم اینترنت داشته باشه و با کابل وصل بشهنقل قول:
وای فای اینترنت داره؟
مشکل اتصال wifi هست ديگه
ميدونم که اگه با pppoe وصل بشه
موبايل و وسايل ديگه از طريق wifi اينترنت
ميگيرن ولی الان چون bridge هست نميشه..
مودم با کابل لن وصل و با کانکشن وصل ميشه
من مشکلم تنظيمات روش pppoe هست که فکر
ميکنم همه چيشو دارم درست انجام ميدم ولی
باز وصل نميشه..آيا ربطی به ISP داره که شايد
اونا خط رو برای اين حالت تنظيم نکردن؟ يا IP Valid و اين چيزا..؟
بهترین مارک مودم چیه؟من یکبار تو کافینت دیدم کهطرف مودمشو روشن کرد.سه ثانیه بعد اینترنت وصل شد.
من چی بگیرم که خیلی قوی باشه؟قیمت مهم نیست.خونمون هم بزرگه و می خوام تا تو دستشویی حیاط بشتی مون هم آنتن بده.ولی اینو بگم که نویز خط تلفن من زیاد.و سیگنال الان روی شیش.
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
سلام دوستان
من یک مودم ASUS N55 خریداری کردم برای ISP پارس آنلاین تست کردم هیچ مشکلی نداشت برایISP مخابرات میخوام وصل بشم مشکل داره چراغ رانژه خط متصل میشه و خط شناسایی میکنه اما اصلا به اینترنت وصل نمیشه با یک مودم TP-Link متصل شدم به راحتی انجام شد ... یعنی راهی هست لطفا کمک کنید ...
حالت pppoe ? برای این حالت vpi رو 0 و vci رو 35 قرار بده ببین مشکلت حل میشهنقل قول:
کلن مخابرات به نظر من با pppoe مشکل داره ولی اگه حالت بریج مشکل دارید یک عکس از قسمت status یا یه همچین چیزی بزارید تا راهنمایی کنند
سلام دوستان.
من یه مودم سازگار با DD-WRT یا Open-WRT می خوام.
شما چیزی سراغ دارین که تو ایران موجود باشه؟
معلوم شد vci و vpi رو به من اشتباه گفتن!
8 و 35 گزاشتم وصل شد..
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟نقل قول:
تفاوت Annex A و B درچی هست ؟ خطوط DLC با Annex A مشکل داره ؟