در صورتی که بفرسته به مخابرات واسه جمع اوری 72 ساعت طول میکشه تا از رانژه در بیاد. و دوباره یه چند روز بعد رانژه شرکت جدید میشه.نقل قول:
Printable View
در صورتی که بفرسته به مخابرات واسه جمع اوری 72 ساعت طول میکشه تا از رانژه در بیاد. و دوباره یه چند روز بعد رانژه شرکت جدید میشه.نقل قول:
من الان 4 روزه درخواستم رفته مرکز مخابراتی اما هنوز جمع آوری نشده و شرکت جدید که تو سیستم شماره من رانقل قول:
واسه رانژه میفرسته سیستم قبول نمیکنه و میگه این خط رانژه آسیاتک هست ...
کلا این مخابرات با این شرکت های PAP خیلی سر لج داره و تا میتونه کارشون را دیر انجام میده تا بریم سرویس های آشغال و چرت
خودش را بگیریم ...
سلام!
بنده از آسیاتک 256 نقره ای گرفتم!
سرعت دانلودش چطوریاست؟؟
زنگ زدم گفت تبادل 14 گیگ یعنی بعد دانلود 14 گیگ سرعت افت میکنه!!!
چقدر افت میکنه؟
احتمالا با آسیا خداحافظی کنم!هم خعلی گرون شده هم خعلی افتضاح!
پیشنهاد عزیزان کجاست؟
تهران شرق.
سلام دوستان
من یه ادم خیلی صبوریم تو بحث اینترنت
لایزر داشتم که پس از تعطیل شدنش منتقل شدم اسیاتک
قطعی های زیادی داشت اوایل که در جواب میگفتند به خاطر منتقل شدن مشتری های لایزره و به زودی درست میشه
حدودا یه ماه بعد ، من 20 روز اینترنتم قطغ شد و در جواب هر روز میگفتند از دو روز دیگه وصل میشی! نحوه برخورد با ادم مثل گوسفند بود.
وقتی هم وصل شد گفتند سرویس ها رو بهتر کردم .برای خودتون بود.
ولی هیچ فرقی نکرد با قبل.(نه بدتر نه بهتر)
بعدش تحمل کردم تا اینکه نامحدودا اضافه شد و خیلی راضیم کرد
ولی یک ماهه که سرعت خرابه.
گفتند که پهنای باند رو نصف قبل کردیم برای نامحدودا ، در ضمن بین 8 نفر هم share میکنیم در صورتی که قبلا کمتر بود. لذا سرعتتون پایین تر اومده
گفتم حل میشه؟ گفت نه.دیگه همینه
مشکل اساسی من اینه که نمیتونم یه روز بدون اینترنت باشم.چون کارم با اینترنته ولی ببینید دیگه به چه وضعی افتادم که حاضرم تغییر سرویس بدم.
اینا رو گفتم که کسایی که میخواند بیاند اسیا تک یه تحقیق بیشتری بکنند
دوست عزیز باید قبل خرید میرفتی! شما که دیدی ملت ناراضی خودتم ناراضی! دیگه چرا باز نامحدود گرفتی؟!نقل قول:
از رایتل استفاده کن! بعد درخواست جمع آوری بدهنقل قول:
یه ترفندی برای افزایش سرعت شبانه این آسیا تر نیست؟
256 محدود 10 گیگ - شبانه 1 تا 8 رایگان
پس فردای تمدید، برادرم انتخاب واحد داشت.نزاشت که درخواست جمع اوری بدم.نقل قول:
اخه مصرف کم نیست خونه. نامحدود نمیگرفتم باید حجم 6 گیگ چلچله میخریدم که هم قیمت میشد با همین که دارم (نامحدود برنزی دارم من)
در ضمن گفتم این بار هم بگریم که حجت رو بر خودم تمام کنم.
آخه اصلا حال و حوصله جمع آوری و بی اینترنتی رو ندارم!من 4ساله آسیاتک هستم و همیشه یکساله میگرفتم!60% هم راضی کننده بوده تو این چند ساله!نقل قول:
چند ماه دیگه هم میخواییم از این خونه اسباب کشی کنیم!میخواستم چند تا سرویس رو امتحان کنم بعدش اگر خوب بود تو خونه جدید آسیاتک بگیرم وگرنه برم جای دیگه!
اینطوری که بوش میاد یه سال ما طرف آسیاتک آفتابی نشدیم خراب کرده!یا افتضاح به بار آورده!
خخخخخخخخخخخخخخخخ عزیز با من بود اینو :n02:نقل قول:
نقل قول:
میشه حداقل با پیغام خصوصی بگی از کدوم شرکت گرفتی؟
دوستان من کاملا به صورت اینترنتی ثبت نام و سرویسم رو فعال کردم! برای تخلیه پورت از پنل crm.asiatech میشه کاری کرد؟ سرعتی؟ :دی
چرا هست 4 مگ بگیری ماهی صد هزار تومن تا اونوقت سرعتت بشه اندازه 1 مگ قبل از این تغییرات.نقل قول:
امروز هم سرعت پایینه هم پینگ بالاست. خیلی خوب بود بدترم کردن :n21:
نقل قول:
اینم حرفیه! اما آسیاتک به درد کسی که دانلود زیاد داره نمیخوره! یا اینکه باید محدود بگیری!
تو مدت تغییر سرویس و جمع آوری ، بهترین کار استفاده از رایتله! واقعا کیفیتش خیلی از اینجا بهتره! طرح نامحدود هم داره البته باید دائمی باشی
نقل قول:
رو عکس اون بمب کلیک کن
بعد دلیل جمع آوری رو بزن
دلیل جمع آوری رو مثلا میشه زد مشکل شخصی؟ :دینقل قول:
چند روزه جمع می کنن؟ :n30:
درخواست جمع آوري سرويس
به دليل:بالا بودن قيمت سرويسها
عدم پشتيباني مناسب توسط آسياتک
پايين بودن سرعت سرويس
اختلال زياد در سرويس
نارضايتي از سرويس شبانه
جابجايي محل
ساير موارد
اینه دلایل! همه موارد! مثلا بزن بالا بودن قیمت! بعد که زنگ زدن بگو قیمت بالا کیفیت پایین!
چند روز طول می کشه؟نقل قول:
تایید میشه امروز فوق افتضاح هست!نقل قول:
سرعت کاملا رییییییییییییییییده . یک مگ سرعت دانلود روی 15-20 هست !!!نقل قول:
یه خبر خوب!
نامحدود از طریق سایت به محدود انتقال داده میشه!
:n04:یعنی سرویسای نامحدود ومیخواد جمع کنه کلا و همه رو بفرسته رو محدود؟؟نقل قول:
این کجاش خبر خوبیه؟:n04:
چرا پستا ویرایش نمیشن؟؟؟
دوستان! تغییر سرویس ندید! فوق العاده مسخرس!
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که:
اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ 256 159000
اينترنت پر سرعت چلچله 3 گيگ در ماه (8 تا 10 صبح رايگان نيم چاشت)512 169000
نه! تغییر سرویس!نقل قول:
یعنی هرکی تو جهان بیاد این پستهای ما بیچاره ها رو ببینه دست میذار رو دلش های های میخنده به ما بیچاره ها
اقایون سلام مشکل شما از پهنای باند شهرتون هست منم بث زمانی این طور بود ولی الان درست شد پهنای باند شهرمون من الان 1mg 10gig دارم سرعت دانلود 550 هست اگه میخواید عکس میگیرم نشون میدم مشکل شما اینه که به نمایندگی هیچی نمیگید همون روز اول که نت رو براتون وصل کرد دیدیتش و دیگه هیچ هر روز زنگ بزنید گیر بدید baw بهترین اینترنتی که دیدم من asiatech هست باورتون نمیشه با ------ 400 دان میکنم هرکی خواست عکسم میذارم براش که نگید دروغ میگه
دوست عزیز برای هر گیگ 5 هزار تومنی که مشکلی نیست اینا روی نامحدود و روی رایگان ها محدودیت میذارن وگرنه شما پول بده حتی های وب هم هر گیگ 5 تومن با سرعت 700 بهت تحویل میده یا شاتل 850نقل قول:
بعد هم که نرم ازفزار محاسبه گیگ میذاری برای 850 مگابایت دانلود و آپلود 1024 محاسبه میشه روی هم
سلام بلاخزه خط اینترنت مخابرات شهرمان خالی شد الان اگر من تخلیه اساتک بزنم چقدر طول میکشه خالی بشه بعد الان که من اینترنت دارم اگر درخواست بدم اینترنم هم فورا قطع میشه......
شاید عکس های اون پیج حجم بالا بوده 60 تا عکس 1 مگ دیده باشید میشه 60 مگ
3 روز طول میکشه تا پنلت غیر فعال بشهنقل قول:
بعد 10 روز بعد جمع میکنن البته بستگی به نمایندت داره که چطور باشه
دوست من اصلش اینه. من میگم برا مثلا دانلود و بازی اینترنتی میخوام اونم راهنمایی میکنه میگمش نامحدود میگه 1mg بردی 80 دان میکنی بدرد نمیخوره همه جا این طوره الکی نام نبرید فقط اسیاتک شما یک جا نام ببر که 1mg نامحدود بالای 120 دان میکنهنقل قول:
10 روز خیلی تازه اگر بیشتر نشه فعلا این ماه روی اسیاتک میمانم تا ببینم به کجا میرسه........اگر دیدم بد شد اینترنت ایرانسل میگرم تا خط را خالی کنند برم روی مخابراتنقل قول:
میتونی هم زیر 3 روز تخلیه کنی
مخابرات همینجا دوست بنده 512 نامحدود و سرعت 120 ال 130 دانلود میکنه و هر ماه هم بالای 20 گیگ دانلود داره بدون افت سرعت لینک سایت مخابرات هم در پستهای قبلی دادم.نقل قول:
قیمت هم 24500 تومن هست
دوست شما یا خالی بسته یا سرویس ش 1 مگ هست و خودش خبر نداره و یا اینکه به تنهایی در بین 70 میلیون ایرانی، یک استثناء استثنایی محسوب میشه !!نقل قول:
من از طریق خود پنل سایت تخلیه رو زدم و نوشت با موفقیت انجام شده اما هنوز بعد از ۱۰ ساعت زنگ نزدن!!
قضیه چیه؟ طبیعیه؟
چطوری زیر 3 روز تخلیه کنم اینها خودش دارند اعلام کردند شاید 10 روز بشه شاید...........نقل قول:
2 روز طول میکشه تماس بگیرن شما خودت یه تماس بگیر.نقل قول:
من الان زنگ زدم پشتیبانی پرسیدم چرا زنگ نزدین بعد از ۱ روز؟ گفت زنگ زدن واسه تخلیه الزامی نیست...گاهی میزنن، گاهی نمی زنن!
ازش پرسیدم چه قدر طول می کشه تا جمع شه؟ گفت ۳ روز تا ۱ هفته!
اگه شنبه یا یک شنبه تخلیه بشه خوبه :n29:
مدرکی مستند از دزدی حجم توسط اسیاتک
صبح مودم با استفاده از Mouse and Keyboard Recorder ریست نشده بود!
وایرلس مودم نیز خاموش می باشد.