چه اروری میده؟
یعنی بازی اجرا نمیشه؟
روی خود این نرم افزار یک لانچر داره...باید با اون اجرا بشه
Printable View
چه اروری میده؟
یعنی بازی اجرا نمیشه؟
روی خود این نرم افزار یک لانچر داره...باید با اون اجرا بشه
سلام بچه ها
من تو اون کلیسا که باید 3 تا چرخ دنده رنگی رو بچرخونیم گیر کردم ، ببینید اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه عکس از نحوه قرار گیری چرخ ها بذارید .
قرمز : يك بار به سمت راستنقل قول:
سبز : سه بار به سمت راست
آبي : يك بار به سمت راست
تو این جا گیر کردم :
در قلعه رو خراب کردم ، اون کشیش سیاه پوش هارو هم کشتم حالا برای باز کردن این در نمی دونم چیکار باید بکنم .
اي بابا ديگه زشته آدم اينجا گير كنه! همون طبقه ي پايين يه قاب همين شكلي هستش كه بايد شمشيرشو اينجا بذاري يعني جابجا كن شمشيرا رو
آرم جان چرا اینقدر با بی حوصلگی جواب می دی ، خوب من ایکار رو می کنم اما باز نمیشه شمشیر رو میزاره رو در بعد که می زنم باز کنه شمشیر رو برش می داره ، الان 12 بار اینکار رو کردم 12 تا شمشیر دارم . یعنی هربار که اینکار رو می کنم یه شمشیر بهم اضافه میشه !
بالاخره ردش کردم . باید جای شمشیر طلائی رو با نقره ای عوض می کردم . آرم ممنونم از راهنمائیت . فقط الان 14 تا شمشیر دارم 10 تا نقره ای و 4 تا طلائی ، اگه به درد نمی خورند پاکشون کنم ؟
حالا رسیدم به اینجا نمی دونم چیکار باید بکنم :
تمام کشیش ها + لباس قرمز پوش رو کشتم اما اینجا نمی دونم باید کجا برم ، ته همیجا که عکسش رو گذاشتم یه اتاقه که توش چیزی نیست . برگشتم هم بازم درها بسته بودند .
سلام. اجازه... :20:
Ar@m عزیز کاملا درست گفته. باید جای شمشیرها عوض بشه؛ نقره ای تو قاب نقره ای و طلایی تو قاب طلایی. این که شما الان 12 تا شمشیر داری، فقط می تونه اشکال نرم افزاری بازی باشه. که البته عجیبه. تا حالا همچین موردی رو من یکی نه شنیدم و نه دیدم. احیانا شما از trainer استفاده نمی کنی؟نقل قول:
برید داخل اتاق کوچیکی که پایین وجود داره. به اشلی فرمان بدید تا روی یکی از پدال های بزرگ بایسته، خودتون هم برید روی اون یکی. بقیش فکر می کنم مشخصه... شمشیر ها رو هم حذف کنید.نقل قول:
:10:
:40::40::40::40::40:
مسئله بي حوصلگي نيست لذت يه بازي خوب وفتي كشف مي شه كه تا مي توني براي حل معماهاش به خودت تكيه كني البته شما بازيت مشكل داشت عذرت قابل قبوله ولي صد در صد داري از ترينر استفاده مي كني !نقل قول:
12 تا شمشير!!! به!
خیلی ممنون از پاسخ هاتون ، خیلی ممنون . نه ترینرش رو دنبالش یه بار گشتم اما پیدا نکردم . ببینم این شمشیر اضافه ها رو میشه فروخت ؟
این هم که میگید "لذت يه بازي خوب وفتي كشف مي شه كه تا مي توني براي حل معماهاش به خودت تكيه كني" کاملا درسته اما من مانیتورم رو تاریکترین حالت گذاشتم (به خاطر ضعیف بودم چشمام) ، این بازی هم نمی دونم چرا همش تو شب هست واسه همین وقتی دنبال چیزی بگردم یه کم اعصابم خورد بشه دیگه سر درد می گیرم :)
بازیم هم مشکل داره ، آخه ورژن فارسیه ، زیرنویس شده هست ، مثلا به جای Lion بعض موقع ها مکس پین میاد فقط تو فیلم های بازی همیشه خود Lion میاد ، یا لباس اشلی تو بازی سفیده و موهاش بسته هست اما تو فیلم هاش اشلی لباس قهوه ای داره و موهاش باز هست . بعضی موقع ها هم لیئون لباس پلیس میپوشه !
Snagilt 9 رو نصب کردم ، دکمه پرین اسکرین رو که می زنم از بازی میاد بیرون بعد عکس میگیره ، یعنی منظورم اینه نمی تونم راحت از بازی عکس بگیرم ، وگرنه از همه حالتش هاش عکس می زاشتم . همین عکس رو هم با بدبختی گرفتم .
خلاصه از راهنماییاتون خیلی ممنونم ، خیلی خوب کمک می کنید .
راستی میشه اصلحه های بازی رو عوض کرد ؟ مثل جی تی ای ؟