اتلتيكو، گوتي را مي خواهد
مقامات اتلتيكومادريد پيشنهاد 5/3 ميليون پوندي خود را براي جذب خوسه ماريا گوتي تقديم سران رئال مادريد نمودند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در حالي كه مقامات اتلتيكو در حال مذاكره و توافق براي جذب خوسه مانوئل خورادو هستند، باب مذاكره را براي به دام انداختن هافبك تهاجمي برنابئو گشوده اند.
جالب اينجاست كه خاوير آخيره سرمربي اتلتيكو از هواداران پر و پا قرص گوتي محسوب مي شود و معتقد است كه وي زوج خوبي براي فرناندو تورس جوان است كه او هم قصد تمديد با باشگاه را دارد.
به رغم توافق رئال براي فروش هافبكي كه دو سال از قراردادش باقيست، سران باشگاه قصد ندارند گوتي را با مبلغي كمتر از 12 ميليون پوند راهي كنند.
مربيان بايرن را متقاعد كرده بودمعلي كريمي در گفت و گوي اختصاصي با خبرگزاري ورزش ايران
علي كريمي به دليل مصدوميت از ناحيه كشاله ران پا، چند هفته ابتدايي رقابتهاي بوندسليگا و نيز بازي ايران ـ سوريه از مرحله مقدماتي جام ملتهاي 2007 آسيا را از دست داد.
با اين حال برخي ها مدعي شده بودند او نميخواهد به ايران بيايد و به علت كم اهميت شمردن ديدار مقابل سوريه، ترجيح داده در جمع باوارياييها باقي بماند. در اين رابطه با كريمي همكلام شديم كه متن گفت و شنود ما در ذيل ميآيد؛
• مصدوميت بيموقعي بود. اين طور نيست؟
- تمام مصدوميتها بيموقع هستند. براي يك بازيكن فوتبال، آسيب ديدگي مثل سكتهاي خفيف ميباشد كه او را از پيشروي باز ميدارد. براي من فصل جديد رقابتهاي بوندسليگا، فرصت خوبي است تا تواناييهايم را بيشتر نشان دهم.
• خصوصا اينكه ديگر ميشائيل بالاك هم در بايرن حضور ندارد و جا براي ساير هافبكها باز شده است.
- نه؛ قضيه اصلا اين طور نيست. منظور من اين بود كه چون به حال و هواي فوتبال آلمان بيشتر عادت كردهام، احتمالا بهتر خواهم توانست خود را اثبات كنم.
• يعني اگر بالاك به چلسي نرفته بود، باز هم اين ادعا را ميكرديد؟
- من ابتدا به داشتههاي خود فكر ميكنم و بعد به توانايي ديگران. اگر بالاك در بايرن همچنان حضور داشت، باز هم امسال را براي خود سال ديگري ميدانستم.
• شدت آسيب ديدگي ات چه اندازه است؟
- حدود يك سانتيمتر از قسمت بالايي عضله كشاله ران من پاره شده و به همين علت حداقل 2 تا 3 هفته بايد استراحت كنم. به اين ترتيب غير از بازي با بوروسيا دورتموند كه آن را از دست دادم، در مسابقه مقابل بوخوم نيز غايب خواهم بود و احتمال اندكي دارد به ديدار با نورنبرگ برسم.
• در بازي جمعه شب، بايرن اولين پيروزي را كسب كرد. نظرت در اين مورد چيست؟
- من در ورزشگاه حضور داشتم و در شادي اين موفقيت شريك بودم. خوشبختانه ما فصل 7-2006 را خوب آغاز كرديم و حالا با اعتماد به نفسي بيشتر به ادامه رقابتها ميانديشيم. ضمن اينكه مسابقات درون قارهاي را نيز پيش رو داريم.
• از بازي با دورتموند بگو؟
- به جاي من روي نيمكت ذخيرهها، بازيكني به نام "هاملز" نشسته بود كه از تيم آماتورهاي باشگاه به جمع بزرگسالان پيوسته است. پيزارو و رنسينگ مثل هاملز فرصت بازي پيدا نكردند. گلهاي ماكاي و شواينشتايگر پيروزي مقابل دورتموند را به نام بايرن مونيخ ثبت كرد.
• از بازيكنان تازه وارد بايرن چه خبر؟
- "ون بويتن" در تركيب ثابت تيم به ميدان رفت و انصافا عملكرد خوبي هم داشت. "پودولسكي" هم 2 دقيقه فرصت پيدا كرد به جاي ماكاي وارد زمين شود.
• امسال بيشتر از آنكه بازيكن جذب كنيد، بازيكن از دست داديد. چرا؟
- بله؛ ليزارازو، يره ميس، بالاك، گوئررو، درهلر، زي روبرتو و شلسر از جمع ما جدا شدند و به جاي آنها پودولسكي، ون بويتن، فورستنر و كريستين لل باواريايي شدند. در مجموع سياست باشگاه، جوان كردن تيم و بها دادن به نيروهاي خودي بود. البته برخي بازيكنان نيز به دليل مشكلات ديگر، بايرن را ترك كردند.
• با اين تفاسير، بايرن نسبت به فصل گذشته ضعيفتر شده يا قويتر؟
- من فكر ميكنم تيم يكدستتر از گذشته شده و حتي ميتواند در رقابتهاي اروپايي بهتر عمل كند؛ البته اگر بدشانسي گريبانگيرمان نشود.
• در مورد بازي تيم ملي ايران با سوريه چه نظري داري؟
- در رقابت ما و كره جنوبي براي صعود از گروهمان، سوريه نقشي تاثيرگذار دارد. بنابراين هدف اول ما كنار زدن سوريه بايد باشد. ضمن اينكه امتياز گرفتن مقابل سوريه، سرنوشت ما و كره جنوبي را به ديدار رودررو مربوط ميسازد.
• اين شائبه وجود داشت كه لژيونرها نميخواهند براي بازي با سوريه كه از نظر ايشان چندان پراهميت نيست، به ايران بيايند. فكر ميكني تصورات اينچنيني از كجا سرچشمه ميگيرد؟
- من به اين مسائل و اينكه از كجا چنين صحبتهايي نشأت ميگيرد، كاري ندارم اما به جرأت ميگويم كساني كه چنين ميانديشند، سخت در اشتباهند. اغلب لژيونرها در مقاطع مختلف حسن نيت خود را به تيم ملي اثبات كردهاند. خود من مربيان بايرن را متقاعد كرده بودم كه به ايران بيايم تا در بازي با سوريه در زمين حاضر باشم اما مصدوميت غيرمترقبه كار دستم داد.
• بعضيها ميگفتند شايد كريمي هم از حضور در ميدان مسابقه با سوريه پشيمان شده است!
- چنين چيزي صحت ندارد؛ اگر قرار بود تمارض كنم، حداقل در بازي بايرن مونيخ مقابل دورتموند روي نيمكت مينشستم. در ضمن مدارك پزشكي گوياي تمام واقعيات است.
• به بازي با كره جنوبي كه ميرسي؟
- به احتمال فراوان بله. البته پزشك تيم گفته نبايد بعد از پايان دوران نقاهت، زياد به پاي خود فشار بياورم اما خيلي دوست دارم در بازي دوم سپتامبر مقابل كره جنوبي حضور پيدا كنم و مثل بازيهاي جام ملتهاي 2004 آسيا، زهر خود را به آنها بريزم.
شش پرسپوليسي در كميته انضباطي
نشست كميته انضباطي فدراسيون فوتبال براي بررسي شكايت 6 عضو تيم فوتبال پرسپوليس از اين باشگاه امروز برگزار مي شود.
به گزارش واحد مركزي خبر پس از پرداخت نشدن مطالبات چند عضو پيشين تيم پرسپوليس از سوي اين باشگاه,آنها با ارسال شكواييهاي به كميته انضباطي فدراسيون خواستار روشن شدن وضع خود شدند كه بر اين اساس ناصرابراهيمي , پرويز كماسي, بهروز رهبري فرد, علي انصاريان,داود فنايي,رضا نيك نظر به همراه نماينده باشگاهپرسپوليس عصر امروز در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حضور مييابند تا وضعيت پرونده مالي اين 6 پرسپوليسي موردبررسي قرار گيرد.
جباري:مي خواهم از طريق استقلال به ليگ هاي اروپايي بروم
هدف من حضور در ليگهاي معتبر اروپايي است و ميخواهم در اروپا فوتبالم را ادامه داده و پيشرفت كنم اما اگر به دنبال پول بودم به پيشنهاد تيمهاي عربي كه باشگاه استقلال هم راضي بود, جواب مثبت ميدادم.
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران با بيان اين مطلب به واحد مركزي خبر گفت : مسئولان باشگاه استقلال از من ميخواستند كه براي دوفصل ديگر قراردادم را با آنها تمديد كنم اما من تاكيد داشتم كه تنها يك فصل باقي مانده از قرارداد خود را تمديد ميكنم.
مجتبي جباري در خصوص علت اختلاف خود با مسئولان باشگاه گفت: بايد بگويم برخلاف مطالبي كه درباره ريشه اين اختلاف در رسانهها مطرح شد, اختلاف من با استقلال در خصوص مسائل مادي نبود.
اين هافبك استقلال كه در زمان حاضر دوران پس از مصدوميت خود را سپري ميكند, ادامه داد: مسئولان استقلال بر اين عقيده بودند كه به دليل اينكه من مصدوم هستم و تا پايان نيم فصل نميتوانم در بازيهاي رسمي شركت كنم,مي بايست قراردادم را براي دو فصل ديگر تمديد كنم اما من از انجام اينكار خودداري كردم.
مذاكرات جديد ميلان براي خريد تورس
هدف شماره يك سران ميلان براي خط حمله فرناندو تورس مهاجم جوان تيم ملي اسپانيا و باشگاه اتلتيكو مادريد است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در شرايطي كه صحبت از احتمال حضور رونالدو در ميلان است، آريدو برايدا مدير ضمن تيم روسونري از مذاكرات جديد بر سر خريد تورس حرف مي زند. اين بازيكن 22 ساله در حدود 35 ميليون ارزش دارد، اما ميلاني ها فقط 25 ميليون يورو براي او در نظر گرفته اند.
مذاكرات جديد روسونري ها با سران اتلتيكو مادريد مي تواند بيانگر اين باشد ه باشگاه برلوسكني آماده افزايش رقم درخواستي خود براي خريد تورس است. آنها از فروش شوا به چلسي نزديك به 50 ميليون يورو به دست آورده اند و رقم تورس نبايد مشكلي به وجود آورد.