تقریبا باید به سمت شمال باشه . میتونی تو گوگل مپ محدودیت حدودیت رو مشخص کنی . تا بهت بگم دقیقا به کدوم سمت بگیری.نقل قول:
Printable View
تقریبا باید به سمت شمال باشه . میتونی تو گوگل مپ محدودیت حدودیت رو مشخص کنی . تا بهت بگم دقیقا به کدوم سمت بگیری.نقل قول:
متاسفانه لینک کار نمی کنه و فایل قابل دریافت نیستنقل قول:
راستی فروشگاه مشهد شاپ برای خودتون هستش؟
ببخشید لینک اصلاح شد.نقل قول:
[PHP]
mashhadshops.com/upload/avitest.avi
[/PHP]
تست کردم و نتیجه جالب بودنقل قول:
در دستگاه بلوسنسم صدا بود
اما در ایکس 5 صدا وجود نداشت اما تصویر بود
لطفا ما رو نیز از این نتایج و ارتباط اون با پخش vob مطلع کن آیا معناش اینه که ایکس 5 کداک ac3 رو ساپرت نمی کنه؟
توی Xvision 333 + Lumexy 1007LE نتیجه مشابه x3 , x5 هست . نتیجه اصلی رو من ایشالله تو هفته آینده میزارم . فعلا دارم دنبال چیزهای دیگه هم میگردم.نقل قول:
بسياااااار ممنون.نقل قول:
انتن باید به سمت خواجه ربیع باشه .
آنتن رو به سمت خواجه ربيع دادم ، شبكه ها رو مي گيره
اما الان يه مشكلي كه دارم اينه كه ما تو منطقه ي هاشميه هستيم و از فرستنده دوريم.از طرفي خونمون هم در محاصره ي همه ي آپارتمان هاست و اين باعث شده كه آنتن قطع و وصل بشه.يعني مياد و ميره.
حالا راهي هست كه بشه تقويت كرده؟! يا بايد با همين بسوزيم و بسازيم
و يه سوال ديگه: كلا سيما طرحي براي تقويت آنتن هاي ديجيتال نداره؟ يعني تا 10 سال ديگه هم قراره همين يك فرستنده باشه فقط؟
ممنون:11:
توی ایکس وان تست کردم صدا وجود داشت هم وی او بی و هم ac3نقل قول:
جالبه نتیجه تست ها . منم یک سری چیزهای دیگه رو تست میکنم بعدا ایشالله منتشر میکنم.نقل قول:
فعلا بگو آیا دستگاه ایکس 5 رو گارانتی ببرم عوض کنن یا با ایکس 1 عوضش کنن یا نه.نقل قول:
من مطمئنم هیچکاریش نمیکنند. چون منم دیروز تماس گرفتم بابت این قضیه و جوابی ندارند بدند .اگر منحصر به همین برند بود قطعا دستم باز تر بود اما چون 2 مارک دیگه این مشکل هست باید ایراد دقیقش رو پیدا کنم که چیه.نقل قول:
شما هم زحمت بکش هر چی فرمت تصویری که ادعا کرده رو تست کن و اگر مشکلی بود همینجا بگو . به زودی ایشالله با همکاری هم دست هر آدم دروغگویی رو مشخص میکنیم :13: