سلام دوستان.یه سوال فنی.st 30 چه نوع زیرنویس فارسی رو می خونه؟
sub یا idx یا srt ؟
Printable View
سلام دوستان.یه سوال فنی.st 30 چه نوع زیرنویس فارسی رو می خونه؟
sub یا idx یا srt ؟
سلام
کسی تا حالا پنل st30 ایش مشکل داشته؟
من الان رفتم از فروشگاه پاناسونیک سر طالقانی بخرم، میگه از هر 10 تا st30 که داشتیم، 8 تاش خراب بوده. برا همین همش رو مرجوع کردیم!!
البته ظاهرا st30 نایاب شده و بانیان هم گذاشته تا قیمت ها افزایش پیدا کنه، بعد st30 رو دوباره بده تو بازار. یک فروشگاهه هم بود که میگفت ما 1900 میدیم تو جمهوری.
احتمالا اینم چون نداشته، اینطوری گفته.
حالا کسی خبر داره؟
دوستان الام مدل 42 اینچی vt30 پیدا میشه ؟ قیمتش حدود چقدره و از کجا میشه گیر آوردش .
ممنون .
سلام
بله من دیروز جمهوری بورم st30 به وفور پیدا میشه قبمت از 1800 تا 1900 . vt30 هم بود که قیمت نکردم ..
دوستان کسی نمی دونه که جواب بده
سلام دوستان.خواهشا راهنماییم کنید.آقا قسمت شده یکی از دوستان دارن میرن بانه.منم 800جوریدم میخوام ببینم با این پول چی میشه خرید اونجا؟
42vt20 چقدر هست؟
یا مثلا 42v20؟
خدا خیرتون بده فقط 1مدلی بگید موجود باشه.
چون اگه گیرم نیاد مجبورم برم سراغ 32ex720
فقط زودتر کمک کنید.قربانتان.
.
شما مطمئنین؟ تا قبل از انفجار ارزی 2310000 بود.البته من تو فکر خریدش نیستم از روی عادت میام توی این تاپیک!نقل قول:
شما قیمت 50 اینچ عرض می کنید اون دوستمون 42.نقل قول:
خب ، بالاخره دوره ی آب بندی دستگاهم تموم شد :8:، لطفا دوستان من رو برای خرید یک بلو ری 3d خوب ، راهنمایی کنند ؛ درضمن خود نمایندگی پانا گفت تا 2 یا 3 هفته دیگه چند مدل به دستشون می رسه که قیمتش از 600000 ت به بالا خواهد بود ، با این وصف توصیه شما چیست ؟
درود بردوستان گلم که این تلویزیون رو بهم پیشنهاد دادن
آقایون خانوما همه دستا بالا..........
من که میخواستم بدون گارانتی بگیرم دیروز دلمو زدم به دریا و رفتم 1پلاسما 42vt30 از نمایندگی گرفتم که خوشبختانه کارت هدیه 300تومنی بردم و اینجوری از بدون گارانتی بیشتر به نفعم شد و به همه پیشنهاد میکنم شانس خودشونو آزمایش کنن و از نمایندگی بخرن........
قرارشد شنبه بیان واسه نصب.
سپاس از بر وبچ پرتلاش این فروم:11: