کل استان تهران امروز اینترنتش مشکل داره. صبر کنید درست میشه
پشتیبانیش گفت 2020
Printable View
کل استان تهران امروز اینترنتش مشکل داره. صبر کنید درست میشه
پشتیبانیش گفت 2020
زنگ زدم پشتیبانی یکی از پروفسورها گفت امشب همینه نمیتونیم کاریش کنیم.
اینم یجور دزدیه.باید چکار کنیم؟
4-5 روزه صفحه هم بزور باز میشه.
منبع این عکس کجاست؟ این که فرقی با خصوصیا نداره ملت مگر عقلشون کمه 6 ماه برن تو نوبت برای این سرویس خوب اگه 4 گیگ بخان میرن همین پولو میدن شاتل میگیرننقل قول:
قضیه این جشنواره اش چیه دیگه هنوز شروع نشده جشنواره داره؟
ویرایش: پیدا کردم منبع رو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا مسخره است !
خیلی هم مسخره نیست دوست عزیز!!نقل قول:
شرکتی مثل شاتل تا چند گیگ اجازه دانلود شبانه میده؟ بهتر از من میدونی که شاتل و پارس محدودیت دانلود دارن!
مخابرات کرمانشاه هم قبل این جشنواره سرویس حجمی رو شروع کرد.... نه خیلی خوبه نه خیلی بد!
حداقلش بچه هایی که یه مگ میگیرن سرعت دانلود شبانشون بالای 120 هست! و محدودیتی هم در دانلود ندارن ...
قیمت نامحدود در کرمانشاه بسته به سرویس 60 تا 80 درصد افزایش پیدا کرده .. امیدوارام برای شما تهرانی ها این اتفاق نیفته ! (اون موقعست که این تعرفه های محدود خیلی خوب به نظر خواهند اومد!)
سرعت امشب افتضاح شده ماله من از 32 33 پایینتر نمیمومد...الان میاد رو 9 10...
از صبح همینه مجید جان
میگن مشکل سرتاسریه ولی بعضی مرکز مخابرات ها معمولین
از لحاظ فنی اگه بتونید ثابت کنید که کمتر از یک دهم سرعت رو دارید می تونید شکایت کنید (کاهش بیش از 90 درصد)نقل قول:
دیگه اینکه چقدر ترتیب اثر بدن رو نمیدونم
نا محدود استان کرمانشاه تا اونجایی که من یه مختصر تحقیقی کردم ضریب اشتراکش 1 به 5 ـه.نقل قول:
اگه اشتباه فهمیدم بهم بگید.
این فقط یه نامگذاری احمقانه از طرف مخابرات کرمانشاست ....نقل قول:
این همون سرویسیه که من 512 اون رو به اسم 1 به 8 با قیمت 28000 گرفتم و وسط کار که قیمتا زیاد شد گفتن این یک به چنجه و قیمتشم 40000 تومن! (البته سرعتم کمی بهتر کردن که جلو اعتراضات رو بگیرن ... میگم کمی یعنی حداکثر 72 میشه دانلو 512 ...)
بهر حال واضحه تمایلی به ارائه نامحدود ندارن!
حالا چرا دعوا داری حاجی؟!نقل قول:
اولا صحبت سر اینترنت تهران هست نه کرمانشاه و از هر شهر به شهر دیگه کلی تفاوت وجود داره. ثانیا از کجا میدونی من از شاتل خبر ندارم؟! خودم 4 سال مشترک شاتل بودم و 1 ساله اومدم مخابرات!
دانلود شما اگر در سطح بی نهایت نباشه و مودم یه تیک در حال دانلود نباشه تقریبا نامحدوده. نه اینکه هر شب راس ساعت شروع کنی به دانلود تا ثانیه آخر! گذشته از اونکه که من کاربر اینترنت هستم نه دانلودر اینترنت و سرویس شبانه اصلا برام اهمیتی نداره! چیزی که برای من بیشتر اهمیت داره سرعت آپلود هست که توی شرکتای دیگه مساوی دانلوده ولی مخابرات یک چهارم!!! هفته ای - دو هفته ای یک بار هم که قطعی سراسری و طولانی داره! از پشتیبانی هم که صحبت نکنم بهتره! خوب این شرکت جنس بدتر رو داره ارزون تر میفروشه هنر کرده؟! اونا هم سرویسشون بهتره و گرون تر!
مهم از اون اینکه این مخابرات داره پهنای باند مجانی میگیره و نیاز به پرسنل اضافه هم نداره و از همون کارمندای مخابرات هر منقطه داره برای فروش سرویس adsl خودش هم استفاده (یا سو استفاده!) می کنه پس در نتیجه بیخود میکنه بخواهد هم قیمت یا گرون تر از شرکت های دیگه بفروشه!
داداش ما آدم عادی هستیم و به از ما بهترون وصل نیستیم اینجا بیشتر از 256 به احدالناسی نمیدن مگر اینکه خلافش ثابت بشه، 1 مگ کجا بود! جای دیگه اولا خیلی راحت سرعت بالاتر از 245 میدم ثانیا سرویس های 128 و 256 رو هم اسمی روی این سرعت میدن و در عمل روی سرعت های چندین برابر بالاتر بستن.
برای من هم از صبح سرعت زیر 15 هست!!تا جایی که من یادم میاد تو یک ماه انقدر مخابرات قطعی/نوسان نداشته ...
وقتی تبلیغات گسترده شد و بدون زیرساخت و پهنای باند کافی توسعه میخوان بدن این چیزا خیلی هم عجیب نیست.گفتم این طرح حجمی/اعتباری اگه اجرا بشه کیفیت خیلی پایین میاد منتظر قطعی ها اختلالات و نوسانهای بیشتر و بیشتر باشید!! سایر مسائل (ایام خاص فیلترینگ شبکه ملی و ...) بماند!اونایی هم که ناراضی هستن طبق قانون سرعت شما تا یک دهم مقدار قرارداد ایرادی نداره!