مگه هندونه است كه هرچي بزرگتر باشه بهتره
كار من با يه كرك 25 كيلو بايتي راه افتاد و الان هيچكدوم از مشكلات كرك رو هم ندارم
Printable View
مگه هندونه است كه هرچي بزرگتر باشه بهتره
كار من با يه كرك 25 كيلو بايتي راه افتاد و الان هيچكدوم از مشكلات كرك رو هم ندارم
نقل قول:
یعنی اگر من رم کامپیوترم را کنم 5 گیگ و گرافیکش را هم بکنم 1 گیگ دوباره نمیشه راحت بازی کرد.:41:
تا حالا هیچ بازی تو کنسول چنین گرافیکی نداشته اگر داشته حتما بگید چه بازی ...
گرچه من فکر کنم یه سری فکر میکنند گرافیک به کیفیت تکستچر و رزولیشن میگن وگرنه به فوق العاده بودن گرافیک
این بازی شکی نداشتند !
این برنامه Riva Tuner که فقط برای گرافیک هست یکی اگر لطف کنه برنامه اورکلاک سی پی یو رو بده خیلی عالی میشه
مرده شوره راکستار و ببرن که آبروی ما Pc دا را رو برد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما که میگی فرق نداره
اندازه 400 تا کرک دانلود کردی و اندازه 1 سی دی برنامه مختلف دانلود کردی تا بتونی بازی رو اجرا کنی
نه این که به راحتی اجرا کنی:8::8:
میشه یکی به من بگه چطوری میشه فهمید که نسخه windows نصب شده 64bit هست یا 32bit ؟
این روش هم تویXP هم توی ویستا جواب میده »نقل قول:
روی My Computer کلیک راست کن و Propertises بزن .
اونجا زده .
مثل این عکس »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلوی System Type رو ببین . نوشته 64 بیت .
Gears Of Warنقل قول:
تا حالا هیچ بازی تو کنسول چنین گرافیکی نداشته اگر داشته حتما بگید چه بازی ...
گرچه من فکر کنم یه سری فکر میکنند گرافیک به کیفیت تکستچر و رزولیشن میگن وگرنه به فوق العاده بودن گرافیک
این بازی شکی نداشتند !
من از روی تعصب نمیگم.من این بازی که گرافیکش 3 برابر این بازی بالاتر هست رو با 60 فریم در ثانیه با اخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کردم در حالی که جی تی ای به زور 20 فریم میده و گرافیکش از gow هم پایینتر هست و این بر می گرده به اینکه موتور این بازی برای کنسول ها بهینه سازی شده نه پی سی!در ضمن این رو میدونستید که این بازی بر پایه و اساس دو موتور ساخته شده؟!
1.RAGE
2.این رو یادم نیست ولی اگر به سایت pc games hardware سر بزنین میفهمین.
کلا موتور این بازی برای رندرینگ ضعیف هست و حتی در بعضی از جاها توی کنسول هم یه خورده افت فریم مشاهد میشده ولی در کل این بازی برای کنسول بهینه سازی شده نه برای پی سی و دلیل افت فریم و لود نشدن تکستچرها و این چیزها هم همینه.راک استار به خودش زحمت نداده که حداقل موتورش رو برای پی سی های امروزی بهینه سازی کنه و بعد بازی رو بده بیرون نه این طوری گند بزنه.متاسفانه بعضی ها به خاطر تعصبی که دارن نمی خوان واقعیت رو قبول کنند من خودن یکی از فن های سر سخت جی تی ای هستم و تمام اون نسخه هایی که برای پی سی اومده رو بازی کردم و این بازی برای من شوک بزرگی بود.در کل این بازی یه پورت افتضاح از کنسول x360 هست.
سلام خدمت تمام بروبچ گل جی تی ای باز
اونایی که هنوز موفق نشدن بازی رو گیر بیارن یه پیام خصوصی به من بدن تا من بهشون بگم از کجا بگیرن
با قیمت پایین و صد در صد اوکی شده
قربون همتون