نقل قول:
نوشته شده توسط آقا مهدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام خسته نباشید: ما باز اومدیم:
1- اتومبیل مورد علاقت؟؟ رنگش؟
2- از سفر با هواپیما میترسی؟؟
3- چلو کباب یا جوجه کباب؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- کدوم رو انتخاب میکنی؟ IE یا Firefox یا Opera
5- مهران مدیری را چطور میبینی؟؟ (به خصوص کار آخرش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- اگه 20 میلیون داشتی چکار میکردی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- اگه این 20 میلیونو ازت بدزدن چه حالی میشی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- اگه اون دزده من بودم چیکار میکنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (امکان نداره دستت بهم برسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
9- تو مدرسه شیطنت داشتی؟؟ یکی که خیلی بامزس بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- تا حالا چند بار تو دانشگاه مشروط شدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- نظرت در مورد غذاهای دانشگاه چیه؟؟ (بهترین و بدترینشو کدومه؟؟ (اگه وجود داره!))
12-
قبول نیست این نام قبلا انتخاب شده یکی دیگه انتخاب کن!
13- نظرت در مورد من چیه که پس فردا امتحان علم مواد دارم تو طول ترم هم لای کتاب را باز نکردم الان دارم ازت سوال میکنم؟؟
14- فکر میکنی بعد از فارغ التحصیل شدنت بتونی یه شغل مناسب با رشته ات پیدا کنی؟؟
15- اصلا میخوای برای فوق لیسانس ادامه بدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- دوست داری برای تولدت هدیه چی بگیری؟
17- روزی چند بار دندوناتو مسواک میزنی؟؟ با چه خمیردندونی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- تاحالا شده بخوای خودکشی کنی؟؟ چرا ؟؟؟ چطوری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- وقتی عصبانی میشی چکار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- فعلا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جواب این سوالارو ندادی؟؟:angry: