SE داده دستمون.میگه امروز اومده ولی تا این لحظه یک نفر هم نتونسته آپدیت کنه تو کل دنیا:دی
Printable View
SE داده دستمون.میگه امروز اومده ولی تا این لحظه یک نفر هم نتونسته آپدیت کنه تو کل دنیا:دی
ایول.. کی باورش میشد SE انورید 2.3 هم بده بیرون..
=========
دوستان شرمنده اسم لاتین چندتا برنامه خواستم..
1- برنامه ای برای بستن چیزهای بی مورد که طبیعتا سرعت رو بالا میبره
2- برنامه ای برای ظبط صدا
3- برنامه ای که بتونم آهنگ ها و ویدئو ها رو دسته بندی کنم و هر کدوم رو مثلا تو پوشه مخصوص به خودش قرار بدم..
نقل قول:
SE داده دستمون.میگه امروز اومده ولی تا این لحظه یک نفر هم نتونسته آپدیت کنه تو کل دنیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدترین نسخه PC Companion رو دانلود کردم نصب هم کردم باز میگه باید آپدیت کنی برنامه رو آپدیت هم نمیشه برا شما هم اینطوریه؟ :13:
فعلا خبری نیست.زور بیخود نزنید:
The Sony Ericsson support pages around the globe are being updated as we speak to give Xperia X10 users an idea of what to expect with the forthcoming Android 2.3 Gingerbread update. This does not mean that the update has begun rolling out as reported by a number of sites, but it does mean that it is perhaps imminent.
دیدید :31:
نه دیدید:31:
من کی گفتم :31:
نه من کی گفتم :31:
فقط تا یک ماه سر کار هستیم تا ببینیم بعد یک ماه چیکار میکنه:2:
کلا این سرعت گوشی رفته رو اصابم
هر کاری میکنم فایده نداره که نداره
تسک کیلر داری؟از اون استفاده کنی+ یه لانچر.دیگه مشکل سرعت نداری
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
پک آیکون برای لانچر پرو.خیلی ملوسه:)
کد:http://www.apktop.com/launcherpro-m22-3d-icons-pack-1-9-5.html
انقدر از اپدیت صحبت نکنید که صبرمون را از ببین ببرید
هر وقت اپدیت اومد یهو بریزید :ی
بابا شما چقدر عجولین همین ماه بار ها گفتن از 30 ام.....زبونم مو در اورد...نگــــــــاه:دی ......اگه 30 ام پابلیش نشد اون وقت بیایین حامد رو بزنید:دی کتک خورش ملسه:دی
هیچ کدوم از این لانچرها بدرد نمیخوره یعین با سخت افزار گوشی سازگار نیستنقل قول:
لانچر arc رو بریز خودتو خلاص کن سرعتش خیلی خوبه هم اینکه روونه هم اینکه برنامه ها تو میتونی تو صفحات مختلف بچینی هم خیلی با کلاسه
ديشب گوشيو آپديتش كردم !!
اين پينت تاچ و زوم و ... چيه ؟؟
161 مگ حجمش بود !!
لانچرا شارژ باتريو سريع تموم نمي كنن ؟؟