با سلام . بابا چرا مبين نت اهواز به ابن روز افتاده پينگشو ببنيد . سرعت دانلود خوبه ولي پينگ بهتربن حالت 500 . سرويس من512 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام . بابا چرا مبين نت اهواز به ابن روز افتاده پينگشو ببنيد . سرعت دانلود خوبه ولي پينگ بهتربن حالت 500 . سرويس من512 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
در بندرعباس اوضاع مبين نت چطوره طرفاي چهارراه نخل ناخدا ?
بعد من نقشه ديدم وسط منطقه سبزيم ولي طبقه همكف مودم داخلي جواب ميده?
از طريق سايت ثبت نام كنم ميتونم بدون مدركي سرعت بالاتر از ١٢٨ بگيرم?
ميخواستم برم فردا بگيرم
ممنون
سلام دوستان
تو بندرعباس وضعيت مبين نت چطوره? طرف محله نخل ناخدا و رسالت
بعد ما وسط منطقه سبزيم ولي طبقمون همكفه ساختمونم يك چندتايي هست مودم داخلي جواب ميده?
اگه از طريق سايت ثبت نام كنم بدون مدرك ميشه بالاتر از ١٢٨ گرفت?
ممنون ميشم سريعتر جواب بدين
دوستان قمی تو این چند روزه افت سرعت داشتن؟؟؟؟
بخدا از هر شرکتی باید یه دردی بکشیم.............:13::41:
نقل قول:
والا من از اعضا و اینکه چکاره بودن قبلا و الان مدیر عامل و یا هر کاره ای شدن توشرکت خبر ندارم ولی این رو میدونم که سیاست مخابرات اینه که اینترنت رو دست خودش بگیره و کم کم شرکت های ارائه دهنده رو از مسیر خارج کنه
دوستان سرعت داغون شده:2:
چرا سرورهای اسپید تست مث shuwaikh um alheyman رو نشون نمیده
512k
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تو اهواز همین شرکت خوب مونده بود که اونم داره خراب میشه...من همه شرکتها رو تست کردم و انصافا هیچکدوم به خوبی مبین نبودن تا 1 هفته پیش...جالبه که من طی 7-8 ماهی که از مبین نت سرویس 1 مگ گرفتم کلا دو بار اونم حدود 10 دقیقه قطعی داشتم...ولی ظرف یک هفته گذشته بیش از 30 بار قطعی یک ساعته و بیشتر داشتم که یه بارش صبح تا شب بود !!!:19:
پینگ هم رفته رو 500 :41:
امروز هم که TimeOut زیاد میداد...
امیدوارم مقطعی باشه و درستش کنن...
سلام سرعت شما هم افت کرده؟ دان من از 140 رسیده به 30!! زنگ هم که زدم میگه مودمو جابه جا کن.
میگم باغت اباد همیشه همین جا بوده و مشکلی نداشته ولی به خرجش نمیره.
حالا مال شما هم این جوریه؟
از ارومیه کسی نیست؟ 2 روزه سرعت داغونه اینجا..البته اینجا باید طبیعی باشه به خاطر اطفاقای این چن روز..پس همه جا اوضا قرو قاتیه
امیدوارم زودتر درست شه!
افت سرعت کلیه
سرعت دانلود من از 135 رسیده به 40 گاهی هم 30 و در بهترین حالت 70
چند بار تماس گرفتم با چند نفرشون صحبت کردم فقط یکیشون مثه اینکه اطلاع داشت و گفت افت سرعتتون طبیعیه و سه چهار روزه مشکل پیدا شده و فردا یا پس فردا درست میشه بقیشون میگفتند مودم رو جابه جا کن و از این حرفا ...
البته من سه چهارروزه مشکل نداشتم فقط دیروز بود که مشکل پیدا کردم و تا الان ادامه داره . پینگ 4.2.2.4 رفته روی 500.
من تنها امیدم به وایمکسه امیدوارم اونم خراب نشه :41: خیلی راضی بودم این چندوقته...
مشترکین قدیمی اطلاع دارید این جور وضعیت ها که پیش میومده معمولا چه مدتی بعد درست میشده ؟!
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
باید خود کارشناس بیاد چک کنه .. به من هم می گفتن ممکنه جواب نده اما اومد و سیگنال گرفت ..نقل قول:
برای سرعت 128 به بالا باید مجوز داشته باشی مثلا کپی کارت دانشجویی ...