شما خودت الان کدوم سرویسش رو داری ؟
Printable View
شما خودت الان کدوم سرویسش رو داری ؟
512 نامحدود از ماه دیگه 1 مگ نامحدودنقل قول:
سلام.الان سه روزه که با وایمکس ایرانسل نمیتونم صفحه باز کنم!
سه شب پیش یه دفعه یه علامت تعجب داخل مثلث زرد رنگ جلوی کانکتشنم اومده ولی هرکاری کردم دیگه صفحه باز نمیکنه!100بار هم تماس گرفتم با پشتیبانی یه بار میگه تداخل سیگنال داشتیم،یه بار گفتن تنظیمات مرورگرته!و...
همه اینا رو چک کردم با هاشون ولی گفتن که مشکلی نیست و باید جواب بده!
آنتنم فوله و از لن استفاده میکنم،مودمم هم bm632w هستش!
ممنون میشم کمکم کنید!
دوستان من می خواستم وایمکس ایرانسل بگیرم تو خود سایتش یه نقشه گذاشته بود ( برای پوشش وایمکس تو تهران ) که خونه ی ما تو منطقه ی قرمز قرار داره . ولی چند تا از همسایه هامون وایمکس گرفتن ! حالا به نظر شما من بگیرم یا نه ؟
در ضمن با gprs ایرانسل که همیشه مشکل داشتم ، حالا این وایمکس به آنتن دهی گوشی ها هم مربوط میشه ؟ راستی اون هایی که دارن از ایرانسل راضی هستن ؟
نقل قول:
outdoor یا indoor؟
و اینکه متوسط سرعت دانلودتون چنده و کجا تشریف دارید ؟
و اینکه چطور 512 گرفتین نامه شرکت یا گواهی دانشگاه ؟ من میخوام برم از طریق شرکت دوست پدرم نامه بگیرم فک کنم بهتر از گواهی باشه همون سربرگ رسمی شرکت و امضا مدیر عامل باشه بسه یا روزنامه رسمی شرکت هم میخوان؟ متنش چی باید باشه؟
ممنون
راستی میشه مودم و لپ تاپ رو بر فرض که مهمونی میری برداری بری و اونجا هم استفاده کنی؟ و یا مسافرت ها؟
indoor bm632wنقل قول:
با نامه از هتل دوستم
سربرگ شرکت که توش معرفی شدین برای گرفتن x (سرعت مورد نظر) پایینش هم امضا رئیس و مهر
خودم مشهد هستم و تابستون ها که میرم خونه مادربزرگم تهران مودم رو میبرم میانگین سرعت هم 66 کیلوبایت هست و از 60 کیلوبایت پایین تر نمیاد
هر جا که پوشش داشته باشه میتونی استفاده کنی
چرا جدیدا وایمکس مشکل داره؟
سرعتش مثل دایال اب شده
نقل قول:
آخه یه جاهایی خوندم که باید قبض و روزنامه رسمی شرکت هم باشه !
یه نفر میاد بگه متنش رو چجوری تنطیم کنم ؟ ممنون
برا مثال این خوبه ؟
شرکت فلان برای انجام پروژه پزوهشی تحقیقاتی به اینترنت با سرعت 512Kb/s نیاز دارد و جناب آقای فلان را بعنوان نماینده خود برای رسیدگی به این پروژه معرفی میکند ! چه غلطا کدوم پروژه :31: خوبه این؟ مفید و کوتاه !
شرکت دارویی هم هست فک کنم جواب بده خدا کنه جواب بده :31: راستی نا مخدود بودنش رو هم باید ذکر کنم یا همین گفتن سرعت کافی هست !
و اما میونه روزنامه رسمی و غیره که نیاز هست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند :10:
سر قضیه همین چی-لترینگ جدید هست. بعضی مواقع تمام اینترنت مملکت به هم میریزه و به گفته خودشون دارن سیستم جدیدچلیتر تست میکنن -_-
نقل قول:
درسته منم که الان صبانت دارم همین مشکل هست و طی روز 2 بار قطع میشه به مدت 2 ساعت :46: