دوستان سلام /لطفاً راهنمائي بفرمائيد
ماشينم كارت طلائي 3ستاره داره و تا حالا 35000تا كاركرده و توي تاريخ 94/03/20 يكسالش كامل ميشه . حالا ميتونم از گارانتي سرويس 40هزارتا استفاده كنم يانه؟
Printable View
دوستان سلام /لطفاً راهنمائي بفرمائيد
ماشينم كارت طلائي 3ستاره داره و تا حالا 35000تا كاركرده و توي تاريخ 94/03/20 يكسالش كامل ميشه . حالا ميتونم از گارانتي سرويس 40هزارتا استفاده كنم يانه؟
درودنقل قول:
از 500 کیلومتر قبل تا 1500 کیلومتر بعد از مقدار کیلومتر اعلام شده برای هر سرویس شما می تونید از خدمات استفاده کنید، مثلا شما باید کیلومترتون رو به 39500 برسونید تا بتونید از این سرویس استفاده کنید، و تا 41500 هم این سرویس معتبر هستش
درود
مقصودم اينه كه بعد از سر رسيد شدن زمان يكسال ، هنوزم شامل سرويس 40هزارتاي مجاني ميشه يا نه؟
درودنقل قول:
متوجه نشدم منظورتون اینه که اگه تاریخ کارت طلائی منقضی بشه باز هم می شه این سرویس رو انجام داد؟ بله سرویس قابل انجام هست ولی هزینه قطعات مصرفی با خودتون هستش، روغن، لنت و شمع و سایر موارد
در مورد بازه زمانی مراجعه شما هم که گفتم باید در بازه کیلومتر 39500 تا 41500 مراجعه بفرمائید
امیدوارم منظورتون رو درک کرده باشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درود
خیلی کنجکاو شدم، چون دیدم دوست خوبم خیلی نسبت به این قسمت ماشین حساس شدن چرا من که آمار تمام خط و خش های بدنه :n19:رو هم دارم متوجه نشدم، دیگه امروز رفتم یک عکس دقیق گرفتم و دیدم خوب معلومه متوجه چیزی نشدم، چون تو سورن من یک صفحه حائل بین دسته سیم ها و تجهیزات قرار گرفته که اصلا و به هیچ عنوان به چشم نمیاد و کاملا با کیفیت چسبیده به اون قسمت، واقعا تاسف خوردم به حال خودم!!!
حالا تو ماشین این عزیزان دزدیده شده این صفحه :n19:یا ایران فرغون پروژه ارزان سازی داشته:n34: یا توی خط مونتاژ تموم کردن این صفحه رو و سرکارگر گفته بیخیال این چند تا رو همینطوری بزنیم بره :n13:
شایدم یادشون رفته:n25:
چیزی ندارم که بگم، امیدوارم درست بشه، نکته دیگه که خیلی به نظرم جالب اومد کیفیت قالبی هستش که داشبورد من و دوست عزیزم توش شکل گرفته، همون اضافات و تیزی های پلاستیک توش دیده می شه:n02::n02::n31::n31:
بچه ها یک راهنمائی هم داشتم بعد از 11 روز که ماشین رو گرفتم گیج روغن رو دید زدم تا این سطحی که توی عکس مشخص کردم روغن اومده پائین الان باید اضافه کنم چیکار دقیقا باید انجام بدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه می خام ماشین رو بفروشم و اینکه روغن حدودا 4000 تا کار کرده دقیقا باید چه کنم؟
ممنون از شما دوست عزیز
راستش قاب سمند گرفتم ولی جای خارش به این نمی خوره
تصمیم گرفتم دیگه پیگیری نکنم و همین را یک جوری بچسبونم بهش
تقریبا تمام شیراز را دنبال این قطعه گشتم تا آخر به زحمت یک مغازه برام پیدا کرد
در مورد روغن هم به نظرم 300 سی سی سر ریز کنید درست میشه
گیج روغن EF7 اصلا دقیق نیست ، کلا معلوم نیست چطوری طراحی شده
ضمنا از روغن های تمام سنتتیک برای این موتور استفاده کنید
هم صدا را کاهش میده و هم تبخیر کمتری دارند
ترجیحا هم از ویکوزیته 5W40 استفاده کنید
زیاد هم سر وقت روغن های گرون قیمت خارجی نرید
هم در اصل بودنشون شبهه هست و هم قیمتشون غیر معقول هست
ایرانول و پارس دارای روغن های تمام سنتتیک بسیار خوبی هستند که قیمت های بسیار معقولی هم دارند
تو تهران کسی فروشگاهی سراغ داره که شمع های سوزنی ایریدیوم اصل رو با قیمت مناسب بده؟
اگه سراغ دارید لطفا آدرس و شماره تلفنی هم اگر ازش دارید بگین.
خودم شهرستان هستم و تنها شمع هایی که اینجا پیدا کردم جینیو ژاپنی به قیمت 60 و چمپیون به قیمت 55 تومن هستش.
یه چندتا برند خوب هم معرفی کنید.
ممنون
سلام جناب روغن مورد تایید برای این موتور 10W40 هستا این روغنی که میفرمایید ممکنه آسیب بزنه به موتورتون.نقل قول:
10-40 با 5-40 تنها تفاوتش رقم ویسکوزیته پایینش هست که در زمستان کمک بسیار زیادی در بهتر استارت خوردن موتور می خوره
ضمنا در دفتر قید شده حدعقل ویسکوزیته 10w-40 و سطح کیفی SL یعنی اگر یک گرید بالاتر برید مشکلی ایجاد نخواهد
ضمنا روغن تمام سنتتیک برای موتورهای تولیدی 2000 به این طرف چیزی نداره که بخواد آسیب بزنه فقط لایه فیلم نازک تری روی قطعات ایجاد می کنه که مطلوب تر هم هست
پس با این حساب تنها روغن ساخت داخل فکر کنم ایرانول رونیا باید باشه. درسته؟نقل قول:
قیمتش میدونید چقدره؟