نقل قول:3 تا فایل گذاشته هر 3 تا رو بگیر توی یکیش هست بالاخره:31::20::5:کد:http://www.azmoon.net/?app=news&Sid=a90e76541a11da8581dded6189d2e3ac&user=&newsid=104
Printable View
نقل قول:3 تا فایل گذاشته هر 3 تا رو بگیر توی یکیش هست بالاخره:31::20::5:کد:http://www.azmoon.net/?app=news&Sid=a90e76541a11da8581dded6189d2e3ac&user=&newsid=104
نقل قول:
تو این آدرسی که دوستمون داده دانلود کنید و ببینید . الان دوباره گذاشتن . تا چند ساعت پیش نبود .
دوست عزیز اطلاعاتتون فوق العاده بود.منم همینو میخواستم بگم که روانشناس مشاوره هم میده ولی مشاور روانشناسی نمیکنه.پس اون دوستانی که روانشناسی رو فقط به مشاوره محدود کردن بدونن که اولین قدم در درمان افسردگی به روش شناخت درمانی و توسط روانشناسان صورت میگیرد.نقل قول:
یکی هم اینکه من منظورمو نتونستم برسونم انگار.منظورم این نیست که فوق لیسانس روانشناسی همون پزشکیه.میگم یعنی همونطور که تو پزشکی دکترای پزشکی میتونه مطب باز کنه توی روانشناسی هم فوق لیسانس روانشناسی میتونه مجوز مطب بگیره.
حالا اگه یه فوق لیسانس یا دکترای روانشناسی بیاد بطور پنهانی به مریضاش که از اطرافیانش باشن دارو تجویز کنه (نه تو دفترچه بلکه اسمشو بنویسه بده رو کاغذ ) جرمی مرتکب شده؟
چون آینده ی من اینطوری خواهد شد!:31:.الانشم فامیلامون به جای دکتر رفتن میان من براشون دارو مینویسم خدارو شکر همشونم خوب شدن.
بچه ها کسی معادل سازی داشته تاحالا ؟؟؟
کدوم گواهی؟!نقل قول:
خوب ما 22 تا 23 ام میریم که هم حرف سایت انجام بشه و هم حرف دوستمون
مگه مدارک لازم رو نخوندید ؟؟نقل قول:
منظورم شماره ی چهاره :
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام ورودیهای جدید مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته :
- 1- اصل شناسنامه و کپی از تمامی صفحات ( 2 سری)
- 2- اصل کارت ملی و کپی پشت و رو ( 2 سری)
- 3- عکس 4 * 3 (6 قطعه)
- 4-اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهی يا اصل مدرک ديپلم دوره متوسطه نظام قديم(در صورت نداشتن اصل مدرک، ارائه گواهی موقت)
میری مدرستون پیش دفتر دار ازش گواهی موقت اتمام پیش دانشگاهی رو می گیری 2 سال بعد هم اصل مدرکت حاضر میشهنقل قول:
از دوستمون ممنونم.فقط نمیدونم چرا وقتی من این صفحه رو باز میکنم کامپیوترم هنگ میکن:31:ه.دوستان اگه میشه لطف کنن و مال دانشگاه اراک رو هم بگن..نقل قول:
اراکنقل قول:
محتوای مخفی: اراک
ما که کارنامه پیش رو داریم... گواهی موقت دیگه چیه؟نقل قول:
معذریت میخوام لطف می کنید توضیح کامل و جامع بدید
من برای ثبت نام دقیقا باید برم مدرسه چی کنم