دادا این کارنامه ای که من دیدم همش ببخشیدا ناشی از بیخیال بودن شماست وگرنه فکر کنم روزی نیم ساعت میخوندی کارنامه اینجوری نمیشدنقل قول:
راستی یه چیز قلمچی امسال من گیج کرده پارسال با تراز 4700 ... رتبه میشد 22 هزار امسال نمیدونم چرا اینجوری شده
Printable View
دادا این کارنامه ای که من دیدم همش ببخشیدا ناشی از بیخیال بودن شماست وگرنه فکر کنم روزی نیم ساعت میخوندی کارنامه اینجوری نمیشدنقل قول:
راستی یه چیز قلمچی امسال من گیج کرده پارسال با تراز 4700 ... رتبه میشد 22 هزار امسال نمیدونم چرا اینجوری شده
بچه ها من نميدونم كارنامه مو بزارم يا نه؟
خجالت ميكشم هم از خودم هم از شماها و يكسري از بكس ديگه كه پيگير من بودن!!:41:
اخه تو اين سه ازمون هر بار افت داشته بيدم!:13:
24مهر=5380
8ابان=5220
22ابان=5050
البته اونايي كه كمه واقعا ميگم كه نخودنده بودم...يعني اينبار نسبت به قبل بيشتر خوندما اما چون درساي پيش دانشگاهيي دوره شده بودنو حجمشون زياد بود من فقط وقت كردم كه بخونم و تستو اينا هيچي نزدم!:13:
و يه چيز ديگه! كارنومه اي كه از كانون گرفتم ترازم 5100 و رتبه ام:13: 16000 شده اما الان كه تو اينترنت دارم عكس ميزارم تراز شده 5031 و رتبه 21000 ....خب چرا عمو كاظم صبر نميكنه كه همه كارنومه ها بياد و بعد حساب كنه تا اينجور نشه؟؟ خيلي ضد حاله!!
راستي يه اتفاقي هم سر جلسه برام افتاد كه بعدا براتون تعريف ميكنم...خيلي خنده داره!:31:
و يه چيز ديگه بازم!:31:
من اينجور كه كارنامه هاي پشتيبانم رو ننگاه ميكردم از بين 30 40 نفري كه پشتيبانم داره من با اين تراز جزو 8 نفر اول بودم!:19::18::31:
ميگم لازم نيست پشتيبانو عوض كنم..؟ شايد تقصير پشتيبانه كه من....:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فك كنم امتحان اين كار براي يك آزمون ضرر نداشته باشه.نقل قول:
آزمون مي ديم كه همين چيزارو بفهميم و براي كنكور اشكالاتمونو رفع كنيم ديگه!
معلومه که تاثیر داره .نقل قول:
اگه ترتیب جواب دادن به سوالا رو عوض کنم تاثیری داره؟
مثلا من وقتی اول عمومی میزنم میرسم به اختصاصیا دیگه واقعا هنگم . چون هرچی تست میزنم میگم اینا که مهم نیست هنوز بدبختیه اصلی و سوالای محاسبه ای موندن :دی
شما هم باید هر جور که دوست داری بزنی . بزور که نمیشه هر چقدرم کارشناسی شده باشه . حالا دیگه اگه میخوای بین دوتا درس سخت یه آسونو بزاری یا چیز دیگه اون با خودته .
فقط هرچی پشتیبانتون میگه وحی منزل نیست . نمیدونم به شمام گفتن یا نه ولی مارو مجبور کردن ازین جعبه های به یاد بگیریم این جلسه . منم اصلا حال فیش نویسی رو ندارم همه رو هم امتحان کردم ... جی5 ... یادیار ... لایتنر ... ولی چون حجم درسا زیاده حوصلشو ندارم واسه همه بگیرم بنویسم .
دوستان یک سوالی داشتم
آخرین رتبه ی قبولی رشته های پزشکی - دندان پزشکی و داروسازی دانشگاه تهران و شهید بهشتی رو کسی میدونه ؟
تراز قلمچی هم بود اشکال نداره .
ممنون
بچه ها روحیتونو از دست ندین هنوز وقت برای جبران هست توکل کنید به خدا و اگر ازمونی رو خراب کردید به جای اینکه ناراحت شید فکر کنید خوب یعنی الان این تعداد نسبت به قبل از من جلو زدن باید انقدر تلاش کنم تا از بقیه جلو بزنم
موفق باشید
سلام
بچه ها کسی میدونه واسه دیف آزمون قلم چی که تا صفحه ی 55 هستش کدوم جلسه های کتاب رمزینه رو باید بخونیم؟
ممنوننقل قول:
احتمالا قبلا هزار بار دیگه ام خواستن
ولی اگه میشه لینکشو یکی لطف کنه :دی
بفرما داشینقل قول:
ممنون
احتمالا قبلا هزار بار دیگه ام خواستن
ولی اگه میشه لینکشو یکی لطف کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.divshare.com/download/8057445-bde
این مال سال87 هستش...
بچه ها یه خبر خیلی عالی (به نظر من) راجبه کنکور خوندم حیفم اومد نذارم اینجا بقیه هم بخونن(البته هنوز تصویب نشده) :
[HTML]http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2054&conid=47161[/HTML]