یه چراغ شارژی بگیر به دردت میخوره مکانیکیه نیاز به باطری نداره با دستت فشار میدی نور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه چراغ شارژی بگیر به دردت میخوره مکانیکیه نیاز به باطری نداره با دستت فشار میدی نور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرشار از ایهام و ابهام بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خفن ترین من اون بود که تو ماشین جلوی همه گفتم وای چقدر هوا گرمه بکشیم پایین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه در اون حالت خیلی HOT بودی که بقیه ول کنه معامله نبودن ! ! ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خر بیار باقالی بار کن که چـــــــــــــــــــــــی ...........................حاجی اشتباه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CopyRight ® Ryan
جالبه!!!:27:نقل قول:
اما اگه هم داشتیم من نمیتونستم پیداش کنم توی اون تاریکی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب جمع خودمونی بود تقریبا به جز دوست داداشم!:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا پای مکانیک رو به سوتی ها تون باز نکنید 4 سال زحمت میکشیم اخر مدرکون سوتی میشه :31:نقل قول:
در اینجا میتونید از تجربه ی گرانمایه من استفاده کنید ، بدین شرح :نقل قول:
یه فندک میگرید 400 تومن این فندک تهش یه چراغ داره ، برای اینکه از شبهات نجات پیدا کنید با اولین سنگی که پیدا کردید میزنید تو سر این فندک . در اینجا اون چراغ در میاد البته اگه منفجر نشه پس بهتر با روش مسالمت آمیز درش بیارید ، هم کوچیکه هم پر نور . همین الان یکیش کنار موس (بالای تخت خوابم ) هست . تازه میتونید توی مواقع بی برقی چک کنید که پول هاتون اصله یا تقلبی :31:
teen چه کلمه آشنایی :دینقل قول:
اومدی ابروشو درست کنی زدی چششو کور کردی...نقل قول:
تایید میشه...نقل قول:
تایید شده بود.نقل قول:
سوتی دادی... کجاش غلط املایی بود :دینقل قول:
بسیار جالب بود :دینقل قول:
سلام
یه سوتیه وحشتناک غیر قابل گفتن دادم پیش خواهرم دیگه مردم از خجالت جه برسه به بقیه پس بیخیال این یکی
یکی دیگه:
منو خواهرم خونه تنها بودیم دست هر دو مون بند بووود در زدن خواهرم درو باز کرد رفت تو اشپزخونه غذا نسوزه به من گفت برو ببین کیه ( کلید هم کرده بود ول نمیکرد ) فاصله اتاق من تا آشپز خونه زیاد بووود با صدای بلند گفتم خوب بابا هر کی باشه خر نیست کهخ سرشو بندازه همونطوری بیاد تو خونه مردم الان میرم دیگه
رفتم درو باز کردم دیدم زنه ( دوست مامانم) اومده تو حیاط دمه ایووون صدای منم شنیده حالا من دیگه بیشتر هل کردم تو چشای زنه نگاه میکنم میگم کیه؟؟؟؟
بعد با صدای بلند خندم گرفت اونم خندید گفت مامانت هست گفتم آره بعد دو باره رفتم تو اومدم گفتم نبووود اشتباه گفتم میخواستم بگم نه گفتم آره
زنه هم یکم نگاه کرد رفت
یکی از دوستام یه جوک بیمزه ی تکراری برام اس ام اس داده بووود منم بهش گفتم تکراری و بیمزه اما نمیدونم اووون چند بار سند کرده بووود تا شب همینططوری هی اس ام اس میومد یه اقایی رفت ماه عسل بهش گفتن خوش گذشت...
حالا کم این جوک رو شنیده بودم بازم که داده بووود اونم این همه اصلا حالم بد میشد خوابیدم ساعت 1 بووود دیدم گوشیم اس ام اس اومده باز کردم بازم همون جوکه بووود باز خوابیدم ساعت 2 یکی دیگه اس ام اس اومد منم قاطی کردم یه چیز بد ضایع جواب دادم
صبح بیدار شدم دیدم 2 شب اون اس ام اس جوکه نبووود یه چیز دیگه بووود من تو خواب اونو خوندم جالب تر اینه اصلا اس ام اس رو یکی دیگه داده بووود منم جوابش و یچیز دادم که ربطی نداشت
بله یک اصله... هر ب.ف جدید که پیدا میکنید یک هفته بعد تولدتونه... یکی از دوستای ما همین مشکل رو داشت بنده خدا با هر دختری دوست میشد ازش فتوکپی شناسنامه میگرفت :دینقل قول:
بابا صداشو در نیار :دی ...نقل قول:
من یه مدت آواتورم عکس خودم بود اونهایی که دیدن بگن به من میاد اهل سوتی باشم یا نه ؟نقل قول:
چرا فرار کردی خوب... لولو نمیخورتت که :دی باز تو با چراغ قوه میری... من تو اینجور مواقع یه شمع دستم میگیرم عین ارواح یواش یواش میرم که باد شمع رو خاموش نکنه... یه بارم خاموش شد در تاریکی مطلق کارو به پایان رسوندم.نقل قول: