سلام. من تازه تو این سایت ثبت نام کردم.
برای شروع چند تا عکس از PES 2010 که چهره ی بازیکنان انگلیس رو نشون میده پیدا کردم که لینکشو میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی تو لینکش بود به من بگین.
Printable View
سلام. من تازه تو این سایت ثبت نام کردم.
برای شروع چند تا عکس از PES 2010 که چهره ی بازیکنان انگلیس رو نشون میده پیدا کردم که لینکشو میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی تو لینکش بود به من بگین.
ایده ی خوبیه ولی درمانیه موقتی. تا یکی دو روز جواب میده. ولی وقتی تایپیک ده صفحه جلو رفت بازم همون آشه همون کاسه.نقل قول:
توی سایتهای تخصصی بازی امکان ایجاد تاپیکهای مختلف برای مسائل گوناگون بازی وجود داره اینکار چند فایده اساسی داره از جمله مانع صرف انرژی و هزینه های زمانی کاربران میشه و همینطور آشفتگی و بی نظمی در انجمن رو به حداقل میرسونه (این آشفتگی زمانی به اوج خودش میرسه که هر روز پچ هایی از بازی منتشر بشه) .
به دلیل عدم وجود این امکان در این مکان من تصمیم گرفتم پستهای مهم تری که معمولا مورد رجوع بسیاری از کاربران هست رو در یک جا جمع و اونا رو فهرست بندی کنم تا اولا رجوع بهشون راحت تر باشه و دوم مانع از تکرار مکررات و پاسخ مجدد به سوالات کاربرانی بشه که بصورت گذری وارد تاپیک میشن . من با ویرایش این پست به مرور اونو کامل تر میکنم و موارد قدیمی تر رو پاک میکنم اگه شما هم موردی به نظرتون رسید حتما اشاره کنید .
من خودم یک ایده داشتم اونم این بود که صفحه ی اول هر تایپیک به جز پرداختن به نقد بازی و چند تا عکس و ویدیو، چیزهای بیشتری هم در اون قرار بگیره. مثلا وقتی دمو میاد، صفحه ی اول نوشته بشه که دمو اومد و اینم لینکاش! یا زمانی برای ویرایش دمو یا بازی پچ هایی قرار گرفت در صفحه ی اول هم چیزهایی قرار بگیره. این صفحه حتما نباید صفحه ی اول باشه. میتونه یک صفحه ی جدا باشه ولی از لحاظ دسترسی بسیار آسان که اسمش مثلا باشه "چکیده" که توش تمام مسائل مهم مربوط به بازی قرار داده بشه. شاید یک چیزی مثل ویکیپیدیا. اینو می خوام با مدیران در میون بزارم.
ایده و نظر بسیاری خوبیه اگه بشه که واقعا عالیه .نقل قول:
اما در صورتیکه چنین امکانی فراهم نشد چاره ای نداریم , مجبوریم از طریق یک پست یک چیزی شبیه همین پستی که من ایجاد کردم , این کار رو انجام بدیم و هر کی هر سوالی داشت به این لینک ارجاعش بدیم .
اما اگه تلاش شما به نتیجه رسید که دیگه هیچ مشکلی نداریم .
سلام!
چندتا اسکرین شات جدید از بازی منتشر شده که مربوط به چهره ی بازیکنان هستش:
سلام!نقل قول:
توی سایتهای تخصصی بازی امکان ایجاد تاپیکهای مختلف برای مسائل گوناگون بازی وجود داره اینکار چند فایده اساسی داره از جمله مانع صرف انرژی و هزینه های زمانی کاربران میشه و همینطور آشفتگی و بی نظمی در انجمن رو به حداقل میرسونه (این آشفتگی زمانی به اوج خودش میرسه که هر روز پچ هایی از بازی منتشر بشه) .
به دلیل عدم وجود این امکان در این مکان من تصمیم گرفتم پستهای مهم تری که معمولا مورد رجوع بسیاری از کاربران هست رو در یک جا جمع و اونا رو فهرست بندی کنم تا اولا رجوع بهشون راحت تر باشه و دوم مانع از تکرار مکررات و پاسخ مجدد به سوالات کاربرانی بشه که بصورت گذری وارد تاپیک میشن . من با ویرایش این پست به مرور اونو کامل تر میکنم و موارد قدیمی تر رو پاک میکنم اگه شما هم موردی به نظرتون رسید حتما اشاره کنید .
این کار باید توسط زننده تاپیک انجام بشه و مطالب مهم رو در پست اول قرار بده!
از اونجائیکه زننده تاپیک فعلا نیست, مطالب مهم تاپیک رو جمع آوری کنید و یه پست بزنید و به بنده هم یه پیغام بزنید تا در پست اول تاپیک قرار بگیرند!
ممنون!
ایده ی من اینه که تمام کاربران بتونند پست اول رو ویرایش کنند.نقل قول:
این کار باید توسط زننده تاپیک انجام بشه و مطالب مهم رو در پست اول قرار بده!
فاشیست جان شما واسه نسخه 2009 پچی پیدا کردی که تور دروازه ها رو درست کنه؟؟ آخه من خیلی وقته که دارم میگردم که همچین پچی پیدا کنم ولی موفق نشدم. چون واقعآ از این تور متنفرم :13:. اگه پچی میشناسه واسه 2009 معرفی کن.مرسینقل قول:
----------نقل قول:
من هم دوست دارم اسم تیم ها واقعی باشه. لیگ بوندسلیگا داشته باشه. اینا مگه چقدر واسشون خرج داره ؟ چرا همون بار اول این کارو نمیکنند. مثلا فرض کنید امسال هم نه خبری از ریبری هست و نه از ارین روبن
ولی خیلی خوب شد دیگو اومد یووه :27:
بازی اصلی جام جهانی فیفا هستش . واسه همین مجبوره لیسانس همه تیم هرو بگیره. کاش PES هم تو این مورد یه زوری میزد. دعوا نکنید من فقط pes بازی میکنم. چون میشه با یه بازیکن همه حتی تماشاچی هارو دریبل زد ( این بده یا خوب ؟ الان فوتبال دیگه گروهی شده )
در مورد مستر لیگ هم اطلاعات بدید. باید پوز این منیجر مود فیفا رو همه جوره زد.
یعنی منظور شما این هستش که مثه اینکه ما می تونید پست خودتون رو ویرایش کنید پست اول رو هم بتونید ویرایش کنید؟نقل قول:
ایده ی من اینه که تمام کاربران بتونند پست اول رو ویرایش کنند.
در بالا هم گفتم که مطالب مهم رو جمع آوری کنید و پست بزنید و یه پیغام هم به بنده بدید تا در پست اول یا دوم قرار بگیره :46:
نه اینجوری اصلا جالب نیست که همه بتونن یک پستو ویرایش کنن .چون ممکنه یکی بیادو همه مطالبو پاک کنه بجاش هر چی دلش خواست بنویسه . به نظر من اینجوری خیلی عالی میشد که چند نفر با هماهنگی بتونن پست اولو ویرایش کنن نه همه .نقل قول:
اگه اینطوری میشد خیلی بهتر بود . الانم زیاد مهم نیست میشه خودمون یک پستو بعنوان پست مرجع انتخاب کنیم و تمام نکاتو مهمو توی اون وارد کنیم . من فقط هدفم اینه کاربران بتونن به سهولت بیشتری به مطالب مورد نظرشون دسترسی پیدا کنن . اطلاعاتی از قبیل :
- اخبار مهم بازی و همینطور آخرین اخبار رسمی و اداری بازی
- پچ های مختلف
- مشکلات رایج بازی و راه حل اونا
- ترجمه و توضیحات داخل بازی از جمله سیستم ها , نکات ریز مودهای مختلف و بطور کل تمام موارد ریز و درشت داخل بازی
- آموزش ها
و موارد دیگه