من این چند روزی داشتم به یکی از دوستام کمک می کردم . هنوزم البته کارش تموم نشده . همزمان سریال lost رو هم دارم می بینم . از حس بازی اومدم بیرون ! وای تو فروم اینجا و گیلد فعالم .نقل قول:
نفهمیدم این Abs lvl6 رو elliot برای چی به من داد !! احتمالا بخاطر فعالیت من تو فروم بود lol
بدبختی اینه که 1 روز قبل CT یه چیز به من میده . سر CT و Haru دیگه Goddess به من نمیده !!
--------------
در مورد Oi :
ما حداکثر بتونیم 3 تا run بریم یا همون 12 تا باس . دیگه خودکشی کنیم 4 تا run بریم . تا حالا هم اینطوری رفتیم . من که بعد 3 تا run چشم و انگشتام درد می گیره .تو رو نمی دونم .
لازم نیست از اولین لحظه که Oi باز شد بپریم توش. مفید 3 ساعت می تونیم بریم . Elliot و Aks و Master هم مطمئن باش 3 ساعت مفید بیشتر نمی تونن فارم کنن . ولی خوب اونا سریع ترن و خفن تر 3 ساعته 5 تا run میرن .
------------
من اصلا تو بازی نیستم و دارم یه متنی رو ترجمه می کنم یا سرچ می کنم ولی Vent روشنه و همین طوری به چرت و پرت گفتن اینا گوش میدم !! حال میده !! باس هم Up شد میپرم تو بازی . !!
-----------
این بحران گولد هم گریبان گیر شده !! lol .
با ته مونده اون run های قبلی یه 15D خریدم . می خوای ؟
خودمم هم 1 conti دیگه واسم مونده ! از اونور هیچ پیشرفت خاصی تو بازی نکردم . اصلا با این وضعیت نمیشه goddess ها رو ساخت . goddess خالی هم که با heroic فرقی نداره . فقط خوشکل تره !! کراکتر 1-15 هم اصلا Up نکردم ! اینا همش باعث میشه حال بازی کردن نداشته باشم .
Orc UM هم که به لطف Bosh لول 55 شد . تا 1 جای خالی تو DD2 پیدا میشد به من پیغام می داد بیام ! معمولا Bosh هم DD2 باشه هیچ لایتی نمی تونه Grind کنه . فقط union 60 reborn یا BD می تونن حریف PP های DD2 ما بشن .
-----------