نقل قول:
فکر کنم ماتریکس از این هفته رانژه فیبر ها رو دوباره شروع کرده. واسه یکی از آشناهام که اتقاقا رو فیبر بود زنگ زدم گفت از هفته آینده رو فیبر سوریس میدیم...
Printable View
نقل قول:
فکر کنم ماتریکس از این هفته رانژه فیبر ها رو دوباره شروع کرده. واسه یکی از آشناهام که اتقاقا رو فیبر بود زنگ زدم گفت از هفته آینده رو فیبر سوریس میدیم...
دیشب اینجا شیراز است سرعت دانلود شبانه من 6 تا15 سرویس 512
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]i love u pars online[/COLOR]
سرعت دانلود شبانه ارم نت برای من بازم کم شده
برای کس دیگه ای هم کم شده؟
سلام ،
من الان شاتل دارم ، می خوام عوضش کنم ، فقط تنها مشکلم دانلود شبانست ، اکثر isp ها یه یوزر و پس دیگه واسه دانلود شبانه دارن ، منم مودم وایرلس دارم و کانکشنش رو برداشتم ، راهی هست که مودم اتوماتیک کانکشن رو عوض کنه ؟!
دوباره ظهر شدو ارم نت قاطی کرد
پینگ 450
:41:
مال شما ارم نتی هه هم ظهر اینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
چند شب شبانه دانلود نکردم.نمیدونم.اگه کم شده باشه ارم نت به چجیه خودش مینازه دیگه.:41:نقل قول:
سلام
سرعت دانلود شبانه سرویس 128 ارم نت چنده؟شبی چند مگابایت دانلود دارید؟
سلام
لطفا جواب بدید.
اره بیا از شاتل بیرون که دیگه با این وضع محدودیت سرعتش دیگه بدرد نمیخوره و افتضاحه! با اون مدیر .....نقل قول:
دوستان از ۲ شبه که سرعت دانلود من برگشته حالت عادی تو شاتل! میترسم باز زیاد دانلود کنم، بشه عین سری قبل که بسته بودن سرعتم رو! الان راضی هستم. اما واقعا نمیدونم چقدر دانلود کنم که ۲باره اونجوری نشه. الان شبی کمتر از ۹۰۰ مگ میگیرم. ولی میترسم به همینم گیر بدن. بقیه ispها هم همینجورین؟ اگه زیاد دانلود کنی، سرعتت رو کم میکنن تا ۱ مدتی؟؟
اگه میگین نه، خب لابد کیفیتش بالا پایین میشه. من به این نتیجه رسیدم توی شاتل اگه دانلودت کم باشه، همیشه حتی شبا هم سرعتت خوبه! حتی سر ساعت ۱ هم با حداکثر سرعت دانلود میکنم الان.
ولی در کل، خیلی جالب نیس کارشون. خب من ۲ مگ گرفتم واسه دانلود دیگه!
راستی ماتریکس نامحدود ۱۲۸ هم میده؟ کسی خبر داره که پهنای باند بیشتر میدن یا همون ۱۲۸ هست؟ چون اگه خود ۱۲۸ باشه که با ۱۶ دانلود کنی، اصلا نمیصرفه..
نه بابا غلط بکن بقیه isp ها اینجور باشن اینجور کارها را شاتل با اون مدیر بی لیاقتش انجام میده! مردک میگفت اون موقع که سرعت خوب بود امدی تشکر کنی منم گفت پولشو گرفتی مفتی که سرویس ندادین!نقل قول:
خب بقیه ispها واسه نوسان سرعت شبانه، چه دلیلی میارن؟ مسلما میگن الان ساعت شلوغیه! نه؟ مثلا پارس آنلاین چی میگه؟نقل قول:
راستی، خود شما الان از کجا سرویس میگیرید؟