بچه ها واسه من جلوی دروس هیچی ننوشته . ولی توی جدول پاینی نوشته : اساتید گروه آموزشی . یعنی همه رو باید برم ؟
Printable View
بچه ها واسه من جلوی دروس هیچی ننوشته . ولی توی جدول پاینی نوشته : اساتید گروه آموزشی . یعنی همه رو باید برم ؟
سلام دوستان این مراحل را رفتم نوشته اطلاعاتي جهت نمايش يا چاپ موجود نيستنقل قول:
چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید:19:
دوستان هرچي ميزنم ميگه ظرفيتش پر شده توروخدا يكي بگه چه خاكي بريزم توسرم؟
نقل قول:
بجز واحدهايي كه توي جدول گذاشته واحدهاي ديگه اي نميشه انتخاب كرد؟
ميتونيد درساي ديگه اي هم برداريد به شرط اينكه پيشنياز نداشته باشن.نقل قول:
یعنی نمیشه اختصاصی ها رو هم تغییر داد؟فقط عمومیارو؟
من چون دیدم اون برنامه پیشنهادیشون مشکل داره دوتاش تداخل داره به جای حقوق جزای عمومی 1 ،
حقوق بین الملل عمومی 1 برداشتم...
مشکلی که پیش نمیاد؟؟
بردار ازمايشگاه رو.خودمم اين ترم گرفتمش :دينقل قول:
آزمایشگاه کامپیوتر تو یه گروه پر شده . تو یه گروه دیگه ارائه شده . بردارم واسه این ترم ؟ چی هست این آزمایشگاه کامپیوتر ؟ راستی چرا شهریه اینقدر زیاد شده؟ طبق چیزی که تو دفترچه سازمان سنجش زده شده در حالتی که بالاترین قیمت رو برای هر واحد بزنم کمتر از اینی که الان سیستم میگه خواهد شد
منظورتون از هيچي چيه؟نقل قول:
بعد از اينكه انتخاب واحد كردي اعمال تغيرات رو زدي؟اگه نزده باشي انتخابات ثبت نميشن و هيچي هم توي گزارش 101 وجود نداره كه بخواي ببيني.نقل قول:
سلام دوستان این مراحل را رفتم نوشته اطلاعاتي جهت نمايش يا چاپ موجود نيست
چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
بايد منتظر بموني تا گروه جديد بزارن يا ظرفيتا رو زياد كنن.نقل قول:
دوستان هرچي ميزنم ميگه ظرفيتش پر شده توروخدا يكي بگه چه خاكي بريزم توسرم؟
سلاممن فردا 7 صبح کلاس دارمولی هنوز نمیدونم کلاسامون کجاست شماره کلاسو میدونماما تا اونجایی که شنیدم و دیدم دانشگاه پیام نور شهر ما (بیرجند) فقط یه ساختمونه دانشکده نداره!!!!!!!!!چه بد!!!!!!!!
مگه میشه؟!!!
ممنون از sansi که زحمت میکشن و پاسخ سوالات رو میدن :11:
من کدوم درس ها رو میتونم با هم بردارم مثلا فیزیک 1 و فیزیک 2 رو در چه شرایطی می تونم با هم انتخاب کنم یا گاهی جلو درس ها مینویسه هم نیاز این به چه معنی هست . بعد یه سوال دیگه هم داشتم من در چه شرایطی میتونم در طول یه ترم بیش از 24 واحد بردارم چون واقعا برام مهمه
شما جای من بودید چیکار میکردید فردا صبح میترسم اشتباه برم!نقل قول:
هیچی ننوشته تو قسمت توضیحات .خالیه . سیستم گلستان به مدت 8 ساعت بسته هست فعلا . بازم سر میزنمنقل قول:
تشکر بابت اینکه وقت میزارید و به ما ورودی ها پاسخ میدید :11:
من چه کنم؟!ضایع نشم فردا!!!
چرا نگرانی ؟ تو خود دانشگاه ساعت کلاسها و برنامه ها و ... همه رو زدن . معمولا تو ورودی در یا تو سالن روی یه برد مینویسن . برو نگاه کن . نگران نباش . من هم تازه واردم :10:نقل قول: