تازه سامان جان دقت کردی بعضی از این فروشنده های حرومزاده میان باتریه اصلی رو بر میدارن و جاش یه تقلبیش رو میزارن ومیگن کهنقل قول:
دیگه NOKIA باتریه اصلی رو جدا میفروشه !!!
وقتی طرف اینو بهم گفت میخواستم همونجا جرش بدم !!!
Printable View
تازه سامان جان دقت کردی بعضی از این فروشنده های حرومزاده میان باتریه اصلی رو بر میدارن و جاش یه تقلبیش رو میزارن ومیگن کهنقل قول:
دیگه NOKIA باتریه اصلی رو جدا میفروشه !!!
وقتی طرف اینو بهم گفت میخواستم همونجا جرش بدم !!!
وقتی تجارت جهانی از نظر بازار ایران قاق فرض بشه همینه دیگه . بازار آشفته میشه .نقل قول:
بازار موبایل که آشفتگیش دلایل مختلف داره .
یکیش اینکه تا همین چند وقت پیش همه چی قاچاق بود . یکی دیگه اینکه طرف باید سر برج 10 میلیون اجاره بده ، پدر مشتری رو در میاره با دوز و کلک و دروغ و دغل بازی و حیله و ......... . الان مد شده بعضی مغازه ها زورچپون میخوان رو گوشی جاوا مثل k850 آنتی ویروس بریزن 15 تومن بگیرن . من خودم شاهد بودم .
همین گوشی N82 رو که هفته پیش گرفتم بهم گفت میخوای نرم افزاراشو بریزم ؟ گفتم چی داری ؟ گفت جی پی اس و ..... . گفتم فقط همون جی پی اس رو میخوام . گارمین و ریخت بدون نقشه هاش ، 8 تومن ازم گرفت . رفتم بیرون تست کردم دیدم کار نمیکنه . رسما دزدن . قبلش واسه پسر داییم میخواستم K850 بگیرم ، فروشندهه در باطری رو باز کرد خواست ببنده بلد نبود اینقدر فشار داد خاردرش شکست . یه مشت دزد و ناوارد دارن کار میکنن .
البته نه همشون ، اکثرشون .
این قضیه جالب شد . میگم حتما از جعبه یه عکس بنداز . . .
اون هم 99.9% لیبلش رو عوض کردن آخه توو بازار دیگه N82 فنلاندی وجود خارجی نداره . . . !
شما یه نگاهی به این پست بنده بنداز :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3949999&postcount=3953
پس یعنی منظور شما این هست که گوشی های ان82 و ان 95 و . . . همشون از اول توو کشور چین ساخته می شدند و هیچ کدوم واسه فنلاند نبوده و تحت لیسانس نوکیا توو چین بودند . درسته ؟؟نقل قول:
لینک عکس از جعبه n82 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نوشته UAE ....؟
.
مگه توی امارات تولید و مونتاژ شده ....؟؟؟
اگه اونجا شده که وای به حال گوشــــــیت !!!!
والا سرچ کردم به این نتیجه رسیدم اینا رو مخصوصا واسه امارات زدن البته اگه اشتباه نکنم . ساخت فنلانده .نقل قول:
تو این صفحه هم یه چیزایی نوشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شایدم اصلا uae اینجا منظورش امارات نباشه
گوشیه شما رو هندزفریش ریموت داره؟؟؟؟؟؟؟؟//:18:نقل قول:
میشه اونوقت بهم بگین UAE دیگه چی میشه ....؟نقل قول:
البته شایدم اصلا uae اینجا منظورش امارات نباشه