هیچجوری نمیشه فهمید؟نقل قول:
راستی دوستان به نظرتون کار درستیه ادم v8 بفروشه یه رانا بگیره ؟با توجه به قیمت؟
Printable View
هیچجوری نمیشه فهمید؟نقل قول:
راستی دوستان به نظرتون کار درستیه ادم v8 بفروشه یه رانا بگیره ؟با توجه به قیمت؟
بستگی به خودتون داره به نظر من ارزششو نداره با توجه به این که هنوز امتاحانه خودشو پس نداده باید صبر کرد دید چجور از کار درمیادنقل قول:
ممنون دوست عزیز
دوستان فرمون ماشین یکم سفت شده یه مدته بعضی وفت ها هم که میچرخونم فرمونو یه صدایی میده از چی میتونه باشه ؟> میتونه از کم شدن روغن هیدرولیک باشه چون اولش دریچه روغن مشکل داشت روغن پس میداد بردم ایران خودرو عوض کردن اما روغنی نریختم دیگه
v8 sd
مدل 90 برج5 بود یا 4
نقل قول:
:دی سلام ماشین ما هم همین مشکل رو داره صدای قژ قژ میده وقتی فرمون در جا میچرخه روغن هیدرولیکت رو یه چک کن اگه کم نکرده باشه احتمالا پمپ هیدرولیک خراب شده باشه.
سلام من تازگی یه v20 گرفتم مدل 88 مشکلم باصدای موتوره وقتی دورموتور از 3000 رد میشه افزایش بدی داره از 3500 که رو اعصابمه صدا خیلی بلندی داره
206 قبلیم مدل 83 بود خیلی خوب بود
کسی مبدونه چرا وچکارکنم بهتر شه؟
ما هم تیپ 2 مدل 90 داریم از 3500 به بعد صدای موتور خیلی عوض میشه یعنی باید دنده رو عوض کنی 83 هم همین موتور بود یا tu5? البته فراموش نکن اونا فرانسوی بود
دوست من یعنی بعد از دور 3500 یگه نمیخواین دنده رو عوض کنید؟ مشخصه زور به موتور میادنقل قول:
موتور 206 تیپ 2 از روز اول تا الان از نوع TU3 بوده و هیچ موقع با موتور TU5 عرضه نشد.
توی کاپوت نمد نصب کردین؟نقل قول:
دوست عزیرشما خیلی علاقه دارین فورا اظهار نظر کنین اگر به مطلبی که من نوشته بودم دقت کنی اینو میتونید ببینید: از 3500 به بعد صدای موتور خیلی عوض میشه یعنی باید دنده رو عوض کنینقل قول:
بعد هم دوست عزیزمون نگفته بودن که 206 مدل 83 شون تیپ 2 بوده یا تیپ های دیگه :sq_25:
:دی وضعیتی شده :دی بنده خدا میخواد کمک کنه!!بعد ناظری گفتن کاربر قدیمی تری گفتن!احتراما از بین رفته!نقل قول:
:دی بعدشم دیگه لازم نیست بگه موتورش tu5یا tu3 همین گه گفتن v20 معلومه دیگه :دی یه خورده اطلاعات داشته باشین خوبه :دی