سلام.نقل قول:
با نرم افزار HDD Regenerator هارد رو بدسکتور گیری کنید و با یه نرم افزار خوب مثل Diskeeper هارد رو دفرگ کنید و
درصد سلامتی هارد رو گزارش کنید.
Printable View
سلام.نقل قول:
با نرم افزار HDD Regenerator هارد رو بدسکتور گیری کنید و با یه نرم افزار خوب مثل Diskeeper هارد رو دفرگ کنید و
درصد سلامتی هارد رو گزارش کنید.
سلام.نقل قول:
بایوس رو آپدیت کنید.
اگر باز این روند ادامه پیدا کرد و روی سیستم دیگه هم این مشکل پدیدار شد، به احتمال زیاد باید فریمور هارد رو به صورت
سخت افزاری ریسیت و آپدیت کنید.
ببخشید با این کار مشکل صداش رفع میشه ؟نقل قول:
یه سوال دیگه اون هم اگه با این نرم افزار بدسکتور گیری کنم . اطلاعاتم از بین میرن یا نه ؟
نقل قول:
با سلام
من هم همین مدل هارد رو دارم که چند روز قبل مشکل مشابهی داشتم. به صدای هارد شما هم گوش کردم و به نظرم به صدایی که هارد خودم میداد شبیه بود
هارد رو رو یه سیستم دیگه نصب کردم و بدون مشکل کار کرد. بعد برگردوندم رو سیستم اولی بازم مشکل بود تا اینکه کابلش رو عوض کردم و تا الان که داره به خوبی کار می کنه ...
سلام دوست عزیز .نقل قول:
کار هایی که گفتید انجام دادم . ولی باز هم مشکل صدا رفع نشد . :41:
3 بد سکتور پیدا کرد و رفعشون کرد . .
من هم کابل عوض کردم ولی باز هم درست نشد . شما کابل با مارک خاصی استفاده میکنید ؟ :41:نقل قول:
با سلام
من هم همین مدل هارد رو دارم که چند روز قبل مشکل مشابهی داشتم. به صدای هارد شما هم گوش کردم و به نظرم به صدایی که هارد خودم میداد شبیه بود
هارد رو رو یه سیستم دیگه نصب کردم و بدون مشکل کار کرد. بعد برگردوندم رو سیستم اولی بازم مشکل بود تا اینکه کابلش رو عوض کردم و تا الان که داره به خوبی کار می کنه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
هارد رو روی یه سیستم دیگه تست کردین؟؟؟ چون گاهی اوقات این مشکل میتونه از کابل برق و یا کاهش ولتاژهم باشه.
کابل برق رو هم کامل چک کنید و در صورت امکان هارد رو روی یه سیستم دیگه تست کنید.
خیر از بین نمیره.نقل قول:
اگر با کارهای نرم افزاری مشکل مرتفع نشه و موراد جانبی رو هم که دوستان گفتند هم موثر نیفته، باید هارد رو به
تعمیرگاه برده تا به مشکلش رسیدگی بشه. به احتمال زیاد مشکل از قطعات مکانیکی داخلی هارد باشه.
سلام سیستم من علائمی مشابه چیزی که به عنوان خرابی هارد گفته بودید داره نشون میده. یعنی هنگ کردن های مکرر و نا منظم به خصوص موقع بالا اومدن سیستم. الان سیستمم شانسی بالا میاد و اگر هم بیاد بیشتر وقت ها موقع کار هنگ میکنه و با ریستارت کردن هم دیگه بالا نمیاد.
هارد من مکستور 160 گیگ هست برای اینکه درست شه باید چیکار کنم؟ الان اکثر مواقع ویندوز بالا نمیاد و نمیتونم از نرم افزار های دیفرگ و بد سکتور گیر استفاده کنم. باید چیکار کنم؟
سلام ، خسته نباشید دوستان
من یه هارد مکستور 320G دارم . تو setup و بایوس هارد رو میشناسه ولی تو ویندوز دیده نمیشه . در ضمن وقتی که سیستم رو یک بار ریستارت کردم دیگه تو بایوس هم نمیشناسه ، باید یه بار کابل هارد رو در بیارو و دوباره وصلش کنم . لطفاً کمکم کنید . ممنون
Maxtor
DiamondMax 22
STM3320614AS
Firmware : MC1H
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بایوس رو اپدیت و رو یه سیستم دیگه چک کردم بازم این مینویسه با دیسک بوت هایرن تست کردم با برنامه hdat جدید رو هارد ارور hpa.is active میزنه طبق خود سایت رفتم و از lba 48 bit کردمش 28 بیت بازم همون اشو همون کاسه حالا میخوام فریموزش رو اپدیت کنم این شمخصاته هارده هست هرکجا رفتم فریمورش رو گیر نیاوردم
maxtor diamond 22 stm3320614as 320gig
هست ه برنامه ای بود تو چندتا سایت دیدم نوشته بود فریمور های مکستور رو تعمیر میکنه ورژن دیسک رو گرفتم ولی تو فایل ایمیج هیچی نبود از دو سایت دیگه هم دان کردم بازم نشد
یه هارد 30 گیگ دارم اونم همین ارور بالا رو داد با اموزش سایت رفتم کار کرد ولی بعد از ریستارت سیتم اینجوری شد
در بخش دیگر تو برنامه دیدم نوشته بود hdd smart :enable
تو اینترنت دیدم فریمور رو دان کردی رو یه سی دی یا فلاپی و فلش میریزی و با برنامه داس میشه فریمورش رو تغییر بدی
پروگرامر هم دارم با اون نمیشه؟
با سپاس
این قسمت رو چک کردین:نقل قول:
با پروگرامر فکر نمیکنم بشه هارد رو رفع عیب کرد. در هر حال اگر با روش نرم افزاری نشه باید بعد از رسیت سختکد:http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207975&Hilite=
افزاری، فریمور رو آپدیت کرد.