سلام
قسمت امور مشترکین سایت اندیشه چرا درست کار نمیکنه؟
من شماره مشتری و کلمه عبور رو میزنم، مینویسه :
Injection not allowed
Printable View
سلام
قسمت امور مشترکین سایت اندیشه چرا درست کار نمیکنه؟
من شماره مشتری و کلمه عبور رو میزنم، مینویسه :
Injection not allowed
با یه مرورگر دیگه تست کن...نقل قول:
شاید کلمه عبور یا شماره مشتری رو اشتباه میزنی من همین امروز صبح رفتم تو سایت مشکلی نداشتنقل قول:
منم رفتم مشکلی نداره اگه می خوای زود درست بشه زنگ بزن بگو پسه سی آر ام تو عوض کنن:10:
ببینید خیلی وقتها سرعت دانلود بستگی به شلوغ بودن سرور دانولد شما هم داره من وقتی میخام شبا از سایتهای ایرانی دانولد کنم سرعت از 10 بیشتر نمیشه اما یه لینک خارجی سرعت قابل قبولی داره
در مورد تست سرعت چرا راه دور میرید networking داخل task manager اگر سیستم ویروسی نداشته باشه که اونقسمت رو دست کاری کنه مقدار نوسان رو بر حسب در یافت تمام داده هایی که هر برنامه ای ای از اینتر نی میگره نشون میده که معمولا ساعت 5 صبح به بعد مثل مرداب صاف و روح حد اکثر در کل من نه کارمند اندیشم نه چیزی بهم میرسه اما خداییش اندیشه خیلی بهم حال داده من راضیم خط223
128 شباهم با family cyber alert از دسکتاپ عکس میگیرم تا صبح ببینم دیشب وضعیت چطور بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:همه این کا را رو کردم. نشد!!نقل قول:
چند بار زنگ زدم اندیشه اونا هم گیج شده بودن ، هی گوشی رو به همدیگه میدادن! یکبار هم کلمه عبور رو عوض کردن ولی نشد. آخرش یه مرده گفت شما شنبه به قسمت فنی زنگ بزن!
دیشب چون اولین شب بود که اینترنتم وصل شده و زیاد تجربه دانلود نداشتم فقط 700 مگ موزیک لینک مسقیم دان شد.
بله کاملا درست میفرمایید ...نقل قول:
البته در حال حاضر سرعت Downstream مودم من رو 1598 تنظیم شده ( یعنی حدود 1.6 مکابیت ) در حالی که تا هفته پیش رو 2 مگابیت بود . :19: و Upstream هم رو 261 کیلو بیت !! ( همون 256 کیلو بیت ! ) یعنی سرعت آپلود یک ششم دانلوده ! ( اندیشه خط 3 )
حتی خیلی از ISP ها سرعت آپلود رو نصف سرعت دانلود تنظیم می کنن و تو لیست سرعتهاشون هم اینطوری ادعا می کنن ... ولی همونطور که گفتم در عمل سرعت خیلی پایین تر از این حرفاست. ( با کمال تاسف ! )
البته شاید اونها هم حق داشته باشن چون اکثر کاربرا سرعت دانلود براشون خیلی مهمتره و اسم ADSL هم یعنی DSL نامتقارن یعنی به زبان ساده سرعت دانلود و آپلود تو این نوع اینترنت مساوی نیست و برای استفاده از بیشترین سرعت دانلود میان پهنای باند آپلود رو محدود میکنن .. اما انصافا اگه بخوان خدمات استاندارد بدن باید سرعت آپلودشون هم قابل قبول باشه در حالی که تو کل ایران هیچ شرکتی به این قسمت توجهی نداره ... قبل عید می خواستم صفجات یه سایت رو که حجمش حدود 150 مگ بود رو سرور آپلود کنم نمیدونین با چه عذابی بلاخره آپلود شد !!! دق کردیم !!! :19: حالا فرض کنین اگه همه جا مثل ایران بود نسل فایلهای پر حجم ( مثل فیلم یا فایلای تصویری HD ) کلا تو اینترنت منقرض میشد !! هیچکس حوصله نمیکرد همپین چیزایی آپلود کنه تا ما مفتکی دانلودشون کنیم ! :46:
قسمت مشترکین سایت اندیشه برا من هم مشکلی نداره و راحت باز میشه . در مورد سرعت هم دوستمون درست میگن که ترافیک بعضی سایتها بالاست ولی اگه از جاهای دیگه فایل دانلود کنین میبینین سرعت خوبه . الان تو شبا هم مشکل سرعت ندارم و شبا هم معمولا سرعت بین 140 تا 150 هست و امیدوارم دوباره به 200 برگرده !
"محدودیت های سرعت اینترنت تا شهریور امسال برطرف می شود .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دهدشت گفت : با برنامه ریزی و سرمایه گذاری های ایجاد شده ، توسعه و تجهیز باندهای موجود در دستور کار قرار گرفت که نتیجه آن حذف محدودیت های سرعت اینترنت کشور خواهد بود ."
پس دیگه نگران نباشین .. مسئولان مخابرات حسابی به فکر سرعت اینترنت ما هستن ..
فکر کنم با کارایی که دارن میکنن سرعتمون از شهریور امسال به 4 الی 8 مگابیت ارتقا پیدا کنه! اونم نامحدود! ماهی 5 تومن ! :46:
آخه یکی نیست بگه باباجان ! چرا کاری رو که از عهدش بر نمیاین الکی وعده میدین ؟! اصلا می دونین معنی کلمات " حذف محدودیت سرعت " یعنی چی ؟!! لابد تصور اینا از سرعت نامحدود همون 512 هست !!! :2:
شما زنگ بزن بگو خودشون ببینن می تونن تو اکنتشون برن اگه نتونستن جواب سر بالا دادن زنگ بزن با پژوم صحبت کن یا ما هانیان شاید مشکلتو حل کنن الانم می تونی زنگ بزنی:8:نقل قول:
سلام
بچه ها اگه مدت یک ماه اینترنتتون تموم شد میتونین تو سایت crm تمدید موقت رو بزنین و 3 روز مجانی تا 300 مگا بایت استفاده کنین احتمالا اینو خیلیا میدونستن ولی یه نکته ای است و اونم اینه که این 300 مگ از حجم ماه بعدتون کم نمیشه