من 1024 6 گیگ که داشتم خیلی خوب بود شبی 4 5 گیگ رو میگرفت بعضی اوقات 6 7 گیگ هم رسیدشنقل قول:
این سرویس بهتریه از نظر من تا 512 حجمی :n02:
Printable View
من 1024 6 گیگ که داشتم خیلی خوب بود شبی 4 5 گیگ رو میگرفت بعضی اوقات 6 7 گیگ هم رسیدشنقل قول:
این سرویس بهتریه از نظر من تا 512 حجمی :n02:
نقل قول:
الان زنگ زدم واسه همین 1 مگ حجمی..
گفت چون توی پنل نیس باید ایمیل بزنه؛
حالا بزار منم 1 مگ کنم ببنیم چی میشه دیگه
خدا کنه درست شه !!
سلام
چشم :n06:نقل قول:
چطوری شما؟ :n11:نقل قول:
اول این که مبارک باشه. بعد این که داون استریمت روی چنده؟
نقل قول:به من هم زنگ زدن همینو پیشنهاد دادن! :دی گفت سرعت دانلود بین 600 تا 700 هستش. 13 روز دیگه که اشتراکم تموم بشه به جای تمدید اینو بر میدارم! :n01:نقل قول:
راستی مطمئن شو قبلش بعد عوض کن. چون خودش قید کرده که تعویض سرویس در میانه راه باعث حذف پول و سرویس قبلی میشه. اول بپرس مشکل نخوری بعد این کارو بکننقل قول:
دوستان منم 1 مگ 3 گیگ با شبانه رایگان گرفتم خیلی چنگی به دل نمیزنه:n03: خط رو روی 6 مگ بستن و سرعت روزانه 600- 700 هست .ولی سرعت شبانه از اولین شبی که فعال شد روی 200 کیلوبایت بوده تا همین دیشب. متوسط شبی 3تا 3.4 گیگ دانلود میده.:9:
حالا میخام ببینم همه یک مگی ها سرعتشون همین قدر هست؟:n13:
نقل قول:
مرسی مهندس !
ماله SNR رو میگی دیگه ؟؟ روی 27.4 ست شده الان
والا دیگه عوض کردم؛ :دی الان شده 1 مگ ماهی 3 گیگ؛ البته هنوزم بستانکاری دارمو مشکلی هم نیس
نقل قول:
چووووو کاره ؟!؟!؟!
آقا نمیشد زودتر پست بدی ؟؟ :n09:
من همین الان زنگ زدم برام همین 1 مگ ماهی 3 گیگ رو ست کردن !! یعنی فقط 1 گیگ بیشتر میتونم بگیرم ؟! :n27:
آقا شما با 512 بهتر از من میگیزی احتمالا با 1 مگ هم حدود 4 تا 4.5 بگیری. فک کنم سرعت بر میگرده به مرکز مخابرتی مون.ما استقلال هستیم یکی از بی کیفیت ترین و شلوغ ترین مراکز مخابراتی مشهد.البته نویز خط رو که دیگه نگم بهتر هست...:n14:نقل قول:
شما اگر امشب تست کردی خبرش رو بده داداش..ممنون
نه منظورم خود Downstream بود. توی صفحه اول تنظیمات مودم هستشنقل قول:
نقل قول:
نمیدونم والا.. فقط باید منتظر باشمو امشب ببینم چی کار میکنه؛
خب ما هم آزادشهریم :دی
مرکز فرشچی؛ من با 512 همش 2 گیگ تونستم بگیرم شبی !
نقل قول:
Upstream Speed 639 kbps Downstream Speed 6143 kbps
همین دیگه ایشالا؟
الان یه عکس از استاتوس مودم بذارنقل قول: