به به دی جی ممل خان بزرگ خودمون!چه خبر!کم پیدایی؟؟؟اصلا مدتیه ناپدیدی!!سوال دوستمون این بود که پسوورد گوشیش یادش رفته و نمیتونه گوشیشو قفل کنه!هر کاری میکنه نمیتونه!!فکر کنم شما قبل یه نرم افزار برای تغییر پسوور گوشی معرفی کرده بودید!درسته؟؟؟
Printable View
به به دی جی ممل خان بزرگ خودمون!چه خبر!کم پیدایی؟؟؟اصلا مدتیه ناپدیدی!!سوال دوستمون این بود که پسوورد گوشیش یادش رفته و نمیتونه گوشیشو قفل کنه!هر کاری میکنه نمیتونه!!فکر کنم شما قبل یه نرم افزار برای تغییر پسوور گوشی معرفی کرده بودید!درسته؟؟؟
مشاهیر نترس!مشکل از شبکه هست!!این چند روز شبکه خیلی شلوغه!دلیلش همینه!تو فکر نباش هیچ ربطی به گوشی ندارم!اگه مشکل تداوم پیدا کرد گوشی رو فرمت کن!مموری رو هم فرمت کن!!
نقل قول:
اره درسته...منم چند روز این مشکلو داشتم..بعد درست شد...خیلی شلوغه...
سلام به همگي.....من يه مشكل با 5700 دارم....بعضي موقعها وقتي فيلم ميگيرم بدون صدا ضبط ميكنه ولي بدش خاموش روشنش ميكنم درست ميشه.......مشكل از چيه!!!!!!!
دوست عزیز...باید اپدیت کنی درست میشه..من هم این مشکل را داشتم به اظافه ریست کردن گوشی..اما از وقتی اپدیت کردم..دیگه هیچ مشکلی با گوشی ندارم!!!
بله!درسته!من هم قبلا که اپدیت نبود توی مسافرت دو سه بار در بدترین شرایط صدا ضبط نمیکرد و مجبور بودم گوشی رو خاموش روشن کنم که این خودش یکی دو خط از باتری کم میکرد!شما اپدیت کن درست میشه!اگه گوشیتون اپدیت هست پس باید فرمت کنید!!
سلام
ميخواستم بدونم چه جور ميشه آپديت كرد
نقل قول:
امورزشش توی کلوپ نوکیا هست....
سلام دوستان!
من قصد داشتم که از این گوشیها یکی بگیرم ولی هرجا رفتم گفتن دوربینش ضعیفه !! منظور که می گن ضعیفه یعنی چی آخه ؟ یعنی مثل Vga عکس می گیره؟! من قبلا عکس هایی که با N70 گرفتن رو دیدم و به نظر من اگه کیفیت تو این حد باشه برای من کافی هستش! آیا کیفیت این به N70 می رسه؟
درضمن اگه عیب و یا حسن دیگه ای از این گوشی سراغ دارین ممنون می شم بگین!!!
ممنون
در خواست کمک 5700 من روشن نمیشه
من دیروز نرم افزار رادیو اینترنتی برای ان 95 نصب کردم و کار کرد اما امروز نرم افزار ان 91 نصب کردم گوشیم هنک کرد خاموش نمیشد مجبور شدم باطری در بیارم
وقتی که باطری رو جازدم و گوشی روشن کردم نوکیا نوشت و صفحه سیاه شد 3 بار خاموش روشن شد
حالا باید چه کار کنم ؟
ترو خدا کمکم کنید :41:
با فلش درست میشه؟
safe mode نداره ؟