محدودیت پارس:n21:نقل قول:
Printable View
محدودیت پارس:n21:نقل قول:
دوستان مخابرات بازم شبانه رو حذف کرد به نظرتون برم فن آوا یا پارس؟
فن آوا سرعت 2مگش چه روز و چه در ساعات رایگان 250کیلوبایته به نظرتون کجا بهتره؟
شبی 2-3گیگ هم بیشتر دانلود ندارم بعضی از شبا هم هیچی به نظرتون کجا بیشتر بدردم میخوره؟
ببین پارس جای خوبیه واسه کاربرای پرمصرف مخصوصا تو روز. ولی اگه مصرفت پایینه حجم دانلودات پایینه به نظرم بری قن آوا بهتره.نقل قول:
روزا که همشون خوبن شبانه مهمه واسمنقل قول:
بین فن آوا که 2مگش شب و روز 250کیلوبایته و از ساعت 1تا7 رایگان بدون هیچگونه مصرف منصفانه ای و یا پارس آنلاین
مخابرات 10مگش شبانه داشت سرعت دانلودش شب و روز 1100کیلوبایت ولی خب حذفش کرد الان من با سرعت 250کیلوبایت فن آوا سخته بخوام کنار بیام به نظرتون کجا برم پارس یا فن آوا ؟
اگر تمام شب 250 میده خیلی هم خوشحال باش فن آوا رو بگیر.نقل قول:
پارس دوتا 2مگ دارم از 100-150 شروع میشه شب دو- بعد میرسه به 200 و بقیه اش میشه 240 حداکثر.
شبی خوش شانس باشم 3.5گ روی هر کانکشن.
تازه 2 تا 7 هم هست.
بنظرم همونو بچسب.
من 10مگ مخابرات دارم سرعت دانلودش 1.1مگابایت شبانه روز بدون هیچگونه محدودیتی ولی 2روز پیش شبانه رو حذف کرد چند روز دیگه هم سرویسم تموم میشه و وقتی دوباره خواستم تمدید کنم شبانه از اکانتم حذف میشه باید برم یه شرکت دیگه این مخابرات مسخرمون کرده یه بار کلا شبانه رو برا همه سرویس ها حذف میکنه فردا میاد میگه 10مگ هم شبانه داره دوباره میاد حذفش میکنهنقل قول:
شرمنده، عجله داشتم فوری پست زدم منظورم همون فن آوا رو بگیری بهتره.نقل قول:
خیلی وقته پارس داغونه شباش واسه خیلی ها.
نقل قول:
دوستان راهنمایی دقیق میخوام
من بعد از چند شب که دان میکنم سرعتم تو همونسایت خاصی که داشتم شبای قبل دان میکردم کم میشه اگه برم یه سایت دیگه دوباره میتونم با سرعت روزانه حتی دانلود کنم
کسی براش پیش اومده همچین حالتی ؟
دقیقا این محدودیت به چه صورت هست و چه مقداره ؟
کسی اطلاع دقیق داره ؟؟
برای من هم اینجوریهنقل قول:
نمی دونم قضیه اش چیه :n24: