سلام
دوستان کسی از شاتل تو مرکز مخابراتی شهید منتظری (شهر ری) سرویس اکو 128 داره؟ سرعت روزانه چطوره؟
میخوام یه خط جدید بگیرم + اینترنت شاتل
Printable View
سلام
دوستان کسی از شاتل تو مرکز مخابراتی شهید منتظری (شهر ری) سرویس اکو 128 داره؟ سرعت روزانه چطوره؟
میخوام یه خط جدید بگیرم + اینترنت شاتل
بعد از چند سال که با شاتل بودم دیگه راضی نیستم چون مثل قبل نیست، نشد و بدتر شد. :n15:
امروز درخواست قطع سرویس رو دادم گفتن فردا قطعش میکنن. :n14:
از دیشب اینترنتم افت کرده همیشه با 90 دان میکردم هنوزم به 18 گیگ نرسیدم ولی خراب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود 128 نامحدود شاتل چنده؟تا چند گیگ در ماه مجاز به دانلود هستین؟
آرمین جان سرعت من ۹۵ بود ماه پیش که داشتم -به گفته بچه ها تا ۱۵ تا مجازه
با سلام دوستان .
خواستم بپرسم کیفیت شاتل در پینگ و داونلد چطور است در سرویس های نامحدود ضمنا محدود کردن سرعتو چقدر میارن پایین اگر هم زیاد استفاده کنیم قطع میکنند و حجم دانلود برای نامحدود چقدر است (سقف) . ضمنا از بین ای دی اس ال ها کدام خوب هست هم نامحدود بودن وسرعت و پینگ ؟ موفق باشید
pingo sorat jadidan khub shodeنقل قول:
agar mahdud beshe aval saat 1 ta 3 sobh soratet mishe 5 kb VA age edame bedi be dl kole saat soratet mishe 5
benazare man bepors az Dgaran bebin kudum isp khube dore shateo khat bekhesh
ماهی 45 چوق واسه این سرویس مزخرف می دادم که دیگه کنسلش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مدتیه سرویس خیلی زود تموم میشه (3 گیگ روزانه, طی سه چهار روز!!)...آمار مصرف شاتل اصلا با میزان استفاده منزل نمیخونه!
با شاتل در میون گذاشتم, طبق معمول جوابگو نیستن.
ممکنه از شناسه و رمز سرویس سواستفاده شده باشه ( توسط شاتلیها یا..)؟ رمز اینترنت وایرلس رو میشه ه-ک کرد؟؟
ممنون از نظرات و راهنماییتون.
آقا منم همين ماه پيش يه روز حساب كردم حجم مصرفيم رو حدود 300-400 مگ شده بود ( بطور مستند آمار دانلود و سند و ريسيو ويندوز هم همين بود ) ولي مصرف اون روزم رو هشتصدو خورده اي حساب كرده بود شاتل واقعا داشتم شاخ در مي آوردم ... :n29: :45:نقل قول: