لیست قیمت ها رو ندارید؟ این مودم جدیدی که گذاشتن (ZTE MF910) هم میخروخت؟نقل قول:
متأسفانه مودم های همراهی که داره میفروشه هیچ یک 4g/lte نیستن (منظورم مدل های قابل حمل هست و نه دانگل های USB).نقل قول:
Printable View
لیست قیمت ها رو ندارید؟ این مودم جدیدی که گذاشتن (ZTE MF910) هم میخروخت؟نقل قول:
متأسفانه مودم های همراهی که داره میفروشه هیچ یک 4g/lte نیستن (منظورم مدل های قابل حمل هست و نه دانگل های USB).نقل قول:
نه خیر نمیتونه بده !! اگه میتونستن بدن مرض داشتن روی باند 900 ندن که این همه هزینه تراشی برای افزایش دکل نداشته باشن ؟نقل قول:
شما که با اون لحن داری به من میگی اطلاعات نداری چرا اذهان ملت رو تشویش میکنی اول سطح اطلاعات خودت رو بالا ببر پلیز
وجدانن یکم فکر کن بعد :n29:
یکم فیزیک پاس کنید به همین درد میخوره
سرعت و پینگ خوبی میده به شما.چرا پس پهنای باند خوبی دارن اونجا.میدن دست یوزر سرعت میترکهنقل قول:
سرعت lte td ایرانسل که جایگزین وایمکس میشود در نمایشگاه ۲۰۴ مگابیت در ثانیه[emoji1]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
توضیح بیشتری ندادننقل قول:
چه زمانی می یاد؟
کجاها تحت پوشش قرار میگیره؟
نقل قول:خودتان تست گرفتید؟نقل قول:
اگر خودتان تست گرفتید تست سرعت سرور خارج هم بگیرید
دوستان در نمایشگاه تخفیف چیزی نزاشتن؟؟؟
باتشکر
بله خودم تست گرفتمنقل قول:
اصلا حواسم نبود از سرور خارج هم تست بگیرم
گفتن کم کم میخوان جایگزین وایمکس کنند ولی تاریخ دقیقش معلوم نیست ولی اول مراکز استان ها شروع میشود و تعرفه هاش هم مثل همون وایمکسه
مودم تی دی ال تی ئی هم دقیقا شبیه همین مودم های دی اس ال خونگی بود
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] puter
فقط برای مودم های نسل سه و چهار تخفیف بود نمیدونم چقدر
اینجا با تپاتاک سخته نقل قول کرد برای هرکدوم از دوستان
مودم هم تهیه کردید؟نقل قول:
قیمتش چه قدر بود؟
مودم ها رو قیمت نکردمنقل قول:
منکه باز رفتم سراغ adsl از وقتی بسته شبانه 24 رو برداشتن!سرعت روزانشم بشدت افت کرده بود و قطی زیاد داشت!الان 5جی هم بشه بدرد کسی نمیخوره خودشونم میدونن حالا هی بسته جدید اختراع کنن!:V16:
مودم هاش zte نبود؟؟ نپرسیدی واسه استفاده ازش حتما مودم باید عوض کنیم ؟ یعنی مودم وایمکس با td-lteنقل قول:
تعرفه هاش مثل وایمکس باشه گرونه. الان 3g حجم 5 گیگ 20 تومن و من واسه 512 وایمکس 29 تومن پول میدم . خودم میدونم اینم ده برابر میکنن واسه مودمم به کاربرا قدیمی تخفیف نمیدن
این درسته که 200 مگابیت بده بدن دست مردم خیلی سرعتش پایین میاد چون یوز زیاده همه وصل میشن اگه پهنای باند خوبی بدن دیگه اونم شرطهنقل قول:
سلام. تو تبریز الان تو بعثت ولیعصر با گوشی دوستم تست گرفتیم فیکس 45 مگا بیت سرعت داد . پینگش هم زیر 40 بود با ایران. ایول داره به ایرانسل. ولی 3g حدود 6 مگا بیته.
- - - Updated - - -
سلام. تو تبریز الان تو بعثت ولیعصر با گوشی دوستم تست گرفتیم فیکس 45 مگا بیت سرعت داد . پینگش هم زیر 40 بود با ایران. ایول داره به ایرانسل. ولی 3g حدود 6 مگا بیته.
راستش به مارک مودم هیچ توجهی نکردم ولی سفید رنگ بود و بزرگتر از مودم ها ای دی اس ای خونگینقل قول:
بله حتما باید مودم عوض شود و اصلا سیستمش یه چیز دیگه هست
این نبود ؟؟ ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/نقل قول:
خیلی شبیه این بود آره ولی بصورت خوابیده افقینقل قول:
انگار این عمودی هست.
تبریز از نظر نت حرف اول رو میزنه.یه نفر چند ماه پیش عکس تست گذاشت نسل 4 تبریز 100 مگابیت بود سرعت دانلودش 12 مگابایت بودنقل قول:
دکل محله ما به علت ترافیک خیلی زیاد ( یا احیانا پهنای باند کم که فکر نمکنم اینجوری باشه ) حداکثر سرعت 4G حدود 30 مگ سرعت گرفتم ولی برای 3G اوایل 20 مگ !نقل قول:
یه دکل دیگه که همپوشانی داره با این دکل برای 4G از اون 70 مگابیت من خودم سرعت گرفتم :n02: و ترافیک دیتا روی اون زیاد نیس و همین الان 40 تا رو میده راحت :n02:
دوستان سایت زیر با نت ایرانسل باز نمیشه اما با ADSL باز میشه چه باید کرد؟ DNS رو هم تغییر دادم اما بی فایده بود
آموزش و پرورش آبادان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپراتور ها از این ایرادات مسخره زیاد دارن !! من هم چند وقت نمیتونستم سما دانشگاه رو لود کنم !! از اون جایی هم که اکثر پورت ها رو ایرانسل بسته اس فقط میتونستم از چند تا نرم افزار قیلتر شکن استفاده کنم و سایت رو لود کنم !! حتی وی پی ان های ملی هم وصل نمیشه :n35:نقل قول:
من خودم روز اخر نمایشگاه پیگیر شدم. مودم را از ذاخل قوطی در اورد . قوطیش مال هواوی بود . شبیه مودم adsl بود. نازک که هم میشه ایستاده و هم خوابیده روی میز گذاشت. گفتند در حال چاپ لیبل و نرم افزار اختصاصی ایرانسل روی مودم ها هستند. از 10 ابان به مراکز میفرستند. قیمتش در دو نوع است 350تا 480 .نقل قول:
350 و 450 خوب کی داره این همه پول بده . من گفتم شاید تخفیفی چیزی . حداقل واسه اینایی که وایمکس دارن بده اینقدر گرون برم وایرلس بگیرم کلا 300 در نمیادنقل قول:
نقل قول:
خیلی جالبه آی پی سرور این سایت از طریق شبکه داخلی انگار قابل دسترسی هست اینه 10.30.170.244 وقتی پینگ میگیری احتمالا روی شبکه ملی اطلاعات داخل هاست شده و باید آی اس پی مورد نظر حتما به شبکه ملی اینترانت لینک داشته فکر کنم تا اون سایت باز بشه و مربوط به تغییر دی ان اس نیست...
باید از اینترنت دیگه ای استفاده کنید برای اتصال به اون
آره دقیقا. کلا از هیچ طریقی با ایرانسل باز بشو نیست؟نقل قول:
ایرانسل PPTP رو بسته ولی L2TP کانکت میشه.نقل قول:
من این وب سایت رو با وایمکس ایرانسل باز کردم .شاید روی 3g مشکل دارهنقل قول:
مشکل از ایرانسلهنقل قول:
چند وقته اتصال به رنج ۱۰ که برای شبکه ملی یا اینرانت هست را نمیدونم چرا بسته!!
باهاشون پیگیری کنید بازش کنن
Sent from my iPhone 6
محتوای مخفی: LTE ایرانسل در نسخه بتای سوم iOS 9.1 فعال شد !
اونور خوبه کلن اینجا که خیلی داغونه نسل 4 و 3نقل قول:
من lg g2 دارم. وقتی روی شبکه 4g هست گوشی. تماس و اس نمیاد. مشکل از گوشیه یا ایرانسل ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه ایرانسل فعلا روی نسل 4 تماس و اس ام اس رو غیر فعال کردهنقل قول:
اس ام اس اکی هست هم دریافت میشه هم ارسال میشه من خودم در حالت 4G Only روی مودم تست کردم.نقل قول:
بچه ها الان بهترین مودم موجود ۴ جی که آنتین دهیش از همه بهتر باشه چیه؟ میگن یه سری مدلها هست که سیگنال بوستر داره اونا بهترین آنتن دهی رو دارن
کلا بهترین مودم چیه واسه ۴جی؟
هرکسی مودم خودشو میگه حتما بهترینه چون افراد که همه مودم های نسل چهارو امتحان نکردن بعد انتخاب کنندنقل قول:
من از مودم خودم که مال ایرانسل هست و آنلاکش هم کردم خیلی راضی ام E5373 هوایی
این مدل آنتن اکسترنال هم میخوره ولی من هنوز آنتی که به این نوع جک کوچیک بخوره پیدا نکردم
سلام
من یه مودم lh92 دارم
برای 4g ایرانسل خیلی عالیه
فقط مشکل اینه با سیمکارتهای دیگه کار نمیکنه و روی ایرانسل لاک شده
کسی پیدونه چطوری میشه آنلاکش کرد
ممنون
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آخه ماشین نیست که تعصب داشه باشمنقل قول:
کلا من شنیدم مدلهای هواوی از دیلینک اینا بهتره کلا بعدم سه مدلهاییش همون انتن بوستر دارن
اینی که شما داری وافایش چطور هست؟ و اینکه واسه استفاده مسقیم هم موردی نداره؟!
من دو هفته مسافرت بودم در در همون جایی که اقامت داشتیم ۲۴ ساعته این توی برق بود و هفت نفر از اعضای خانواده و همراهان همزمان داشتند از وای فای این استفاده می کردند و سرعت همه هم بالای پونصد کیلوبایت در ثانیه بود. یه بسته دوازده گیگ سالانه خریده بودم.نقل قول:
بطور مستقیم هم با کابل بخوبی قابل استفاده هست
سرعت راه اندازیش هم خیلی سریعه به محض روشن شدن قابل استفاده میشه
در جاهایی که گوشی معمولی اصلا آنتن 4G نداره این مودم راحت سه خط آنتن بهت میده
آنتن داخلیش فکر کنم 3.5dBi باشه
برد وای فایش هم در حد همون مودم دی اس ال خونگی هست
دستورات یواس اس دی هم قابل اجراست روش
قیمتش هم نسبت به امکاناتش از همه مودمهای 4G ارزون تره
من خودم یه مودم دی لینک DWR730 هم دارم در مقایسه هووایی e5373 آنتن دهیش باز ۲۰ درصد بهتره و قوی تر از دی لینکه و خیلی سریعتر آماده به کار میشه
تمام این چیزارو هم من خودم تست کردم که میگم
دیگه چی عرض کنم خدمتتون؟
دیگه هیچی والا توضیح کامل بود البته دیگه این مدل موجود نیست انگارنقل قول:
الان مدل موجود ۵۵۷۷ هست که مدل جدیدتره
احتملا با این چیزایی که شما گغتی هواوی باید یهتر باشه ا بقیه برندها تو این زمینه
- - - Updated - - -
دیگه هیچی والا توضیح کامل بود البته دیگه این مدل موجود نیست انگارنقل قول:
الان مدل موجود ۵۵۷۷ هست که مدل جدیدتره
احتملا با این چیزایی که شما گغتی هواوی باید یهتر باشه ا بقیه برندها تو این زمینه
سلام.
من الان وایمکس مبین نت دارم که پینگش افتضاحه، میخواستم بدونم الان پینگ 4g ایرانسل خوبه؟(اگه میشه از Ping -n 10 159.153.77.195 یک تست بگیرید)
من بیشتر این رو برای بازی آنلاین میخوام، به نظرتون الان سرویس 4g ایرانسل از نظر پینگ از بقیه بهتره؟(من نمیتونم از سرویس ADSL استفاده کنم)