دوستان دسترسی وب واتس اپ هم برای شما مسدود شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان دسترسی وب واتس اپ هم برای شما مسدود شده ؟
بله البته من پارس آنلاین دارم فقط اولش برام بالا نمیاد ، یعنی اول یه قندشکن مثل کــریو میزنم بعد که اون نوار سبز چرخید رسید اونجا که کد میده اسکن کنی ( یا میخواد وصل بشه به گوشی ) دیگه قطع میکنم و با اینترنت معمولی کار میکنهنقل قول:
مشکل اینه الان برای من ک ر ی و هم کار نمیکنه، وصل میشه، خیلی خیلی کند هست.نقل قول:
مریضا به خدا.
قبل از این،دسترسی به سایت وایبر مسدود شده بود و نسخه ویندوزش هم اصلا کار نمیکنه. :n03:نقل قول:
کمپین بهاره لغو شده. مشابهش چقدر باید صبر کرد تا بیاد؟
ظاهرا با پایان بهار،طرح بهاره هم لغو شده ،مشخص نیست و باید صبر کرد دید چه طرح های جدیدی پیش رو دارننقل قول:
با این سرعت ها و حجم ها ، کمپین بهاره حکم فحش رو داره اونور آب. زمانش رو هم محدود کردن که مثلا چه پیشنهاد خفنیه.
اینا هم اینترنت دارن ما هم اینترنت داریم
ما فقط دلمون رو خوش کردیم که یه چیزی به اسم اینترنت داریم
اینترنت 60مگ با حجم 450گیگ ماهی 45دلار
نمیدونم مشکل از لینکه یا بعضی گوشیا اما برا من این خطا رو میده:نقل قول:
گروهه از بین رفته یا پاک شده یا لینکه خرابهنقل قول:
Sent from my Xperia Arc (LT15i) using Tapatalk 2
آره والا / حالا چاره چیه دیگه به قول یکی میگفت باید بگردیم ببینیم کی کمتر دزده از اون سرویس بگیریم .نقل قول:
من که به شخصه میخوام اینترنت 10مگ 10گیگ مخابرات رو به علت این تایم آوت رو اعصابش تقدیم خودشون
کنم برم دنبال یه کلاه بردار و یه شیاد دیگه . الان در انتخاب شیاد ها دچار تردیدم که کی رو انتخاب کنم !
دوستان سلام .
256 نامحدود دارم .
میخوام تبدیل به محدود 2 مگ کنم .
تایم دانلود شبانه از 1-6 یا 7 ؟سرعتش فیکس هست ؟رو چنده ؟شبی 6 گیگ میشه دان کرد ؟؟
هزینش ماهی 20 تومنه ؟7گیگش ؟
یه سوالی؟ روزی 300 مگ برای وب گردی برنامهای اجتماعی بس است یا خیر ؟(البته شخصی هست ولی شاید یه حدودی داشته باشه )
کلا برای دانلود ارزش داره این سرویسو بگیری یا نه ؟چون واقعا با 32 بخوایی 2 گیگ دانلود کنی عملا 24 ساعت نمیشه از نت استفاده کرد
ممنون
اگر شما اینقدر این مسائل برات مهمه باید کلا شرکت اینترنتی رو عوض کنی
کدوم دوشواری؟
میگم سرعتش چنده و ثابته و تایمش از کی هست ؟هزینه ماهیانه و حجمش جقدره همین!
تجربه من تا الان اینه که سرویس های مخابرات نوسان داره چه پینگ چه سرعت چه پایداری شبکه یه روز خوبه یه روز نه یک ساعت خوبه یک ساعت نه کلا کیفیت را با مخابرات تجربه نکنید
قیمت و مشخصات رو هم میتونی از 2020 بپرسی
این مخابرات با خودش درگیرهنقل قول:
همین سرویس شما رو تو یه منطقه دیگه یکی از آشناهامون داره دیروز من اونجا بودم و تست کردم خیلی خوب بود( سمت سه راه جمهوری)
نقل قول:والله این گروه رو من خودم ساختم و مشکلی نداره و همین الان هم که رو لینکش کلیک کردم بازم مشکلی نداشت.نقل قول:
مخابرات خوبه ناشکری نکنید هنوز گیر فن آوا نیفتادید تا ببینید دو برابر پول میدید و اوضاع تون هم بدتر از قبله(تجربه من از تعویض 512 نامحدود مخابرات با 512 نامحدود فن آوا)
نقل قول:
اگه یه نگاه دقیق تر بندازید می بینید که 45 دلار برای 6 ماه و هر ماه 450 گیگ ترافیک میده :n02:
سرعتش که حرفی نداره ، من واقعا وقتی میبینم تورنت رو دارم با 1 مگ و 200 ( بین 900 تا 1200 نوسان ) دانلود میکنمنقل قول:
یه حس قدرت کاذب بم دست میده . پینگمم خیلی عالیه ( 1 تا 8 ) .
اما یه چیزی که به همه ی اینا گند میزنه ، همین تایم اوته ، که مثلا یه سایت رو میزنیم باز شه ، بعد میگه همچین سایتی
اصن نیست ، بعد شما شک میکنی که الان بامبول تایم اوته مخابراته یا این که واقعا این سایته چند ساله جمع شده
ما بی خبریم . اینه که اذیت میکنه .
تازه اینم بگم که من با فیلطر شکن هم تا 800 کیلوبایت تو ثانیه دانلود کردم .
حالا به نظر شما راهی داره که تنظیمات مودم رو دستکاری کنیم این تایم اوته از بین بره ؟ یا این که مشکل از مرکز
مخابراتی هست ؟
با این که شاید گیر بدن به خاطر ادامه ی این بحث ، اما خیر ، ماهی 45 دلاره . نشون به این نشون که نوشته $45/moنقل قول:
یعنی 45 دلار ماهانه ، اما خوب تا شیش ماه رو یه جا پولش رو میگیرن ( 6 تا 45 دلار ) .
البته نباید تبدیل واحد کنیم مثلا 45 رو ضربدر 3300 کنیم ، چون که واسه اونا با درامدایی که دارن 45 دلار حکم خرید
نیم کیلو زولبیا بامیه رو داره ( حالا اغراق نکنم ، دو کیلو ! ).
یک سوال :
چرا دیگه در تعرفه های مخابرات اینترنت محدود بالاتر از سرعت 2 مگ موجود نیست ؟
یعنی این سرویس 10 مگی من رو به کسی دیگه نمیدن ؟
بعد نکته ی از اون جالب تر اینه که من دارم 10 مگ 10 گیگ رو ماهی 30 تومن میدم . چرا اینا 2 مگ 8 گیگ رو دارن
31 تومن میدن ؟! جالب تر این که سرعت نوظهور 64 هم به مخابرات اضافه شده . واقعا جای تکبیر داره ! 64 !!!
و اما یه محاسباتی که در زمان تحیرم بین مخابرت و فن آوا کردم رو این جا میذارم شاید به درد کسی خورد ، ببخشید
دیگه اگه بی ربطه :
مقایسه ی قیمت اینترنت 10 مگ 10 گیگ مخابرات ( دانلود 1200 در ثانیه ) با فن آوا 1 مگ 30 گیگ ( دانلود 600 در ثانیه ) :
1- میزان حد اکثر دانلود در اینترنت فن آوا :
30 گیگ دیفالت سرویس + 30 تا 5 ساعت در هر ثانیه سرعت میانگین 120 کیلوبایت = 64 گیگ (شبانه رایگان)
جمعا : 94 گیگ ==> ماهی 90 هزار تومان ( 83500 + 6000 مالیات )
2- میزان دانلود 94 گیگ با اینترنت مخابرات ( مسلما با خرید ترافیک اضافه ) :
10 گیگ دیفالت (30هزارتومان) + 84 گیگ اضافه ( =10 گیگ اولیه 30 هزار تومان 74 گیگ بعدی = 74 تا
1600 تومن = 119 هزار تومان )
جمعا ماهانه به مبلغ 179 هزار تومان
خلاصه : 94 گیگ دانلود با فن آوا و مخابرات :
فن آوا : 90 تومن
مخابرات : 180 تومن !
مزایای مخابرات نسبت به فن آوا :
1- سرعت 2 برابر
معایب مخابرات نسبت به فن آوا :
1- قیمت 2 برابر
2- تایم اوت
یعنی واسه کسی که دانلود داره داشتن مخابرت اشتباه بزرگی محسوب میشه.
من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم، دوستان راهنمایی کنند مشکل زیر رو دارم. مورد شماره 4 مشکل منه.
1- سایتهایی که سرورشون داخل ایرانه مثل ورزش3 به راحتی باز میشه. :n19:
2- سایتهای معروف و پربیننده ایرانی مثل همین p30world خودمان با اینکه سرورشون تو خارجه (سرور p30world الان که دارم تایپ مینم تو آلمانه) به راحتی و تقریباً بدون مشکل باز میشن. :n01:
3- سایتهای رسماً فــیــلــتر شده مثل یوتوب و فیسبوک، خدا رو شکر بدون هیچ مشکی همچنان فــیــلــترشون برقراره و شما رو سه سوته میبرند به صفحه پیوندها. :n41:
4- اما مهمترین مشکل سایت های خارجیای که فیلتر هم نیستند، این سایتها با بدبختی باز میشوند، مثلاً سایت 4upld.com که برای آپلود فایل استفاده میشه و یا مثلاً سایت یه روزنامه انگلیسی یا یه سایت سینمایی فرانسوی زبان این سایتها فــیــلــتر نیستند ولی برای بازکردنشان بیشتر از 10 بار باید آدرشان رو در مرورگر رفرش کنم که یه چیزی حدود 30ثانیه تا 1 دقیقه طول میکشه. اینم بگم که موقع به کار انداختن ضد هیتلر و قندشکن این مشکل شماره 4 وجود نداره. :n34:
اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
این شایعات برای حذف رایگان شبانه چیه، راه انداخته مخابرات؟ کلا فقط بعضی کمپینها دانلود رایگان شبانه دارن که اون هم میخواد حذف کنه؟
[
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نقل قول:
دوست عزیز آدرس DNS هاتون رو عوض کنید احتمالا درست بشه... برای من هم همینطوری بود بعد از تغییر DNS درست شد::
آدرسهای سرورهای DNS شبکه دیتای کشور به شرح زیر است:
217.218.127.127
217.218.155.155
دیشب از ساعت 1 تا 6 صبح یعنی زمان دانلود شبانه رایگان اینترنت من قطع بود.
این اتفاق واسه کسی افتاده؟
سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ با شبانه رایگان دارم.
بله قطع بود امیدوارم دوباره پیش نیاد !
کجا نوشته که اجرایی شده؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیز من میخوام مثل سرویس شومارو بگیرم.نقل قول:
هزینه و سرعت دانلودش روچنده ؟
تو ساعات رایگان چقدر میشه زد ؟
الان به منی که نامحدود دارم این سرویسو میدن یا نه ؟
برات پ.خ کردم شاید کمکت کنه.نقل قول:
سلام. به نظر میرسه دیشب اختلال کلی وجود داشته . درسته؟؟؟
برای من که قطع بود امیدوارم فقط اختلال بوده باشه
نقل قول:
داداش اخه چیرو با چی مقایسه میکنی ؟ شبانه فن اوا که رایگان داریو با روزانه مقایسه میکنی ؟ شما با شبانه خود مخابرات محاسبه کن ببین میصرفه یا نه ؟ من خودم مخابرات خونه دارم نامحدود و مغازه های وب ؟ حالا مقایسه این سه تا رو برات میزنم .
با مخابرات شبانه با یه سرویس معمولی ماهی 20000 تومان شبانه رایگان ( 1 تا 6 صبح) سرعت 2 مگ ؟ سرعت شبانه 250 کیلو بایت حداقل شبی 4 گیگ دانلود دارین که در ماه میشه 120 گیگ ولی مخابرات مثل اینکه محدودیت 90 گیگی داره پس برای 90 گیگ فقط 20000 تومن میدین .
و اما اگر به خوایم روزانه دانود داشته باشیم به صرفه ترین های وب ؟ فشفشه 15 گیگ 10000 تومن با عوارض و مالیات . 94 گیگ دانلود مطمعا چون مثل شبانه محدودیت ساعتی نداری یا مشکل اینو داشته باشی سرعتت افت کنه یه شبو از دست دادی روز شب میتونی دانلود کنی با سرعت دانلود یک مگ میشه 63 تومن و با سرویسی که بگیری 83 تومن در صورتی که هر موقع لازم داشته باشی میتونی دانلود کنی نه فقط شب .
خو آخه مخابرات شبانه دار باید یه ساله یا شیش ماهه بگیریم ، یه ماهه نمیدن . واسه همین بود که من این دو تانقل قول:
رو با هم مقایسه کردم.
این های وب فشفشه رو میرم ببینم چی به چیه ، تا حالا سمت های وب نرفته بودم .
فکر میکنم هر ماه باشه چون یکی از اقوام نزدیک من داره از همین سرویس تو کانادا استفاده میکنه و من دوباره ازش پرسیدم گفت ماهی 45 دلاره البته شما اینو به پول ما حساب نکن میشه مثلا ماهی 140 هزار تومن اونا درآمداشون بالاترهنقل قول:
من که هیچ کاری نتونستم بکنم امیدوارم بعد از ماه رمضون و این جریان مذاکرات شاید به اوضاع قبلی برگردهنقل قول:
دوستان یه سوال خیلی فنی داشتم !
میشه با یک مودم هم از طریق وایرلس و هم از طریق لن به طور همزمان به اینترنت وصل شد ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
بسته به نوع مودم، به تعداد پورت های لن و به تعداد تقریبا نامحدود میشه بطور همزمان هم با کابل اترنت و بصورت وایرلس به اینترنت وصل شد.نقل قول:
بله میشه با لپ تاپ یا اگه pc داری یه کارت شبکه بیسیم لازم دارینقل قول:
الان نت pc وصله 3 تا موبایل هم وایرلس دارن از نتم استفاده میکنن
غیر حضوری از نامحدود به محدود تبدیل میکنن؟
غیر حضوری از نامحدود به محدود تبدیل میکنن؟