نقل قول:
نوشته شده توسط hardwaretrolMaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500 % بله اینقدر خوب هست همیشه تایم اوت داریم :) دزدی حجم ها هم به کنار.
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط hardwaretrolMaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500 % بله اینقدر خوب هست همیشه تایم اوت داریم :) دزدی حجم ها هم به کنار.
اگه خط فیبر نوری باشه فقط از مخابرات میتونیم بگیریم؟:n28:1
من امروز از ساعت 4 به بعد مشکل snr برام بوجود اومده که مطمئنم از طرف مخابراته چون مشکل داخلی نداریم کسی مشکل snr براش بوجود نیومده امروز؟
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :38.0 16.4 db Line Attenuation :10.3 6.6 db Data Rate :6144 636 kbps Max Rate :27568 1253 kbps CRC :0 0 :n13:
دوستان، این همون ترولیست معلوم الحاله که همه می شناسینش و پس از بیعت با ابوبکر البغدادی با این نام کاربری جدید داره رد گم میکنه:n02:نقل قول:
اگر گزارش بدین به مدیران بر اساس ip که وارد شده هم نام کاربری اصلی و هم این نام کاربری مجعولش رو که به قصد انفجار انتحاری ساخته توسط یک فروند موشک HellFire به Hell می فرستند:n24:
من امروز صبح مشکلم حل شد دوباره snr ام خوب شد معلوم نیست روی خطا چیکار دارن میکنن این مخابرات یک لحظه نمیتونه مثل آدم آروم بگیره؟ یک دفعه قاط میزنهنقل قول:
بله ظاهرا تغییرات مثبتی حاصل شده و خط تلفن اینجانب که تا چند روز قبل بسیار پرنویز و خش خش و چراغهای مودم هم ناپایدار شده بود گویا از دیروز یا امروز وضعیت بسیار خوبی پیدا کرده
با این وصف واقعا مشخص نیست این مشکلات از کابلهای تکه پاره و وصله خورده ی داخل خیابان هست که در اثر بالا رفتن رطوبت هوا مشکل درست میکنن یا از مرکز مخابراته
البته ناگفته نماند اوایل هفته ی جاری شکواییه ای در سامانه ی 195.ir ثبت و از بی توجهی مخابرات نسبت به سیم مسی های پوسیده و وصله ی خورده و جعبه کافوهای بهم ریخته ی خیابان مفصلا اعتراض کرده بودم. امروز مامور مخابرات برگه ای آورد امضا کنیم که کلا کابل های ما رو عوض کرده!
بابا ایول به وبسایت 195 !
SNR Margin (0.1dB): 12.1 11.6 Attenuation (0.1dB): 390 260 Output Power (dBm): 19.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 9588 927 Rate (Kbps): 8794 927 D (inte
سلام. لطفا بهم یاد بدین چجوری میتونم سرعت دانلودمو 8 برابر کنم
خخخخخخخنقل قول:
بیبین عزیز میشینی پشت کامپیوتر کمربندو میبندی بعد کانکت رو میزنی .....
اونوقت با اکسپلور میریی تو اینترنت.....:n08:
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
چرا تراکنش ها انجام نمیشه نه میشه حجم خرید نه سرویس رو تمدید کرد
با بخش فروش 2020 هماهنگ و واریز کنی مطمئنترهنقل قول:
نقل قول:
سلام
این کارو انجام دادم ولی نمیدونم چرا کار نکرد
نقل قول:
فقط بحث snr نیست شما با snr 10 هم میتونید کیفیت خوبی داشته باشید.
این مشکلات قطعی ای جدید و تایم اوت ها که بعضی اوقات داخلی هستند و فیکسی براش نیست و بعضی اوقات تا خارج از کشور هست و با vpn های داخل ایران مثل سرویس های کاهش پینگ و اینترانت به اینترنت حل میشن.
کلا مشکلات اخیر مخابرات به دلیل یوزر های زیادش هست و اینکه ارتقا سیستم ندارند.
سلام ....سایت ریز کارکردهارو کسی داره بده؟
من الان 10 تا صفحه باز کردم 2 مگابایت از حجم باقی موندم کم شد. چجوری میتونم پیگیری کنم ؟
خدا رو شکر داریم منتقل میشیم به خونه جدید ... :| :| و گرنه این دیگه غیر قابل تحمله :| ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: نرخ های جدید مخابرات
ببین هموطننقل قول:
شما اگر یکی دو مرتبه مودم رو ریستارت کنی سرعت های داخل مودم بهتر نمیشه؟
بنظرم مشکل از کابلهای مسی داغونیه که از پارسال که کابل دزدی شایع شد تا امروز بارها اینجا دربارش صحبت کردیم
نشانشم اینه که هر بار مودم رو ریبوت کنی سرعت فرق میکنه (حتی الامکان در زمانیکه چراغهای مودم تدریجا در حال آمدن هستند گوشی رو چند ثانیه بردار و بذار تا سریعتر وصل بشه و سرعت بالاتری هم بده! - تجربه ی شخصی)
من یکسال تمامه که به مخابرات منطقه، خرابی تلفن، پیمانکار تعمیرات کابل مخابرات، و ... n مرتبه تماس گرفتم هر کدوم یک نظر کارشناسی و مهندسی میداد : از خطوط داخلیه، بخاطر داشتن چند تلفن روی خطه، از تلفن بیسیمه ، از سوییچ مخابراته،... حتی می آمدن کابلها و جعبه رو سیخونک میزدن آخرشم درست نمیشد
آخرش توی سامانه ی 195 ثبت شکایت کردم که اینا نمیان کابلهای پاره رو درست و حسابی عوض کنن. چند روز بعدش مثل بچه ی آدمیزاد آمدن کابل جدید از جعبه کافو تا درب خانه کشیدن مشکل خط چه سرعت اینترنت چه نویز و خش خش روی تلفن کلا حل شده اعجاب انگیز
البته اگر شانس بیاریم دوباره سروکله ی آقا دزده پیدا نشه یا توسط اون ترولیسته چشم نخوره :puke:
Downstream SNR Margin (0.1dB): 12.0 11.8 Attenuation (0.1dB): 390 260 Output Power (dBm): 19.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 10280 927 Rate (Kbps): 9477 927 D (interleave depth): 1 1 Delay (msec): 0.21 0.24 Data Counter:
مشکل من با سامانه ریز کارکرد
اولا باید چند مرتبه امتحان کنم تا یکبار وارد بشه
دوما بعد از ورود با کلیک روی هر موردی این خطا میاد چند هفته هست همینطوریه اعصاب نزاشته برای ما
من سرعتم 260 کیلوبایت بود ولی امروز شده 250 کیلو بایت. فکر کتم کابل های خونمون رو امودن دزدیدن
بچه ها مصرف شبکه های اجتماعی موبایل مثله تلگرام و لاین و... چه جوریه؟
من خودم گوشی اندروید ندارم ولی 2 تا گوشی اندروید تو خونه داریم که به طور متوسط روزی 1000 تا پیام از گروه های مختلف براشون میاد و خیلی ترافیک ازم کم میشه.با توجه به اینکه بیشتر این پیام ها متن هستش برای چی مثلا روزی 400 مگ از من کم میشه. می خوام ببینم مصرفش چه جوریه؟
مشکل اصلی گوشیهای اندرویدی از آپدیت شدن خودکار برنامه هاست. برای مطمئن شدن از این قضیه وایرلس گوشیها رو در شب خاموش کنیدنقل قول:
دوستان به من امروز از شماره 2020 زنگ زدن یک نظر سنجی کردن همه رو گفتم خیر چون واقعا یکی از اون گزینه هایی که در مورد مخابرات خوب می گفت درست نبود:n10::n10:
چند ساعت بعدش از شماره 05138062 زنگ زدن گفتن یک طرح یک ساله با قیمت 8 هزار تومان :n13: به شما داده شده به صفحه پنجم روزنامه خراسان سر بزنید یا این به سایت نمی دونم چی 850 مراجعه کنید بچه ها قضیه چیه؟؟:n36::n13:
شما ها چی ؟؟؟؟
دوستان باز سرعتارو نصف کردن
دوستان این چیه کلاه برداری هست یا نه ؟؟ سایت نماد اعتماد الکترونیک نداره ولی یک مهر از به الکی که اصلا من ندیدم به اسم پلیس فتا داره ولی تبلیغش خیلی گول زننده است ها اگه دروغ نیست بریم بگیریم!!!
دوستان سلام.
دوستان نت من نمیدونم چش شده همه چزاعای مودم زوشنه اما وقتی میخوام تو براکزر یه سایتو سرچ کنم یه صفحه دیگه میاره نوشته شما رمز عبور را اشتباه واردکرده اید .برای تغییر رمز به 2020 زنگ بزنید. این در حالیه که من همین 1ساعت پیش رمزو عوض کردم. مشکل چیه؟
دوستان سلام.
دوستان نت من نمیدونم چش شده همه چزاعای مودم زوشنه اما وقتی میخوام تو براکزر یه سایتو سرچ کنم یه صفحه دیگه میاره نوشته شما رمز عبور را اشتباه واردکرده اید .برای تغییر رمز به 2020 زنگ بزنید. این در حالیه که من همین 1ساعت پیش رمزو عوض کردم. مشکل چیه؟
نقل قول:
دوست من این همون طرح عیدانه مخابراته منتهی250تومن گرونتر
من دیدم گوشی رفته روی منشی تلفنی گذاشتم پخش کنه هم تا گفت طرح یکساله فلان تومن سریع پاکش کردم:n09:نقل قول:
اینقدر این روزا کلاهبرداری زیاد شده که هیچکس حتی حوصله ی شنیدنشون رو هم نداره:n02:
با پسورد اولیه هم جوا نمیده ؟؟ همونی که قبل عوض کردن توسط خودتون سِت شده بود ؟؟نقل قول:
داخل کامپیوترتون یه کانکشن بسازید و با اون کانکت بشید ، ببینید ، جواب میده.
موفق باشید
باقی مونده اعتبارم رو نشون نمیده ، و میگه آفلاین هستید . :n38:
دوستان شما هم همین طورید ؟؟
من رو یکسره آفلاین نشون میدن و حجمم مشخص نیست .
به احتمال زیاد فردا پس فردا روی هوا میگن روزی بیست گیگ مصرف داشتی :n28:
دوستان شما رو هم آفلاین نشون میده سیستم ؟؟
ممنون
من چند روز پیش این طوری شد ولی خود ب خود درست شد!نقل قول:
دوستان من با این نت مخابرات چ کار کنم بنظرتون؟ مودمم همیشه چراغاش روشنه ولی ولی نت نداره و باید خاموش روشن کنم تا نتش وصل شه و تا وقتی ک باهاش کار کنم درسته و وقتی ک به مدت مثلا یه ساعت کار نکنم دوباره قطع میشه با اینکه چراغاش روشنه و دوباره باید مودمو خاموش روشن کنم
اگر امکانش رو داری یک مودم دیگه از یکی امانت بگیر و روی خطت درست کانفیگش کن تا مطمئن بشی از خطه یا خود مودمنقل قول:
حذف لطفا..
یه کامپیوتر دیگه بخر با اون تست کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
مودمم فقط با نت مخابرات مشکل داره.با یه سرویس دیگه امتحان کردم درست بود واینکه یه مودم دیگه هم اوردم و مشکلی نداشت .نقل قول: