چرا ارزون نشد?:D
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
چرا ارزون نشد?:D
اون چیزی که در کسری از ثانیه انجام میشه افزایش قیمت هاست برای ارزونی عجله ای ندارند!نقل قول:
درود. دوستان کسی اینجا سرویس های جشنواره همون ها که زده سرعت تا 12مگ یکساله 30یا48یا60 گیگ رو استفاده کرده سرعت و کیفیتش چطوره؟ من سال قبل جشنواره تا 4مگ رو گرفتم که تا حالا کاملا راضی بودم و سرعتم 800-1000 کیلوبایت در ثانیه هست. حالا میخوام تمدید کنم دیدم سرویس های بالا رو زده حداقل تضمین سرعت 128 کیلوبایت. میترسم بگیرم یکهو سرعت خراب باشه درواقع اینگار این سرویس ها 128 هستند پس چرا بعنوان تا 12مگ میفروشند.
ساعات رایگان در حالت محدود: 100 کیلوبایت(داخلی)نقل قول:
ساعات رایگان در حالت غیر محدود و غیر رایگان:700 الی 900 کیلوبایت
خارجی دان نکردم
سپاس از شما. جریان محدود کردنش چیه ماهانه حساب میشه یا سالانهچ۰؟ نوشته تا هفتاد درصد حجم ماهانه محدود نمیشه. مثلا اگر 60 گیگ سالانه رو بگیرم که نوشته 5گیگ در ماه آیا در هر ماه فقط 3/5 گیگ رایگان نامحدود میشه دانلود کرد یا اینکه 42 گیگ که رایگان دانلود کردی بعد محدود میشه؟ بعد اون سرویس صبحانه که صد گیگ سالانه حدود شصت تومن بود هنوز هست یا دیگه برداشتن؟نقل قول:
زیاد شکمتون رو صابون نزنید آسیاتک اعمال کرده هر گیگی 600 تومان کم شده تا 6 گیگ
یعنی ری...م تو این پنل کاربری این خراب شده . هر موقع حجم تموم کردم 1 ساعت باید وایسی تا حجم رزرو فعال شه برات . اعصابم ریدمان کرد امشب دیگه وسط یه کار مهم قطع شد .
بعد این سرویسهای جشنواره چرا حجم بقیه ماهها رو نمیذاره استفاده کنم ؟ الان من 5 گیگم تموم شه برم حجم بخرم در حالی که اونقدر تو رزرو هست ؟ :n21: زنگ بزنم بگم یا همشو فعال کن یا گور بابات جمع اوری میزنم بعد چند سال . دیگه خیلی داره میره رو اعصاب این اواخر
سلام دوستانتو فستیوال تابستانه 60 گیگ 60 تومن ،شرط دانلود شبانه رو نوشته تا نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد ،در در غیر اینصورت روی 100 کیلو بایت محدود میشه،منظورشو متوجه نمیشمینی مثلا همین سرویس تا 70 درصد 60 گیگ میشه 42 گیگ ،ینی تا زمانی که به 42 گیگ دانلود شبانه نرسیدیم سرعت خوبه و بعد اون محدو میشه؟؟؟ یا منظورش چیز دیگریه؟
برادرانی که شبانشون محدود شده ،با سرعت 100 کیلوبایت از 4 تا 10 صبح شبی چند گیگ میتونید دانلود کنید با idm
خب مشخصه میشه در حدود 3600 مگابایتنقل قول:
متغیره از 100 تا 125 کیلو هستشنقل قول:
نه بیشتر میشه و نه کمتر
ی نکته این که ساعت 6 صبح داشتم دان میکردم سرعت 800 کیلو بود اما یادم اومد خاموش روشن نکردم ک بعدش همینکارو کردم و سرعت محدود شد
برای شبانه حتما باید خاموش روشن کنیم?
نه خیلی کمتر میشه اگه رو 100 قفل باشننقل قول:
دقیقه ای 6000 کیلوبایت و ساعتی 360 مگابایت میشه ،در 6 ساعت رایگان میشه حدود 2100 مگابایت که ناامید کنندست ولی با توجه به اینکه اینجا ایرانه و در بیابان لنگه کفش طلاست (هیچ شرکتی در شرایط مشابه مجانی نمیده جز شاتل که اونم تا نوبتمون دربیاد شاید موهامونم مثل دندونامون سفید بشه!) ،میشه گفت این وضع فقط از هیچی بهتره:n20:
من میخوام بیام صبانت بنظرتون خوبه؟ ارزش داره؟
خب از 4G استفاده کنید واسه دانلود :n05:نقل قول:
نه دیگه
بحث سر مفت و کلفت بودنه :n02: 4g که خوبه ولی پولم باس پاش بدیم
من زنگ زدم چند بار گفتن سرویس گیم نداریم
قربون آدم چیز فهم:|نقل قول:
فولاد شهر که بودم برام فعال کردن متاسفانه اسمش یادم نیست
مگر شاتل چه مزیتی بر صبا داره؟ قیمتها که صبا مقداری بهتر هم هست . واقعیت اینه که اگر شبانه رو هیچ محدودیتی براش نگذارند یک تعداد خاص عرصه رو بر بقیه کاربرها تنگ میکنند. یک زمانی اینجوری بود و محدودیتی در کار نبود ساعت که میشد دو شب یکباره اینترنت تعطیل میشد بقدری افت سرعت داشت که اونهایی که پهنای باند و سرعت های کمتر رو داشتند در استفاده معمولی هم دچار مشکل میشدند.بهرحال اونهایی که دانلود های خیلی زیاد و غیر معمول دارند باید فکر هزینش هم بکنند شما سرویس نامحدود طلایی بگیر هرچه میخوای دانلود بکن.نقل قول:
دوست عزیز منظورتون حالت اینتر لیو نیست؟نقل قول:
باید زنگ بزنید که از حالت عادی روی فست قرار بدن
دوست عزیز منظورتون حالت اینتر لیو نیست؟نقل قول:
باید زنگ بزنید که از حالت عادی روی فست قرار بدن.
توی فولاد شهر همین سرویس گیم رو گفتمشون و فعال کردننقل قول:
نمیدونم فکر کنم کسی که برام فعال کرد اخراج شده:|
من نمیدونم این چه بحثی هست که دارید! سرویس گیم رو فقط شاتل و پارس آنلاین دارن ارائه میدن صبانت یا اسیاتک اساسا چنین سرویسی ندارند که ارائه بدن یا ندن
سلام دوستان ،متوسط شبی چند گیگ میتونید داتتود شبانه کنید؟
این سرویس تابستتنی 60گیگ 60 تومن با شبانه رایگان ارزش داره؟؟؟
سرعت 100 کیلو محدوده خودت حساب کننقل قول:
با 100 ثابت میشه حدود 2100 مگ
الان زنگ زدم واسه مرکز ایت الله کاشانی پورت ازاد نداره و مثل شاتل 2 ماه طول میکشه اسم دراد! تازه باید 5500 تومن واریز کنم که برم تو لیست رزرو!
امت شهید پرور پورت همه شرکتا رو پر کردن ،ما بدبختا که الان میخایم بگیریم هیچ جا خالی نداره:n14:
یعنی از اول سرعت شبانه در این طرح 100 هست یا اینکه وقتی بنا به گفته خودشون از هفتاد درصد حجمی که داری بیشتر بشه سرعت روی 100 محدود میشه؟ من طرحی که الان دارم جشنواره تا ۴مگ سال پیش بوده که سرعت شبم با روز فرقی نداره و حدود یک مگ هست البته شبانه من نیم بها هست. ترجیح میدم همون نیم بها و با سرعت خوب باشه تا اینکه مجانی ولی بدون سرعت. در منطقه ما شاتل هم پورت خالی داره با توجه به اینکه طرح فعلی تقریبا تموم هست آیا شاتل مزیتی داره که از اون بگیرم؟ البته از صبانت که صددرصد راضی بودمنقل قول:
نه وقتی بیشتر شه میشه 100 کیلونقل قول:
غیر محدود 800
سلام کسی از این شرکت به صورت وایرلس گرفته هزینش چقدر هست و کیفیت چطوره؟
Sent from my NX403A using Tapatalk
صبانت با خیالی آسوده به گران فروشی و کلاهبرداری ادامه بده ، انگار نه انگار که باید قیمت ترافیک رو کم می کردی!
به طور کلی قانون رو دایورت کردن روی بعضی اعضای بدن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تا حالا اینو دیده?
وسوسه انگیزه
اگه فقس خودتون به وای فای وصل باشید سرعت از 120 تا 125 نوسان داره در دانلود نامحدود
اگه فقس خودتون به وای فای وصل باشید سرعت از 120 تا 125 نوسان داره در زمان دانلود نامحدود
هزینه نصب در صبانت اجباری است یا اختیاری؟ درصورت ثبت نام از طریق سایت علاوه بر هزینه سرویس و 5000 رانژه و 9 درصد مالیات هزینه دیگری میگیرند یا نه؟
نقل قول:
صبانت داره سخاوت به خرج میده و ادای های وب رو در میاره، ولی گرون تر
اتاق فکر نداشتن حداقل یه اسم برای این حرکت بذارن!
مثلا آتشفشان، بادکنک، نویز، کبریت یا ... :n02:
سخاوت؟!نقل قول:
بعد از 5 روز هنوز به خودشون زحمت ندادن قیمت ها رو طبق تعرفه اعلام شده کاهش بدن...
اگه قراره مثل شرکت های دیگه با حذف شبانه و کارهای از این قبیل قیمتو کاهش بده همون کاهش نده بهترهنقل قول:
دوست عزیز صبانت جز اولین شرکت هایی بود که شبانه رایگان رو حذف کرد!نقل قول:
الان سیاست مصرف منصفانه و دانلود شبانه تا دو برابر حجم روزانه رو داره
شما از سرویس خاصی استفاده می کنید؟
بله جشنواره سرویس های میکس:|نقل قول:
این جشنواره 60 گیگ 60 تومن 1 ساله چه جوریه ؟نقل قول:
تایم رایگانش شبی میشه چقدر دانلود کرد که محدود نشه ؟ محدود بشه سرعت سرور داخلی و خارجیش میره رو 100 کیلوبایت ؟
من تا حالا هیچ وقت نت 1 ساله از هیچ شرکتی نگرفتم - اولین باره مجبور شدم - مشکلی نداره ؟
تو سایت صبانت هم شمارمو زدم نوشت : خوشبختانه امکان سرویس دهی در این مرکز وجود دارد - پس یعنی پورت خالی دارن ؟
یه سوال دیگه هم داشتم خیلی مهمه برام ، برای تایم رایگان باید مودم رو خاموش روشن کنیم ؟ یا خودش مثل بقیه شرکت ها میره رو رایگان ؟
من مصرف روزانم حدود ماهی 15 گیگ هست از اونجایی که این طرح کلش 60 گیگ هست وقتی ترافیکم تموم شد میتونم ماهیانه جدا 15 گیگ بگیرم ؟
الان جشنواره شبانه رایگان دارهنقل قول:
ولی من سرویسم مصرف منصفانه هست
منظورم این بود که مثل شرکت های وب که قیمت ها رو یه اپسیلون کم کرده و شبانه رو حذف کرده ، نشه