بنظرم همون مبینو بچسپ بهترهنقل قول:
1 ماه 1 مگ نامحدود برنزی 120 تومن او یکی 190 تومن :n04::n02: ولکن دادا (تکیه کلام جدید پیسی ورد:n02:)
Printable View
بنظرم همون مبینو بچسپ بهترهنقل قول:
1 ماه 1 مگ نامحدود برنزی 120 تومن او یکی 190 تومن :n04::n02: ولکن دادا (تکیه کلام جدید پیسی ورد:n02:)
داش تو یاهو ای دیت میای؟نقل قول:
لطفا؟!
اره. ولی دانلود شبانه اش 8 ساعتهنقل قول:
اگه وضع شبانه مبین نت درست نشه احتمالا یه ترکیبی از هردوشون رو بگیرم. مثلا 1 مگ با حجم 1 گیگ وایرلس بگیرم فقط شبانه ازش استفاده کنم بقیه وبگردی هام رو بیام یه طرح 128 یا 256 از مبین نت بگیرم :n13:
بچه ها یه ترفند زدم آنتنم از یه دونه فیکس شد روی 5 تا!!! :n02: اسپید تست بین المللی رو به دلیل نداشتن جاوا نمی تونم باز کنم، ولی با تست سرعتی که از اسپید تست ایرانی گرفتم سرعتم رو زد 2.3 مگ!!!! :n04:
امشب رو آزمایشی سر می کنم بعد اگه اوکی بود راهشو میگم شماها هم حالشو ببرید.
شاد باشید :n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اولین باره که چنین وضعیتی را میبینم. سیگنال 100٪ کیفیت درحد صفر.
امیدوارم این بهبود شبکه زیاد طول نکشه.
نشد این مبین نت یه ماه سرویس خوب به ما بده هی وسطاش یه فیلمی برامون میاد همش!
چند روزه افت شدید سرعت برای دانلود شبانه دارم، شما هم اینطورید؟
داداش یکی از دوستان مودم دست دوم گرفته که طرح 128 یک ساله 20 روشه، روی خود 128 بستن، بنظر شما و سایر دوستان، اگه کارت دانشچوییش رو بفرسته به سیستم سرعتش رو بالا می برن؟نقل قول:
قبل هر کاری از طرف بخاید فوتوکوپی شناسنامه و کارت ملی رو بهتون بده و ببرید نمایندگینقل قول:
اگه به نمایندگی ای که مودم ازش خریداری شده دسترسی دارید برید اونجا فتوکوپی کارت ملی و شناسنامه خودتون + مدرکی برای سرویس بالاتر از 128 بدید تا مودم بنامتون بشه و همچنین سرویس بالای 128 براتون ببندن
اگر هم نه برید یه نمایندگی شهر خودتون اونجا مطرح کنید اگر جواب ندادن زنگ بزنید به مرکز مبین نت و اونجا مشکلتونو مطرح کنید (مشخصات طرف رو هم بدونید تا گیر نکنید)
قیمتاش از مبین نت گرونتره و بنظرم پول دانلود شبانه رو هم کشیده روشنقل قول:
ولی من چشم آب نمبخوره توی ایران یه سرویس دهنده بیاد سرویس محدود بده(قیمت ارزون) و شبانشو بزاره که هرچی دان کنی هیچ مشکلی پیش نیاد:n03: و این داستان خوش ادامه پیدا کنه
آخرش... :n24:
البته اگه پبنگش
100% همینطوره. دانلود شبانه رایگان یه دروغ بیش نیست همونطور که مبین نت هم موقع ثبت نام مودم رایگان میده. ولی خوب با این اوضاع چه میشه کردنقل قول:
قبلا از این از یه شرکت دیگه می گرفتم اون شبانه رایگان نداشت ولی در عوض مثلا سرعت 256 رو برات 2 مگ می بست و اشتراکت هم واقعا 1به 1 می داد اونم قیمتش تقریبا با این یکیه.
احتمال زیاد این یکی دانلود شبانه اش رو بین چند نفر باهم به اشتراک می زاره.
مجبورم بین همین شرکت های اشغال یکی رو انتخاب کردو یه ماه ازش بگیرم ببینم اوضاع چطوره. دیشب هم که بزور از مبین نت 1.5 گیگ دانلود داشتم
کلا بقول یکی از بچه های انجمن تا وقتی برای ما کنجد روی نون سنگک یه آپشن حساب میشه ما جهان سومی هستیم
داداش مبین نت نیستم اما نگو تو ایران ! جمع نبند الان من خودم یه سرویس دارم با 4 ساعت دانلود شبانه بهم 3Gb میده شبانه که شما با 6 ساعت هم نمیگیرید:n10:نقل قول:
البته سیگنال هم زیاد مهم نیستنقل قول:
مهم کیفیت سیگنال هست که برای شما خیلی پایینه و یکیش تقریبا صفره. درصورت بالا بودن کیفیت با سیگنال پایین (یه چراغ) هم می تونید دانلود خوب داشته باشید
خوب دوست عزیز شما احتمال ADSL داریدنقل قول:
منظور دوستمون مبین نت و سرویس های مشابه اون هست.
بله درسته:n16:اما خب بنظر شما اونا نمیتونند دزد باشند؟ فرقی نداره که محدود کنند سرعتو... با حرفای بچه ها تو فروم های مختلف لازم شد ازشون تشکر هم بکنم آخه همه چیشون عالیه:n19:نقل قول:
حالا شما شانستون 1 در میلیون شدهنقل قول:
این سرویس رویاییتون چی هست مال کدوم شرکته؟ (تاپیک های مختلف برای هر شرکت تو انجمن هست)
از همه مهمتر هزینه ماهیانه که میپردازید چقدر هست؟
من 512 مخابرات دارم نامحدود، 24 ساعت، 5 گیگ رو میزنه
سرویس 1mb هست مال شرکت داتک اصفهان شما تو 24 ساعت 5 گیگ میگیری داداش ما تو 4 ساعت 2-6 صبح ماهیانه 19000 تومان تازه الان کمش کردند یعنی قبلا 1-7 صبح 4.5G میگرفت:n10:نقل قول:
اقا اين صفحه مشتركينش چطوريه؟ من تازه شارژ كردم
الان مثلا باقي مونده ترافيكو زده 2/8
يعني چي ؟ 2800؟/ باقي موندش چي قبلا مي زد 2850 مثلا
سرعت من امروز افتضاح شده
کس دیگه هم مشکل داره؟:n27:
س
من مبین نت با مودم بیرونی دارم
همونطور که میدونید مودم بیرونی قابلیت وایرلس نداره و فقط با کابل به یک سیستم وصل میشه
حالا اگه بخوام تبدیل به وایرلسش بکنم باید چی بگیرم؟(مودم داخلی وایرلس دار مبین نت اینجا خوب انتن نمیده)
نقل قول:
همشهری آدرس سایتش رو میفرمائید ؟
هر چند فکر نکنم بتونم بگیرم.منطقه ما فیبر نوری هست و تا الان شرکتی نبود خدمات بده...
لطفا ادرس سایتش رو بگین
باید یه روتر وایرلس بگیریدنقل قول:
سرعت فاجعه ولی آنتن پر! :n02:
ممنون از پیشنهادتوننقل قول:
ولی نحوه وصل کردن چجوریه؟
من یک پورت لن روی سیستمم دارم که کابل لن مودم مبین نت بهش وصله
من بالاخره جام زهر رو نوشیدم (به اجبار) و وایمکس مبین نت گرفتم
سرعت = افتضاح
میزان قطعی = زیاد (بیشتر از 30-40 درصد روز)
باز کردن ایمیل و جیمیل = افتضاح
شبانه =از 1 و نیم به بعد کلا قطع
سرعت دانلود= از بعضی از سایت مخصوصا یاهو و جیمیل زیر 5 کیلوبایت بر ثانیه!!!
برام به صرفه تر بود یه مودم دیال آپ میگرفتم و استفاده می کردم!!
كسي نميدونه؟نقل قول:
پشت یه روتر یه پورت اینترنت هست که کابل رو از مودم وایمکس میزنی بهش. بسته به مدل روتر، چندتا هم پورت lan داره که یه کابل هم از یکی از این lanها میکشی به پشت کامپیوتر خودت.نقل قول:
اگه می خوای با وایرلس وصل شی که قسمت دوم رو نمیخواد انجام بدی
والا صفحه مشترکین که همه چیزش فارسی و معلومهنقل قول:
اگه نوشته 2.8 گیگابایت یعنی این مقدار ترافیک دارید که می تونید استفاده کنید
دیگه این طوری هم نیست !نقل قول:
شما سیگنال دارید ؟
بقول اون داداش شاید شانس من یک در میلیونه و اینطوری شده و نمیتونم چیزی رو تضمین کنم اما آدرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ایشالا بدردت بخوره داداش:n16:نقل قول:
خوب مسأله همینه که تا حالا نشده بود سیگنال قوی داشته باشم ولی کیفیت نداشته باشم.نقل قول:
مودم که همونه. اینها حتماْ تو شبکه دستکاری کرده اند.
باور کنید همین طوریه!!نقل قول:
آره سیگنالم معمولا نزدیک 50% هست
البته بگم قطعی 30-40 درصدی که گفتم امروز و دیروز اینطوری بود! یکی دو روز قبلش اوضاع بهتر بود!! ولی بقیه مواردش رو عینا حقیقت گفتم
سرعت دانلود هم از بعضی سایت ها خوبه و تا 120 میرسه ولی چه فایده که ایمیل و جیمیل و خیلی سایت ها سرعت دانلودشون بالای 5 نمیره :n21::n22:
دوستان جیمیل برای من به کل غرقابل دسترس هست و فقط با فیلی.ترشکن باز میشه، برای شما هم همینطوره؟همهی شهرها و مناطق؟!:n21:
از منم افتضاح بود سرویس ۵۱۲ ساعت یک ظهر سرعت دانلود از مدیا فایر ۷ تا ۱۰ بود ولی اسپید تست ۸۰ تا سرعت دانلود و ۶۰ تا اپلود را نشون می داد :banghead:نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
با https همچنان مشکل داره و باز نمیکنه :banghead:نقل قول:
اول ادرس http بزارید :confused:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
آقا الان 2 تا 8 رايگانه شب ها؟
بله رایگانه .نقل قول:
نقل قول:
احتمالا عملیات شارژت ناتموم مونده یا ثبت و فعال نشده. با پشتیبانی تماس بگیر
شاد باشی :n06:
تایید میشهنقل قول:
سرعت هاش چطوریه؟:n13:
ترجیح میدم با فیلترشکن جیمیل باز کنم تا اینکه بدون رمزنگاری...وقتی با http میل باز میکنین سرورها کاملا به اطلاعاتتون دسترسی دارن...نقل قول:
واقعا شورشو در آوردن، بعضی از دوستان مخالف اعتراض اند یا بهیوده میدونن شاید حق باهاشون باشه ولی همین یه روزنه رو داریم من دوباره شروع کردم به اعتراض و ایمیل...
من در حال حاضر مشکلات یاد شده رو ندارم، اما شما ضمن اعتراض میتونی ایمیل هاتو با آتلوک دریافت کنی، رمزنگاریشم فعال کن. نباید مشکلی باشه :)نقل قول: