سعید بعضی کالاها هستند تو مارکت که فقط قیمت دارن و پایین ترین قیمت یا همون قیمت برای بید ندارن
مثلا نمیشه 1 دقیقه مونده تاریخ فروش کالا تموم بشه بریم مثلا با 1 $ بخریمش؟
Printable View
سعید بعضی کالاها هستند تو مارکت که فقط قیمت دارن و پایین ترین قیمت یا همون قیمت برای بید ندارن
مثلا نمیشه 1 دقیقه مونده تاریخ فروش کالا تموم بشه بریم مثلا با 1 $ بخریمش؟
همه چی رو نمی شه 1 $ خرید چون یه حداقل قیمت هم طرف می زاره مثل مزایده واقعی که اجناس قیمت پایه دارن..:10:نقل قول:
راستی من تا حالا هیچی رو ندیدم که بشه 1$ خریدش.. این ارم ممکنه..؟
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
جدی من گراوی روبر 10 تا بیشتر ندارم:19: ولی امبوش استیج که لاکش 95 و از گراوی بیشتره یه 55 تایی دارم برم ببینم چی میده..:10::21:نقل قول:
من آیتم هایی دیدم 10 دقیقه مونده بود تموم بشه و حداقال قیمت هم نداشتن رفتم بخرم با 1 $ نشد 1000 $ هم زدم نشد :-؟
باید قیمت آخرین نفری که قیمت داده رو بعلاوه یک کنی و وارد کنی ، مثلا آخرین نفر توی مزایده قیمت داده 1001 ، توی دقیقه آخر باید بزنی 1002 تا بتونی بخریش.
(اینقدر حالیمونه اون اولین روز 10000 ضرر کردم اینو فهمیدم :دی )
اما قیمتش - بود !!
یعنی کسی پیشنهاد نداده بود :دی
اولین شمشیر هورنالدو اومد برای فروش توی ورلد 10
می تونی قیمت پایه ندی , الان اونی که می گی هر چی می زنم نمی ده از اوناست
یعنی طرف می گه فقط ماکسیمم پول را بده و بردار :31:
خوب طرف مزایده راه ننداخته و فقط به قیمتی که خودش می گه میفروشه..:10:
کد بالا رو در صفحه چت در وست وارد کنید تا این عکس رو بفرسته :دیکد:el pollo diablo!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیده بودم ولی نمی دونستم کدش را :31:نقل قول:
مرسی
بازم هست انگاری
این کد رو هم ااگه بزنید ایرانی های سرور رو پیدا می کنید..:27:
[PHP] سلام[/PHP]
:27::31:
فکر نکنم ایرانی آنلاین زیاد باشه
شرمندتم دنباله پروندتم :31:
من قبلا زده بودم موردی یافت نشد :دی
اره تازه اونایی هم که هستن رفتن اسم خارجی گذاشتن مثل یکی که نفر اوله ورد 9 و نه اسم شهرش ایرانیه و نه اسم خودش:21::27::31: شما نمی شناسینش:31: :-"
اگه دقت کنی من در پروفایلم نوشتم Persian Soldier که از همون اولین روز در پروفایلم هست :20:نقل قول:
حساب نیست باید اسمتم ایرانی کنی...:31:
یکدونه بیل میخوام نگاه کنید چی میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سربازی؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
نه سرباز نیست :31: ادونچرنقل قول:
یکدونه بیل میخوام هنوز ندادم
یاروم بیاد تو این شانس
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
بچه ها اینو هم نگاه کنیدمنم یکی از اینا میخواممممممممممممممممممممکد:http://www.google.com/tv/index.html#
بابا اینا چیه من بیل میخوام :(((((((((((((((((((((((((((((((((((
بالاخره بیل رو پیدا کردم :دینقل قول:
:21:
سعید بیا یه برنامه دوئل بزاریم 2 تا بچه کـــون اومدن حمله کردن به من یکی پس اوت شد یکی مادرش .... شد :دی میخوام برم انتقام گیری :دی
من 3 روزه دنبال کلنگ می گردم ولی همه چی میده بجز کلنگ... راستی این گردی کثیف رو از کجا بدست اوردی؟ به چه دردی میخوره؟ مال همین کویسته یا..؟
golden set :
set 1 : for now :
step 1. Equip a pick axe (found Iron mining) and Transport ammo until you get a lump of dirt(may take a while)
step 2. Equip lump of dirt and River fish until dirt is washed off, revealing the Dirty item
step 3. Equip a hammer (found Repairing fences) and have your Fine Motor Skills at 100+, including clothing bonuses
step 4. Henry the bartender has a new quest, and swaps your Dirty item for a Dusty revolver
step 5. Equip Roll of cloth (found Trading) and do Drilling for oil. The gun is cleaned to A golden revolver
step 6. Golden revolver in inventory + 10 Fool's gold in backpack + transporting ammunation with motivation under 25 %
set 2 ) for now :
step 1 : straightening the river with spade carry ...
step 2 : go to the Forest Meadow and have 100+ Vigor and equip a hammer
step 3 : Charlatan with equiped acid and dirty meatal piece
step 4 : Granite mining with the Golden blade equipped
step 5 : do iron mining
1) 3 Keys
2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Firefighter with 3 keys
and water bucket
3) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Charlatan with "threekeynote"
4) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Trasurehunt with "trasuremap"
5)go with trasurebox to forestmedow and you will get
Golden Rifle!!!!
اینم چیزایی که 2 تکه از ست طلایی می ده
232-348 Damage
+2 Charisma
+2 strength
+2 Mobility
+2 Dexerity
Fortbattle Bonus
+3 Defense
+3 Attack
Fortbattle Sector Bonus
+2 Defense
+2 Attack
+15 Damage
Set Bonus (2 pieces)
+25 Labour Points
+10 Health Points
+20% Speed
تو این 3 - 4 ماه اخیر که اون تیکه گردی کثیف پیدا شده تونستند تا چند مرحله برند ولی یک جا همه گیر کردند ! ولی 5-6 روز قبل یکی پیدا کرده که چطوری می تونه کویست را به آخرش برسونه ! که اونم پروفایلش گفته که به هیچ کی نمی گم :41:
ست اولی برا سلاح گرمی ها هست و ست دومی برا سلاح سردی
فعلا کسی سلاح سردی را پیدا نکرده تا بفهمیم که رنج دمیجش چیه ولی سلاح گرمی را از اونجایی که یک نفر پیدا کرده می دونیم رنجش چیه ! که خیلی سلاح خفنی هست ! :18::18::18::18::18:
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101007163644.jpg
کد:http://img267.imageshack.us/img267/4882/screenshot105v.jpg
سعید این کوئست گلدن برای سلاح گرمی ها رو بگو (فارسی )
شرمنده نمی تونی بری چون driling for oil برات باز نیست :31: نمی یان که همچین سلاح خفنی را به راحت برا کسی بدند که کل اسکیلاش برا دوئل سلاح گرمی هستنقل قول:
اگه اونچوری بود تمام دوئلر های سلاح گرمی این سلاح را می گرفتند و می ریختند به جونه همدیگه !
دمت گرم سعید جان.. بازم حال دادی .....:10:
این هالووین کوئست هم داره؟
راستی برای هالووین هم کویست داریم... سعید یه توضیحی بده...:40:
سعید من این سلاح رو میخوام صحبته اسکیل جابه جا میکنم مشکلی نیست
این کوئست جدید هم بگو اون کوئست جدید این ورژن هم مشکل دارم
31 اکتبر هالووین هست ! فکر کنم یک هفته مونده بهش , بشه انجامش داد و یا مثل ولنتاین در همون روز ... فعلا کسی چیزی نمی دونهنقل قول:
فعلا صبر کن اگه معلوم شد چه طوری می شه انجامش داد اون موقع ری اسکیل می کنینقل قول:
چون الان ری اسکیل می کنی بعد می بینیم که بهتر بود به یک چیز دیگه ری اسکیل کرد
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
وست از این آپدیت به بعد برام خیلی متنوع شده :8: هر روز نیم ساعت مارکت را چک می کنم ببینم چیزی جدیدی با پول کم گذاشته شده یا نه :31:
فعلا 42 تا چیز خریدم که هیچ کدوم را نرفتم از شهر فروشنده بپیرم :27: فکر کنم اگه بخواهم همشون را بگیرم باید یک 2-3 روزی فقط اسب سواری کنم :31:
شما هنوز تو این بازی هستید ؟ خسته نشدید ؟
راستی پست 16000 هم مال من شد :دی یاد مصطفی و اون زمان های قدیم بخیر
الان بازی نسبت به قبل خیلی تغییر داشته ؟؟؟؟
الان خیلی متنوع شده :5: مثلا اگه کسی اومد بهت آتاک داد و نتونستی ببریش به سرش می تونی جایزه بزاری تا چند نفر بریزند به سرش تا بکشنش و پول را ازت بگیرند :31:نقل قول:
بالاحره انگشتر پیدا کردم:دی
مبارکه... من که هنوز نتونستم کلنگ گیر بیارم...:41:
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
سعید تو خواب نداری....؟ ساعت 3 هم می یای پی سی.....:27::31:
دوستان من می خوام یه اسکیل هایی داشته باشم که تمام کوئست ها رو بتونم برم.دقت کنید همه ی کوئست ها نه کار ها.الان اسکیل بندیم اشغاله.تو دوئل که افتضاحم.ادونچرر هستم.این اموزش پست اول رو انجام بدم؟
اگه همه کار ها را بتونی بکنی همه کویست ها را هم می تونی بکنی !نقل قول:
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
من ساعت 3 - 3.30 می خوابم :31:نقل قول:
این پست اول یه اموزش داره گفته ادونچر های سلاح گرم این اسکیل بندی رو برن هم دوئل خوبی پیدا می کنن هم اکثر کوئست ها رو میرن.همون رو برم؟