دوستان من فایروال مودم را خاموش کردم . مشکلی پیش نمیاد !؟؟؟؟
Printable View
دوستان من فایروال مودم را خاموش کردم . مشکلی پیش نمیاد !؟؟؟؟
لینکسیس هم مارک بسیار خوبیه.من 2750 ر بخاطر اینکه دارمش گفتم دقیقا تو سه طبقه انتن داره خوب.قبلش 2730 داشتم اونم انتن میداد اما کمتر بود.واسه همین برد انتن بهم پیشنهاد 2750u دادند و راضی ام ازشنقل قول:
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
بله من روی اتوماتیکه .... نحوه ریست از کنترل پانل چطوریه؟ در حالت bridge امتحان می کنم ببینم چطور میشه؟نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییتنقل قول:
یکی از دوستان من یه مودم معمولی دی لینک داره که با لن به کامپیوتر وصل کرده
این بنده خدا میخواد از اینترنت کامپیوتر رو گوشیش از طریق وای فای استفاده کنه
راه کم خرج و برای یه آپارتمان کوچیک مجردی بدون خرید مودم وای فای چیه؟
با کابل گوشی مینونن اما اگه از طریق وایفای میخان باید حداقل یه فرستنده یو اس بی برا سیستم بگیرن.اگه لبتابه سیشتمشون که هیچی نمیخاد فقط نرم افزار کانکتیفی رو نصب کنننقل قول:
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
با فرستنده یو اس بی برای استفاده از اینترنت روی گوشی از طریق وای فای حتما باید کامپیوتر روشن باشه, درسته؟نقل قول:
ولی با مودم وای فای حتما نیازی به روشن بودن کامپیوتر برای استفاده از وای فای نیست, درسته؟
دوست عزیز با کارت شبکه بیسیم تی پی لینک مدلTL-WN350GD که آنتن با قدرت 2 دسیبل داره کارش راه میافته؟
قیمتشم حدود 40 تومنه.
با سلام
مودم من زایکسل هست وقتی میخوام برم کنترل پنل مودم به آدرس192.168.1.1 نمیره اصلا و ارور میده مشکل از چی میتونه باشه؟!
با مرورگرهای دیگه تست کنین.نقل قول:
این کار رو بدون فعال بودن هیچ آنتی فیلتری انجام بدین.
و دست آخر اگه حل نشد یه ریست کنین مودم رو.
مودم رو پینگ می کنه؟نقل قول:
دوستان خونه ما 3 طبقه هستش که طبقه سوم یه کامپیوتر با یه مودم دی لینک 2520 وصله
الآن میخوام یه مودم وای فای بخرم و بزارم طبقه دوم برای استفاده در لپ تاپ و تبلت و گوشی
میخواستم بپرسم تداخلی پیش نمیاد 2 تا مودم به یه خط وصل باشند؟
یکی از دوستان برای خرید مودم دی لینک 2750 رو معرفی کردند
همین مدل خوبه یا مودم قوی تر بگیرم؟
شما که مودم وایرلس میگیری که دیگه نیازی به اون مودم اولی نداری و تمام خونه رو پوشش میده.نقل قول:
بطور همزمان هم امکانش وجود نداره.
این مودمی هم که پشنهاد دادن خوبه.
دوست عزیز اینجوری باید مودم وای فای رو بزارم طبقه سوم که بتونم به کامپیوتر با لن وصلش کنم, اونوقت سیگنال وای فای مودم به طبقه اول و دوم میرسه؟نقل قول:
نقل قول:
اگه به هنگام خرید مودم به مساحتی که تحت پوشش قرار میده و بردی که داره توجه کنین،هستن مودم هایی که نیاز شما رو براحتی براورده کنن.
در مورد اون مودم دی لینک هم چون 2 آنتنه هست و سری N فک نکنم مشکلی پیش بیاد ولی باز بهتره موقع خرید تحقیق بیشتری بکنین.
دوست عزیز به نظرت سمت برند لینکسیس برم با آنتن داخلی یا همین دی لینک 2750 خوبه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر کنم همین دی لینک برا شما خوب باشه.
برا اینکه کل خونه سیگنالِ کافی بگیره یه هزینه جداگانه برای روتر هم باید بکنید
و اگر هم به دنبالِ از برند هایی که مخصوص پوشش سطح های زیاد(به اصطلاح صنعتی) هستن برید باز به نتیجه چندان مطلوب نمیرسید.
دوست عزیز دی لینک 2750 مودم روتر هستش دیگه.نقل قول:
بله منظورِ من روتر خالی هستشنقل قول:
که فقط نقش تقویت کنندگی سیگنال رو ایفا کنه
در فرودگاه ها اگه دیده باشید ابنترنت وای فای به صورت سراسری هستش
که با کمک روتر های صنعتی(قالبا قیمت های بالایی دارن) این مساحت رو پوشش میدن.
اسمشون اکسس پوینت هستنقل قول:
TP LINK8968نقل قول:
TP LINK8970
سلام دوستان.:n16:
من به تازگی مودم d link 2730 u خریدم برای وایرلس دار بودنش. و تنظیم کانکشن رو گذاشتم روی pppoe یعنی همیشه وصل ..بعدش مثلا یهویی ارتباط قطع میشه:n29: مثلا داری بازی آنلاین میکنی یهو همه چی وای میسته :n29:...دوباره 2 دقیقه صبر کنی تا دوباره کانکت بشه...از بازی بیای بیرون اون همه امتیازات همش هدر میره دوباره از اول بری تو بازی
بعدش یه مودم قدیمی دارم asus am 602 این مودم اصلا همچین مشکلی نداشت.. یعنی در طول روز قطعی نداشت مگر اینکه از طرف مخابرات قطع بشه...
خواهشمندم اگر کسی از دوستان کمکی میتونیه بکنه دریغ نکنه...اینم اطلاعات کانکشن مودم شاید چیزی رو اشتباه زدم مثلا تیکی چیزی...فایروال رو برداشم .خواهشن شما عکس رو ببینید ...مشکلی نداشته باشه :11:
عکس ( روی عکس کلیک کنید بزرگ شود):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعصابمو خورد کرده هر نیم ساعت دیسکانکت میشه همین الان وسط بازی دوباره قطع شد :n15:اسپلیتر که دارم همه چی دارم..آخه مشکلش چیه؟ اینجوری باشه مجبورم مودم قبلی رو بزارم که وایرلس نداشت ولی اصلا دیسکانکت نمیشه...
الکی 90 تومن پول رو ریختم تو جوب :n28:
وقتی قطع می شینقل قول:
مودم رو پینگ کن ببین پینگ میده یا نه
حقیقتش مودم رو همین نیم ساعت پیش جمع کردم مودم قبلی رو گذاشتم...آخه مچ داریم با یه تیم دیگه باید تمرین میکردیم ( آنلاین) ...ولی حتما بعدا که وصلش کنم اینکارو میکنم و پینگش رو میگیرم.. ممنون از راهنماییتون :11:نقل قول:
پینگ کردم موقع که قطع شد .. جواب داد ..نقل قول:
حتی بدون اینکه کانکشن بسازی براش تو قسمت status لاین رو از دست میده..هر 10 یا 15 دقیقه 1 بار ..قطع میشه..انگا رکه سیم وردودی لاین رو ازش بکشی...حتی بدون کانکشن..
این عکس وضعیت وقتی که قطع میشه ..حتی downstream و upstream رو هم نشون نمیده انگا رکه سیم لاین رو ازش کشیده شده باشه
روی این عکس کلیک کنید
:11:
کسانی که همین مودم من رو خریده بودن d link 2730u همین مشکل قطع شدن رو داشتن...اینارو الان دیدم:
فکر کنم باید قید مودم رو بزنم این 3-4 نفر هم همین مشکل من رو داشتن تازه تو سایتهای دیگه هم هست ..
حجم نت ما خود به خود بدون هیچ دانلودی تموم میشه:n28:
با سلام مشکل دارم وقتی همزمان وای فای و لن کار میکنه مودم دیسکانکت میشه یا وای فای گوشی را خاموش کنم یا کامپیوتر را؟
مودم tp linlk 1588 هست تور خدا کمک کنید کلافه شدم
دوستان لطفا ببینید نویز خط من چه طوره شاید برای همین که مودمم هی قطع میشه هر 15 دقیقه 1 بار ..:11:
دان استریم snr خیلی کمه حداقل باید 10 باشه که برای شما 6 هست ! زنگ بزنید پشتیبانی راهنماییتون کنهنقل قول:
یعنی چی؟نقل قول:
منظور از دیسکانکت چیه؟
مودم ریست میشه؟
چه اتفاقی می افته؟
سلام
دوستان من یه مودم tplink دارم وقتی کابل usb رو میزنم و مودم رو روشن میکنم اتصال به اینترنت برقرار میشه و مشکلی نیست ولی وقتی usb رو در میارم و کابل lan رو میزنم دیگه به اینترنت وصل نمیشه
حالا مشکل از کجاست؟
چون الان میخوام برم یه مودم دیگه بگیرم که فقط lan داره اونجوری دیگه نمیتونم به نت وصل بشم؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
مودم رسیت میشه بله کلی چراغ ها اف میشن از پست روشن خاموش میکنم وصل میشه نیمدونم چشه گوشیمم 4 اس هستنقل قول:
نمیشه همزمان از لن و وایفای استفاده کرد؟
راستش اگر مودم شما از همین مدل های رایج بازار هستنقل قول:
نباید اینجوری بشه
قابلیت این مودم ها همین هست
می تونید مودم رو کانفینگ کنید؟
همه 8968 های بازار 5db هستن؟ چرا 8960 از 8968 گرونتره ؟
سلام دوستان
من یه چند روزیه که مشکلی برا پیش اومده ولی نمیدونم چکار باید بکنم:n27::n27:
هر کاری میکنم که وارد این سایت بشم نمیشه...:n03::n03:
تو بعضی از تنظیمات دستگاه که رفتم یه جاهایی ریست داشت ریست کردم
حتی خود دستگاه رو هم ریست سخت افزاری کردم و مجدداً نصب کردم
سرویسی که گرفتم از شرکت شاتله تمام راهکارهایی هم که تو یه pdf بود از او شرکت انجام دادم
حتی با نرم افزار خودشون تست کردم میزد سالم
ولی بعدش باز وارد سایت نشد
قبل نصب مجدد دستگاه تو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور FAIL تو دو سه قسمت بود بعد نصب باز هم بود چجوری میشه اینو PASS کرد شاید مشکل از اینه که وارد اون سایت نمیشه
این جدول همون قسمته
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بعد راستی من کابل تلفن مودمو که قطع میکنم و میام از طریق دیال آپ خونه میرم هیچ مشکلی برای ورود به این سایت نداره
پس به نظر خودم مشکل نمیتونه ازسیستم من یا از مرورگرهای من باشه حتی با سیستم های دیگه با اینترنت شاتل امتحان کردم وارد سایت نمیشد.
مدل مودم من D-Link --->2640 U هستش....
ممنون میشم کسی از دوستان راهنمایی کنه که چکار باید بکنم... خیلی واجبه ورود به این سایت و نیاز به سرعت بالا داره
ممنون از توجه ی همه ی دوستان
دوستان راهی هست از داخل مودم که دسترسی به برخی سایت های بخصوص رو بست؟ من این خان وارز رو ببندم که داداشم دیگه نتونه بره بازی بکنه؟؟ صبح تا شب پای این بازی مسخره نشسته، امروز میگم مگه کلاس نداری؟ ساعتو نیگا میکنه میگه عه! نیم ساعت پیش داشتم حواسم نبوده نرفتم..... میگم چرا پس نشستی هنوز؟ میگه دیر شده دیگه بیخیالش :(
سلام.نقل قول:
دوست عزیز مشکل از مودم نیست،بلکه از طرف آی اس پی هست.
خود من هم بشخصه نمیتونم این سایتی رو که دادین باز کنم.
نقل قول:
سلام.
بستگی به قابلیت مودمتون داره،مثلا اگه تی پی لینک داسته باشین میتونین وارد تنظیمات مودم بشین،بعد از قسمت Access Management ،گزینه Filter رو انتخاب و بعد از Filter Type Selection ،فیلتر آدرس(URL Filter) رو انتخاب و در نهایت سایتهایی رو که میخواین مسدود بشن رو اضافه کنین به لیست مد نظر ،Active رو بزنین و بعد Save و تمام.
البته زیاد جواب نمیده چون میشه با یه ریست و کانفیگ دوباره همه چیز رو برگردوند به حالت اول!
اما یه راه بهتر، مسدود کردن از طریق فایروال هست که راحت نشه دورش زد.
با سلام داییم یه مودم تی پی لینک 8811 خریده سیدیش نیس چه کارش کنیم؟؟ باید چه طوری به کامپیوتر شناساییش کنیم؟؟!!
لازمه لطفا راهنماییم کنین:n12:
نیازی به سی دی نصب نیست.نقل قول:
تو ادرس بار یکی از مرورگرهاتون این رو تایپ کنین:
192.168.1.1
حالا یوز نیم و پسورد رو که ازتون برای ورود به تنظیمات مودم میخواد رو هر دوش رو admin تایپ کنین.
بعد از ورود به صفحه تنظیمات طبق توضیح مختصری که در اینجا آورده شده عمل کنین:
محتوای مخفی: !
تشکــــــر فراوان دوست عزیز:n12:نقل قول: