داداش دانلود فیلم نیستنقل قول:
دانلود فایل های معماریه
به درد شما نمیخوره
ولی اگر به ندرت بخوام فیلمی دانلود کنم از kickass.to دانلود می کنم
Printable View
داداش دانلود فیلم نیستنقل قول:
دانلود فایل های معماریه
به درد شما نمیخوره
ولی اگر به ندرت بخوام فیلمی دانلود کنم از kickass.to دانلود می کنم
منم دانلود هام داره به آخرش میرسه به شدت کم شده دیروز 6 گیگ دانلود کردم برعکس روزهای پیش که 9 گیگ دانلود میکردمنقل قول:
با دوربین موبایل از کارت ملی عکس بنداز چه اسکنی ؟ :n02:نقل قول:
مگر اینکه اسکنر داشته باشی
فکر کنم اسما اینطوری باشه ولی سرعتش مثل بقیه باشه
من همین سرویس 3 مگ سرعت اپلودش راضی کنندست هر چند که خیلی کم آپلود میکنم
دیگه شور مخابرات در اومده !!! تو 6 ساعت 26 بار قطع شده:n21:
DSL mode G.Lite DSL Status G.Lite, SHOWTIME. Upstream Speed 416 kbps (Interleave) Downstream Speed 1536 kbps (Interleave) Upstream SNR 6.0dB Downstream SNR 13.5dB Reconnection Counts 26 Uptime 6:32 Showtime 1 min
سلام
دوستان سرویس مگا همارا شبا سرعتش چند میشه ؟؟ من الان توربو دارم شبا 120 تا میده !
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
40-50 تا بیا روشنقل قول:
بالاخره یه جایی توی سایت ماکس نت پیدا کردم که در مورد تایم رایگان اطلاعاتی داده شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بالا که اشاره ای به جمعه ها نشده. تایم رایگان ماکس نت برای جمعه ها همچنان پا برجاست و 2-10 ـه؟
تا حالا که بله:n02:نقل قول:
دوستان مخابراتی شما هم امروز قطعی و نوسان پینگ داشتید ؟
البته توی این چند روز که کلی قطعی بود !
تو چند تا پست بالاتر گذاشتم !!!نقل قول:
من امروز فراوان قطعی داشتم !! البته خودم نبودم که ببینم ولی مودمم ثبت کرده !! تو 6 ساعت 26 بار قطعی داشته :n02:
همین الان هم یه بار DC شد :n02:
پینگ هم در همین دقیقه بالای 270 :n15:
پست تکراری حذف ششششششششششد
سلامنقل قول:
اولترا یک ساله بگیرم 270 بودم با یه مودم یا اینکه سرویس سال تحصیلی رو بگیرم با 10 گیگ حجم اضافه که بشه 47؟
راستی این اولترا یکساله مخابرات یا همین سال تحصیلی شبانه داره دیگه؟
بله هر دو شبانه دارندنقل قول:
جمع تفریق کن ببین کدوم برات به صرفه تره چون هر دو دقیقا یه سرویس هستن
البته اکثر دوستان معتقدن گرفتن سرویس یک ساله اشتباهه چون معلوم نیست کیفیت و سرعت سرویسا چطور باشه
مثلا همین سرویس اولترا و جشنواره تا چند ماه پیش شب و روز 444 تا سرعت میداد که الان شبا رو 217 لیمیت کردن
من اینجوری حساب می کنم که اگر خوش شانس باشم بتونم مودم را 60 تومن بدم به یکی.می مونه 210 که سه ماهش می شه 52.5 که بیشتر از اون سرویس آغاز سال تحصیلی هست.نقل قول:
نظر شما چیه؟
نظر من اینه که مودم بی سیم قیمتش بالای 100 تومنه
شما دیگه 80 - 90 میتونی بفروشی
فکر کنم اینا مودم وایرلس با یک پورت بدن که آکبندش 70 تومن هستنقل قول:
[HTML]http://www.mihanmarket.com/Categories/1050301/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D9%84-ADSL-Modem[/HTML]
کسی سرویس vip مکس نت که 2 تا 4 مگ هست استفاده کرده؟
سرعت دانلود روزانه و شبانه چند میده؟
سرعتش هم روز و هم شب 439 ـه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی به نظرم کمه، کدوم isp بیشتر از این میتونه بده. البته منصف باشه
سلام
ایا زمان شبانه مخابرات از 1 تا 9 نیست؟؟؟
فقط نمی دونم چرا سرعت نامحدودها تا ساعت 10 نصفه!!!!
اره !!! سرعت نامحدود من هم هفته قبل تا ساعت 10 نصف بودنقل قول:
الان هم نصفه !!!
ایکیو ها یادشون رفته تایم رو عوض کنن:n02:
الان یعنی از 1 تا 10 است؟نقل قول:
نقل قول:
با سلام
لطفا يكي سوال من رو جواب بده چه شركتي الان سرويس نامحدود خوبي داره :n03:ماكس نت حتي بعضي وقت ها گوگل رو به سختي مياره
نه 1 تا 9 ـه ولی یادشون رفته تایم لیمیت سرویس نامحدود رو عوض کنن :n02:نقل قول:
همون مکس نت که وبگردیش خوبه !!! ولی عین همین سرویس رو من با مخابرات دارم با همون هزینه و از ویگردیش هم کاملا راضیم !!!!:n02:نقل قول:
خواهش دارم.نقل قول:
اگه مرکزتون توسط بلوط ساپورت بشه، بهترین گزینه 4.5 مگ بلوط هستش. با 99 تومن واسه 3 ماه و حجم 15 گیگ.
سرعتش هم در حدود 520 هست، البته 520 ثبت شده در نرم افزار و نه آنی.
شبا تو 6 ساعت 11-12 گیگ رو می تونید دانلود کنید.
اینم دانلود دیشب،
سرویس : وی آی پی ماکس
تو بازه های اول و دوم خودم مشغول دستکاری و تست بودم وگرنه مشکلی وجود نداشت.
بابا بلوط و مکس نت برای بار اول یک ماهه نمیده که تست کنیم، سه ماهه هستنقل قول:
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
نقل قول:
می بینم دوباره برگشتی به اوج
12 گیگ :n02:
نمیشه که یه نفری همه آی اس پی ها و سرویس ها رو تست کرد. من خودم بنابه توصیه دوستان رفتم ماکس و وی آی پی گرفتم.نقل قول:
باید به تست هایی که دوستان از سرویسشون میذارن اعتماد بفرمایید. با فتوشاپ که درست نمی کنن.:n02:
پس چرا من نمیتونم :n28:نقل قول:
صبحا تا 600 هم میره! اما شب از 400 بیشتر نمیشه!
سرور بدین برا دانلود!!!
چه سایتی خوبه؟
چه Upload center ـی خوبه؟ من از downlaods.ir اکانت دارم! سرعت دانلودش شبا پایینه!
یکی هم این که نرم افزاری میخوام که بشه باهاش اینترنت رو دستی یا زمان دار روشن خاموش کرد!
میخوام استفاده های اینترنت رو به جداقل برسونم!
لامصب kaspersky حتی وقتی از اینترنت استفاده نمیکنم 60-70 مگ میبره!
علت اینکه اول شب سرعت دانلودتون کمه و طرفای صبح حداکثر، اینه که اول شب همه دانلود میذارن ولی دانلود خیلیا مثلا 1-2-3-4-5 گیگه که مثلا تا ساعت 3-4 تموم میشه و فشار هم بر روی پهنای باند برداشته میشه و شما رفته رفته می تونید با نهایت سرعت دانلود بفرمایید.نقل قول:
حالا روش حل معادله بالا چیه تو ساعات اولیه؟ اینه که شما مثلا اگه اوایل شروع دانلود هر لینکتون 100 تا رو پر می کنه باید 9-10 تا لینک بذارید. تا موقع کپی کردن هم افتی نداشته باشید. یعنی شما باید یه شب زحمت بکشید و بیدار بمونید و انواع و اقسام روش ها رو تست بفرمایید.
البته مطالب بالا در حالتی صدق می کنه که مشکل از سرور دانلود شما نباشه، وگرنه اگه خود سرورهای آپلودسنتر شما شبا افت سرعت بده، با 1000 تا لینک هم کاری از پیش نمیره.
برای تست هم بهترین روش همونطور که قبلا هم گفته شده، تست لینک های دانلود پی سی دانلود، دانلودها، آسان دانلود و ... ست.
نمونه ش همین دیشب، دو روز بود که ماکس شبا تک لینک فول دانلود رو میداد ولی دیشب نمیداد، بنابراین چون بیدار بودم، دست به کار شدم و 3 لینکه دانلود کردم.
موقعی که اکانتتون تموم شد، پیشنهاد من اکسپرس لیچه.
در مورد نرم افزار اطلاعی ندارم ولی اگه دستی می خواید، نیازی به نرم افزار نیست و می تونید کانکشن رو دیزیبل و اینیبل کنید.
چه خوب امروز صبح داشتم به خودم لعنت می فرستادم که چرا 1 ساعت وبگردی کردم نگو همش مفتی افتاده :n09:نقل قول:
حذفففففففففففففففف
برادر من اکانت میدم هر چی خواستی با هر لینکی می تونی دانلود کنینقل قول:
خواستی جهت اطلاع پی ام بزن :n02:
برای اون مشکل اخرت حتما از برنامه bwmeter استفاده کن . حتی میتونی دسترسی خود ویندوزو هم محدود کنی :n02:
ماشالله خودت چه تجربه های گران بهایی داری :n02::n16:نقل قول:
نمیشه که یه نفری همه آی اس پی ها و سرویس ها رو تست کرد. من خودم بنابه توصیه دوستان رفتم ماکس و وی آی پی گرفتم.
باید به تست هایی که دوستان از سرویسشون میذارن اعتماد بفرمایید. با فتوشاپ که درست نمی کنن.
سرویسای 1 به 8 همارا رو کسی داره ؟ چجوریاس؟ سرعتش چقدره خوبه یا بد؟
من چند بار خواستم بگیرم خودشون تاکید اکید کردن که نگیرنقل قول:
من هم منصرف شدم:n02:
آره حسین ، وقتی برا ما ام مشتری میاد به ما ام تاکید ماکد میکنن که بهشون بگیم یک به 10ـــه هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــا.....!:n02:(نمیدونم جریان چیه!یکی فداکاری کنه حل میشه...!):n09:نقل قول:
منم به خاطر همین میگم شاید استفاده کننده کم باشه و سرعت زیاد بشه :n09: .. اگه بشه چی میشهنقل قول:
ولی مثل اینکه باید حضوری رفت چون سایت ندیدم امکانش باشه:n15:
سلام دوباره خدمت دوستان عزیز :n01:
بابا این مخابرات دیگه شورشو در آورده ..... نه از سرعت شبانش راضیم و نه از پینگش ......
دوستان VIP مکس نت وضعیت سرعت و به خصوص پینگ مکس نت الان چحوریاس؟
نقل قول:دوست من، تا اونجایی که یادمه فکر کنم احسان جان از این سرویسا گرفتن و همونطور که پیش بینی میشد ناراضی بودن.نقل قول:
وی آی پی ماکس 438-439 رو میده، همین الانم که این پست رو می نویسم دارم دانلود می کنم.نقل قول:
در مورد پینگ هم ایشالله فردا چون الان تایم رایگان شروع شده و حیفه دانلود قطع بشه.:n02:
آقا شما چجوری بلوط گرفتین بصورت آنلاین ، من الان زنگ زدم میگن باید کارت دانشجویی داشته باشی . پروانه کسب دارم آیا با اون میشه ؟؟
چه مدارکی باید اسکن کنم ؟ فقط کارت ملی و پروانه کسب ؟ --- اسکن قبض تلفن یا چیز دیگه ای نمیخواد ؟