[QUOTE=mohammad_reza0;7867283]درسته همینقدره برای دو مگ هم شبانه حدود 120نقل قول:
Printable View
[QUOTE=mohammad_reza0;7867283]درسته همینقدره برای دو مگ هم شبانه حدود 120نقل قول:
چه دورانی بود 512 رو 4 مگ بود الان زنگ زدم میگفت 1 مگ رو 3 مگ بسته میشه
گفت 15 بهمون ایمیل دادن که یوزر ها رو آزاد بزاریم
کی ایمیل داده؟نقل قول:
متاسفانه مخابرات براي تهران فقط نامحدود ميده براي شهرستانها اين سرويس رو نميده
دقیقا همینجوریه!1 مگ داشتم تا هفته قبل.قشنگ هفته ای دو شب فلکه باز بود.:n02:الان 512 گرفتم.فعلا سه شب اول یکیش باز بوده.اما فکر نکنم فرق کنه و اینم حدس میزنم خوب باشه.کلا تو مشهد خوبه.من اکثر دوستام که دانلود میکنن آسیتک دارن اینجا.نقل قول:
کلید که شکسته شدهنقل قول:
نماینده شهرمون بهمون گفت
اقا سرعت شبانه و روزانه من یکی شده!! چرا؟؟؟ باز میخواد انگولمون بدن؟؟؟
روزانم از 400-600 اومده 60!! حجمی 512 شبانه دار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمو یه ریست کن ردیف میشهنقل قول:
سرعت كدوم یكی ؟ آسیاتك رو اگه میگی كه روز و شب همونیه كه میبینی به جز چند مگ اول كه سرعت رو 400 هست بعدش سرعت همونیه كه دیدی 80 كیلوبایت ماكزیمم.نقل قول:
مخابرات هم كه همیشه 64 ثابت
احتمالا مخابراتم رو 1 مگ كنم و آسیاتك رو جمع كنم برای سرعت بالا جهت وبگردی برم سراغ سپنتا
عزیز قبلا هم گفتم : آسیاتر یه شب شیر فلکه رو باز میزاره و یه چند شب میبنده:n21:نقل قول:
این لعنتی تا قبل از مرداد امسال شکنجه کامل میداد منو:n24:
الانم با توجه به رویه جدیدش دیگه موندن صلاح نیست . مثلا دوباره امشب سرعت داغون شده:n14:
با توجه به اطلاعات موثق اینجانب تا اطلاع ثانوی های وب خوبه:n01:البته محض اطلاع عرض میشه که اونم تو حجم دزدی دست کمی از آسیاتر نیست:n04:
ولی فقط یک دلیل برای اینکه دارم میرم های وب همین که اگه شب آسیاتر روی ۲ مگ باشه ظرف ۷ ساعت میشه ۶ گیگ دانلود کرد ولی های وب ظرف ۳ ساعت همون ۶ گیگ رو میگیره:n04::n04:
ولی کتمان نمی کنم که یه ذره میترسم :n23: چون لعنتی باید حداقل روی یه هفته بی اینترنتی حساب کنم:n28::n28:
اینم واسه اینکه فکر نکنید من از آشناهای رییس آسیاتر هستم:n15:فقط تا زمانی که خوبه ارزش داره:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی یک جواب منو بده خواهش میکنم سرعت اینترنت شبانه من از 20 الی 30 از سرور اپلود باز یا سرور خارجی اما از سایت دانلود ها که دانلود کردم همان 90 بود چرا اینطوری گیج شدم ایا اسیاتک محدودم کرده برای دانلود زیاد شبانه.......
شما واسه اینکه گیج نشی تو ساعت رایگان یه تست از speedtest.net بگیر . دانلودها و ----------- و میهن دانلود و ... چند تا سایت دیگه هاستشون روی hostdl هست:n01:نقل قول:
به خاطر همین همچین سرعتی میده:n23:
اگه تازه اومدی بهتره زودتر بری های وب تا این آسیاتر لعنتی دق ندادت:n14::n14:
سلام دوستان
من یه هفتس اومدم آسیاتک 1مگ 10 گیگ دارم
بعضی شبا سرعت فضااییه 500-600 ولی بعضی شبا 100 با این حال هر شب حد اقل 2گیگ دانلود میکنم و راضیم.
داستان این سرعت شبانه چیه ؟ همه جا اینطوره ؟ هفته ای که گذشت 2 شب سرعت خیلی بالا رفت .
مشخصه چه شبایی این افزایش سرعت هست یا نه؟
شانسیه!
باز گیر آسیاتر افتادم! یه هفته ای از دستشش راحت بودم اما باز......:n28:
نقل قول:
خوب زنگ زدم اسیاتک مردک بلد نبود صحبت کن اصلا نمیدونست چی داره میگه سوالی که داشتم ممکن سرعت شب ها من را از سرور خارجی اورده باشه پایین البته الان تست کردم باز پایین هست بین 150 تا 200 تازه 90 میاد این وب ها سایت دارد تا بریم روی ان تازه یک ماه از اسیا تک گرفتم من باش میخواستم 30گیگ کولاک از ماه بعد بگیرم........اگر مخابرات خالی بشه فرار میکنم............
1 مگ محدود سرعت روزانش از 100 بالاتر نمیره؟!
شما کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
این سرویس 1 مگ محدود من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام شما تازه گرفتی اخه 10 روز اول برای من هم همینطوری بود الان 3 روز هست افتضاح شده هست..........
نقل قول:
بابا زنگ زدم وب قربون همان اسیاتک میگه از ساعت 4 الی 7 رایگان بیشتر نیست تازه سرعت ها 2 و 4 و 8 مگ هم سرعت رایگان ندارد یعنی مفت گران هست با همان اسیاتک زغال میسازم..............
دوستان مشهدی، من یه مدتی مسافرت بود و پورت رو رزرو کردم. حالا دارم بر می گردم و می ترسم یه ماه نت رو شارژ کنم!!!
می خواستم ببنیم بعد از رزرو میشه از برقراری موقت ۳ روزه استفاده کرد ببینم سرویس چه طوره یا نه؟
من ۵۱۲ نامحدود برنزی می خوام. این جایی که الان هستم هم همین سرویس رو داره و سرعت دانلود از ۲۰ بالاتر نمیره (خیلی پایین تر هم میره)
ولی مشهد تست نکردم هنوز. اون جا سرویس همین سرویس چه طوره؟ اگه مرکز مطهری باشین که چه بهتر...!
پیشنهادتون واسه یه شرکت دیگه چیه؟ مخابرات که نامحدود نمیده، نه؟
عزیز تو پستهای قبلی گفتم که 1 مگ های وب تو 3 ساعت به اندازه 7 ساعت 2 مگی آسیاتر میگیره:n04::n04:نقل قول:
خدا شکر پیگری ها جواب داد یک خانم زنگ زد بهم گفت از امشب سرعت دانلود درست شده میتوانی با سرورخارجی با همان 90 دانلود کنی :n09:البته سرور داخلی که سرعت عالی بودبه قول دوستمان همان سایت که روی hostdl هستند امیدوارم سرکاری نباشد............امشب سرعت درست باشه انصافا تا به امروز از سرعت راضی بود به جز همین 3 روز که برایم مشکل درست شده این های وب که اصلا به کار نمیاد داخل انجمن خودش مشتری ها از سرعت گلایه دارند...................:n19:
کلا نامحدود های آسیاتک تو همه شهر ها سرعتش افتضاحه،isp جدید هم میتونین برین تو تاپیک هاشون ببین کدوم برای مصرف شما بهتره برین از همونجا بگیرین،منکه 10-15 روز دیگه سرویسم تموم شد میخوام برم 512 نامحدود فن آوا رو یه تست بزنم ببینم چجوریهنقل قول:
حرف ها شما درسته اما 4 شب تااصلا ارزش نداره تازه سرعت بالاتر از 1 مگ که رایگان ندارد اسیاتک من سرور خارجی برای دانلودمشکل دارم الان 3 روز به مشکل خوردم اونم امروز قول دادند تا از امشب درست باشه وگرنه هر شب کمتر 2.3 گیگ دانلود نمیکنم تازه اگر برم روی کولاک 6 الی 8 گیگ دانلود میکنم در هرصورت هر چی دو سه تا میکنم این اسیاتک هنوز از های وب بهتر هست.........نقل قول:
شما مثل این تاپیک رو زیاد دنبال نکردید،چندتا از دوستان سرویس کولاک داشتن که حتی تو روز سرعتش اسمی نبوده چه برسه به شب،مورد دیگه در مورد سرویس ها کولاک اینکه شما اگه بخوای 1 تا 8 شب رایگان دانلود کنی مجبورا باید 30 گیگ در ماه مصرف کنی و ماهی 100 هزار تومان قیمتش هست!نقل قول:
در مورد های وب،مطمئن باشین از آسیاتک بهتره،بعضی از دوستان تو تاپیکش،سرعت شبانه شون روی 600-700 ک هستش که شما حساب کن تو همون سه ساعت اگه این سرعت رو بهت بده چقدر میتونی دانلود کنی
نقل قول:
اتفاقا پیگری کردم کولاک شب ها رایگان بین 250 الی 260 هست در هر صورت من این ماه میگرم ببینم سرعت خوب هست یا نه اسیاتک برای هر منطقه فرق میکنه برای شهر ما که بد نیست یعنی حجمی حداقل راضی کننده بود هست برای نامحدود من خودم شخصا با اسیاتک صحبت کردم حتی اسم این انجمن دادم و اعتراض شدیددوستان برای سرویس نامحدود خودش بهم گفت سمت سرویس ها نامحدود نیا که خودمان هم قبول داریم سرعت پایین هست...........برای اسیاتک بعضی از دوستان دانلود شبانه سرعت های باور نکردنی دارنددر هرصورت اینها شانس هست تا دوستان استفاه میکنند ................
سرعت شبانه در همه isp ها شانسی هست و معمولا شرکت ها سیاست مشخصی در این زمینه ندارن. بعضی ها در های وب سرعت شبانشون داغونه بعضی ها هم خوبه، همین مطلب در مورد آسیاتک و کلا بقیه isp ها هم صدق میکنه.
من نمیدونم شما پرا اینقدر سنگ آسیتر رو به سینه میزنی بزار از راه برسی عرقت خشک شه چند صفحه تاپیک بخونی بعد این همه تعریف کننقل قول:
دوست عزیز شما انکاردلت از اسیاتک پر هست صحفه قبل مگه من نگفتم اگز مخابرات خالی بشه فرار میکنم در ضمن من گفتم شهر ما با اسیا تک خوب جواب میده بر عکس پارس انلاین که همه همشهری ها ازش شکایت دارند در صورتی دیگر این انجمن دوستان از پارس انلاین راضی هستند همین های وب خدایش برو داخل انجمن خودش ببین چند تا ناراضی هستند این isp همشون بدبختی خودشان را دارنداز اسیاتک به کجا برم تا 100% مطمئن باشم 30 روز هفته سرعت بالا باشه..........همشون دزد هستند فقط باید از بد و بدتر یکی را انتخاب کنم و چون فعلا اول مخابرات در شهر ما خوب جواب میده که خط خالی ندارد و دم اسیا تک که فعلا ازش گرفتم .............نقل قول:
ممنوننقل قول:
فقط اگه رفتین فن آوا خبرش رو به من بدین! چون خودمم روی فن آوا و پارس آنلاین نظر دارم! :n13:
فقط خواهش میکنم هر کی خبری از این 4 مگی 8 تا 10 رایگان داره به من خبر بده چون احتمال 90 درصد تا 2 روز دیگه میگیرمش:n27:نقل قول:
میترسم از چاله در بیام بیفتم تو چاه:n04: خدانکنه همون شبی 2.5 گیگ رو هم از دست بدم:n14:
در مورد های وب هم منم موافقم که عده ای راضیند و بعضیا شاکی:n13: ولی در کل از آسیاتر داره بهتر کار میکنه یکی اینکه پینگش بهتره و دوم اینکه بیشتر اوقات میشه روی سرعت خارجش حساب باز کرد:n02:
خودم که هنوز نرفتم ولی تغییرات این آسیاتر لعنتی مرددم کرده:n13::n13:چون اونجام رندوم سرعت شبانش خوب میشه و همیشگی نیست:n09:
در هر صورت بدترین دوران تاریخ آسیاتر مربوط میشه به 4 ماهه اول امسال که اینم از باب قدم ما بود والا تا قبل از عید امسال بچه ها از همین آسیاتر شبی 12 گیگ دانلود میکردن اونم از سرور خارج :n19: :n19: :n19:
ناگفته نماند که خبرش هست که پارس آنلاین تو برخی شهرها واقعا معرکه است و رقیب نداره:n04::n04:
دوستان سلام کدوم شرکتهای اینترنتی پینگ تایم خوبی دارند برای سرورهای اروپایی
سلام دوستان الان 5 روزه که درخواست جمع اوری دادم ولی جمع نکردن وقتی هم به نمایندگی شهرمون زنگ زدم این شماره رو دادن گفتن تماس بگیرید بگید سریع تر تخیله کنند 02182144282 منم زنگ زدم نزدیک 15 دقیقه منو این ور اون ور پاس دادن اخرم هیچ جوابی نگرفتم نمیشه کاری کرد اینا جمع کنند ایا ؟
دوستان سرعت طرح نامحدود 256 برنزی چقدره تقریباً ؟
روزی 1 گیگ رو میشه دانلود کرد ؟
سرعت تقریبا ۱۰-۱۲ هست!نقل قول:
حالا شما خودت حساب کن روزی چه قدر میشه! :|
دوست عزیز فونت شما خیلی بزرگه لطفا یکم کوچیک ترش کن.نقل قول:
در ضمن 4 مگ شب ها سرعت نهایت 140 کیلوبایت هست میتونید از نمایندگی بپرسید.
کلا نه شبانه داره نه نامحدود من خودم اخر سرویس هستم و بعد از تموم شدن ترافیک جمع میکنم میرم.شما هم کم دم دمی مزاج باش خیلی بده که هر دقیقه به ساز میزنی.مرد حرفش یکیه.نه 100000 تا
دوستان خط را مخابرات چند روزه باید جمع کنه ؟؟
من آسیاتک را شنبه جمع آوری زدم و درخواستش رفته مخابرات ولی هنوز جمع نشده به همین خاطر شرکت جدید
نمی تونه درخواست رانژه را بفرسته !
خوب پیش بینی ام کاملا درست از اب در اومد هنوز که هنوزه جمع نکردندنقل قول:
کلا این نمایندگی اصفهانش اصلا هماهنگ نیست با تهران امروز بهش زنگ زدم میگم برا من هنوز sms میاد نت رو شارژ کنم میگه واقعا؟ میخواستم یه پ ن پ بهش بگم:n02:
خلاصه ول کنمون نیست این اسیاتک
آسیاتر واقعا ری.ده
کاربر جدید! اگه قصد حروم کردن پولتو نداری نیا!
میبینم که دوستان هنوز اینجان و دارن حرص میخورن :n08:
ما که از این شرکت کوفتی خلاص شدیم رفتیم یه جای خوب:n02:
روز هفتممه تا الان 74.5 گیگ دانلود داشتم.:n08: