سلام
دوستانی که میخوان یه نصب بسیار حرفه ای رو تماشا نمایند یه سر به این سایت بزنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانی که میخوان یه نصب بسیار حرفه ای رو تماشا نمایند یه سر به این سایت بزنند.
سلام و ارادت خدمت حمید نازنین؛:n16:
فقط می خواستی اشک در بیاری...:n30::n30::n30:
کامپش پیدا میشه؟!!!:n28:
سلام.به نظر شما هدیونت چی بخرم.
خودم بین این دو مدل کنوود 7056BT و /Kenwood KDC-U559BT موندم کدوم رو بگیرم.
البته X400 هم مدنظرم بود ولی بخاطره نداشتن بلوتوث کنسل کردمش.
به نظره شما 7056 ارزش داره 200 تومن بیشتر بدم یا همین 559 جوابگویه نیازمه؟؟
البته قصد بستن آمپ و باند درجه یک در کنارش رو هم دارن در حال حاظر
و همچنین احتمالا بعدا که پول دستم بیاد میخوام ساب 1260 و یک کامپ خوب رو هم بهش اضافه کنم.
لطفا نظر و پیشنهاد بدین که خیلی کلافه ام!!
تشکر.
واقعا این اونور آبیها تو چه وادی هستند و برخی نصابهای ما هنوز مثبت و منفی اسپیکر رو اشتباه وصل میکنند.نقل قول:
نه متاسفانه فوکال تو ایران به تاریخ پیوست. روح شاد و یادش گرامی.:n14:
دوست عزیز شما که میخواید وارد وادی سیستم بشید و اگر توان مالی دارید بهتره 7056 رو انتاب نمائید.امکانات کاملی داره.نقل قول:
[QUOTE=hamidR15;8371736]واقعا این اونور آبیها تو چه وادی هستند و برخی نصابهای ما هنوز مثبت و منفی اسپیکر رو اشتباه وصل میکنند.
نه متاسفانه فوکال تو ایران به تاریخ پیوست. روح شاد و یادش گرامی.:n14:
ای ی ی ی ی
k2pکارکرد هم گیر نمیاد؛
میخوام کامپ هم با کواک ها ست شه:n09:
اما صاحب ماشین عجب حالی بهش داده بود( بنتلی رو داشت ارتقا میداد؟!!!!):n13::n08:
سلام دوستان 2 جفت hertz 165 دارم و نصبه همراه با امپ Hertz - HE هر 2 تیوترهاش سوخته و طبعا مشکل صدا دارم چه تویتری بخرم براش ؟ بودجه 250 ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت آقا حمید گُلنقل قول:
این لینک واقعا خرابمون کرد واقعا :n28: دستت درد نکنه.
بریم توی افق محو بشیم :n28:
سلام به دوستان گرامی. به نظرتون میشه باند 6975 سری قدیم پایونیر رو کنار 7100 کنوود بست؟ چون به نظرم صداشون تو یه سطحه تقریبا
سلام
1-شرمنده زیاد سوال میکنم میخواستم بدونم ضبطی که 4 تا 50 وات رو پشتیبانی کنه و باند 130 وات بخواد برای این باند آمپلی بگیرم بیشتر صدای باندم افزایش پیدا میکنه یا نه بیشتر تو شفافیت صدا تاثیر میزاره؟
2- سیم مناسب برای برای باند چیه و باید چند گیج باشه آیا آمپلی 2 کاناله و 4 کاناله باشه شماره سیم هم فرق میکنه؟پیشنهاد شما چیه
3-فروشنده به من پیشنهاد داد پریمیر بوستر یا ا م بی اکوستیک بگیرم بخاطر مناسب بودن قیمت نظر شما چیه؟ ضبط 456 کنوود هستش باندم هم 6995ex کنوود هستش؟
دوستان لطفا پست شماره 15933 را جواب بدین ممنون میشم. تشکر
سلام
حمید خان به نظرت آمپ jvc ks-ax5500 برای کامپوننت ها مناسبه ؟ 150 وات روی 2 اهم میده
یکی داره قیمتش بد نیست به نسبت 4 کانال و سری قدیمی بودنش
سلام؛نقل قول:
با اجازه آقا حمید، متفرقه رو کلا روش ی خط قرمز بکش (هیچ ارزونی بی علت نیست)
از بین ها کدومو بخرم ؟ به 207 میخوذه اینترفیسش هم تو بازار هستش ؟ چنده ؟
Sony MEX-DV1700U Car Audio
یا
Pioneer DEH-X9650BT Car Audio
یا
Pioneer DEH-9450UB Car Audio
کدوم صدای خوبی داره ؟ ارزش هزینه کردن اینها دارن ؟ چه فرقی به دارن ؟
با گوشی ایفون مچ میشن ؟
تا رنج 600 تومان کنود هم چه مدلیشو پیشنهاد میکند ؟ عالی باشه با ایفون هم مچ بشه
به نظر من کنوود 7056 بگیر از هر لحاظ ظبط کاملیه،با آیفون و آیپد و اندروید کاملا مچ هست و بلوتوث هم داره قیمتش هم مناسب
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
[QUOTE=sezar77;8371769]سلامنقل قول:
کی تو خیلی کمه و تقلبیش هم فراوونه.بد گیر میاد اورجینالش. کلا کامپ فوکال اورجینال خیلی کمیابه.
از همون هرتز بگیرید.تیوتر تنها جنس خوب خیلی گیر نمیاد. گرند هم فکر کنم داشته باشه.نقل قول:
به نظر من اصلا کار صحیحی نیست. قبلا در مورد خیلی صحبت شده.باید اسپیکرها از یک مدل و یک نوع باش.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
1-اون 50 وات که فرمودی توان ماکزیمم پخش هست.توان آر ام اس پخشها بین 18-22 وات هست.
2-اگر منظورتون از سیم کابل برق تغذیه کننده آمپلیفایر هست باید عرض کنم بستگی به تعداد و جمع کل مصرف کننده هامون داره.هرچقدر جمع کل توان بالاتر بره باید از کابلهای با گیج (ضخامت) پائینتر استفاده بشه.
نکته:بهتره گیج مورد انتخابتون رو کمتر از 4 گیج انتخاب نکنید
تو پکهای برق موجود در بازار بهترین آنها استریت وایرز هست و پک برق 4 گیجش 140 تومن قیمت دارد.
3-همانطور که عزیزمون فرمودند اصلا دنبال برندهای فیک نرو که پشیمان خواید شد.
دیگه حد اقل دو جفت 1685اس پایونیر بگیرید.جفتی 170 هست البته میتونم کمی تخفیف هم براتون بگیرم اگر خواستیه باشید.نقل قول:
یو 356 مناسب هست.
نقل قول:دوست من اینترفیس 207 از 58 تومن هست تا 100 تومن.باید مدل ووسال ساخت ماشینتون رو بدونمنقل قول:
تو پشخهای که ذکر کردید با 9650موافقم.پخش بدی نیست. ولی میتونید به 7056 کن وود هم یه نظری داشته باشید. هر ود هم با آیفون همخوانی دارند.
مخلص پیام جان.نقل قول:
پیام جی وی سی خیلی صدای خوبی نداره.بهترینش آرسنال بود که صداش خوب بود ولی خرابیه زیادی داشت.عجله نکن حیفه بزار یه آمپ پدر مادر دار بگیرم براش.
کنوود 7056 با 8919 چطوره ؟ کدومش بهتره ؟ چف فرقی باهم دارن ؟
میشه دو تا عکس هم ازشون بذارید ؟
سیستم تا نهایت 850 اینا چیو پیشنهاد میکنین ؟؟
اول کیفیت واسم مهمه بعد قدرت و بیس
چیزایی که میخوام : پخش و آمپلی و کامپوننت واسه در جلو و عقب اسپیکر بیضی ...
ماشینم پرشیاس
سیستم پارسال فروختم با ماشین،الان میخوام دوباره جمع کنم.
هدیونت که کنوود 7056 میخوام بگیرم ،اسپیکر و اگه پولم الان برسه آمپلی و بعدا ساب و کامپ هم ببندم موندم چی بگیرم.
مخصوصا باند. کلا میخوام سیستم کیفیتی باشه. کیفیت باند هم بالا باشه.
سلامنقل قول:
8019 ورژن قبل 7056 بود به نوعی ....
در یه سطحن !
8019 :
7056:
سلامنقل قول:
با 850 انتظارتون بر اورده نمیشه ....
با این بودجه یه جفت باند بیضی (کواکسیال) co 609 یا هرتز hcx 690 برای عقب
امپلی pioneer 5602
پخش کنوود u 456
سلامنقل قول:
هدیونیت انتخاب خوبیه
بودجه چقدره ؟ قدم بعدی چیه ؟
یه پیشنهاد ....
اگر قصد خرید ساب ووفر دارید باند بیضی نگیرید ....
2 جفت کامپ بهتر عمل میکنه ...
حمید خان یه آمپلی معمولی 350 وات مارک فکر کنم سونیک دارم. با این باندی که گفتی مشکلی نداره؟ ایا این باند برای درجلوی ماشین اندازش مناسب است؟کد:
دیگه حد اقل دو جفت 1685اس پایونیر بگیرید.جفتی 170 هست البته میتونم کمی تخفیف هم براتون بگیرم اگر خواستیه باشید.
فعلا اول باند میخوام،اگه گرون بشه مجبورم آمپ رو چند ماه دیگه بگیرمنقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت حمید جان و حسین آقا؛
حسین آقا سایه سنگین شدین؟بابا حمید گناه داره:n01::n12:
کمک فوری برای انتخاب پخش،p80rsii یا 80prs کدوم بهتره از نظر متریال ساخت.usb خوردن برام اهمیت چندانی نداره.
ممنون :n16::n16::n16:
طبق تجربه ی اقا حمید RS2 صدای بهتری داره کیفیت ساخت قدیمی ها هم همیشه بهتر بوده اما به هر حال جدیدتر یعنی: داشتن جنگولک بیشتر عین USBنقل قول:
باند خوب بدون امپ صدای اهن پاره می ده مگه ساب باشه که HPF بدید فرکانس پایین اجرا نکنهنقل قول:
سلام ممنونمنقل قول:
خب مسلما
RS II
به مراتب کیفیت بهتری داره هم ساخت و هم صدا و متریال.ولی آکش که تقریبا نیست.تمیزشم قیمتش بالاس.
حسین جان هم مسافرت بودن انشاءالله بیشتر ازاطلاعات خوبشون استفاده می کنیم.
اسپیکر خوب و با کیفیت و قوی لازم دارید صبر کنید گلیدننقل قول:
Co 609 plus
بیاد اونو بگیرید
اگر اسپیکر معمولی میخواید جی وی سی 7158 خوبه.حدود 290 فکر کنم باشه.
بله باید مناسب باشه.البته خیلی هم نیاز به آمپ نداره.نقل قول:
7056 کنوود برای 206 مدل 90 اینترفیس داره ؟ قیمتش چنده ؟
اینترفیس کنوود برای 206 فکر کنم 60 تومن باشهنقل قول:
با سلام
دوستان باند تا ۳۰۰ تومن چی معرفی می کنید؟
یه 9450 خریدم 550 تومان با اینترفیس و کابل aux کابل usb اضافی شد 625 تومان کلا .
میشه بگید چطوری نور نمایش را زیاد کنم ؟
فرکانس هایی که پیدا میکنه رادیو را چطور سیو کنم ؟
گزینه ریپیت ( تکرار موزیک ) روی کنترل نیستش ؟ چطوری فعالش کنم ؟
درود
دوستان یه سیستم رادیو پخش تصویری یک طبقه میخوام برای L90که سیستم GPS Navigation با ساپورت مناسب برای نصب نقشه های مختلف از منابع اینترنتی داشته باشه...
درواقع هیچ یک از امکاناتش به درد من نمیخوره و همین ضبط آلمانی BLAUPUNKT که خود کارخونه روش گذاشته برای من کافیه چون فقط از جَک ورودی اتصال فیش 3.5 میلیمتری (AUX، همون فیش سر کابل معمول صوتی هدفون ها) استفاده میکنم برای پخش صوت از mp3 player ـم و من حتی از CD و USB و Bluetooth و غیره استفاده نخواهم کرد!
به نظر خودم، تعویض این ضبط خودش که جنس با کیفیتی هست، برای یه جنس چینی که از امکاناتش استفاده ای نخواهم کرد، کار احمقانه ایه. (آدم باید دیوانه باشه بشینه توی یه صفحه ی ریز، فیلم نگاه کنه!)
ولی از طرفی، دستگاه های GPS جدا که مثلاً با پایه بچسبونیشون روی داشبورد، هم جلوی دید سرنشینان رو میگیرن یکم، هم اینکه باتریشون سریع تموم میشه! اگرم دائماً به شارژر فندک وصل باشن، باطریشون بعد یه مدت داغون میشه (این طبیعت باتری های Lithium-ion هست). پایه ها هم بعضاً چسبشون کنده میشه سرنگون میشن! اگر چیزی به فکرتون میرسه که سازنده، به فکر این چیزا بوده باشه، صفحه ی نسبتاً بزرگ (5 اینچ به بالا) و رابط کاربری و عمر باطری خوبی داشته باشه، راهنمایی کنید.
قیمت هم سعی دارم اصولاً بیشتر از 500-600 خرج این چیزا نکنم، ولی تا یه تومن هم رفت باز قابل تحمله... در هر 2 بازه ی قیمتی (زیر 500-600 و بالاتر) اگر چیزی به ذهنتون میرسه (هم ضبط gps دار و هم gps) بفرمایید.
یه سؤال جانبی: درصورتی که GPS جدا بخرم، جایی هست بشه براش کابل جدا برای شارژ باطریش کشید و مجبور به اشغال کردن فندک نباشیم؟ بدون اینکه به سیستم های ماشین آسیبی برسه که منجر به از بین رفتن گارانتی بشه!
حمیدجان سلام
خسته نباشی داداش
میخواستم یکی از پخش های زیر رو بگیرم بنظرت کدوم برای من با حداقل هزینه مناسب تره؟
اهل ساب و آمپلی نیستم نهایتش 2 تا کواکسیال مستقیم بهش وصل میکنم و اینکه سی دی خور هم نباشه مهم نیست و فقط usb ساپورت باشه و اینکه اگه بشه با اسمارت فون از طریق بلوتوث کنترلش کرد هم عالی میشه.
Kenwood u256
Kenwood u356
Kenwood u456
اگه نظرت روی مورد دیگه ای هم هست ممنون میشم تا قیمت ماکزیمم 280 تومن پیشنهاد بدی اگه موردی هم باشه که بلوتوث داشته باشه که خیلی خوب میشه.
مرسی از زحماتی که میکشی داداش.
سلام به همه دوستان
اگه بخوام یه سیستم صوتی از نوع کامپوننت واسه ماشینم بخرم باید چه اطلاعاتی را واسه مشورت در اختیار اساتید محترم بگذارم ؟
با تشکر
بالاخره با کمک اقا حمید گل 1 سیستم بستم از این قرار:
MX 165 PLUS به تعداد 2 جفت
RS12 FA GLADEN
PIONNER 8604
PIONEER 5602
KENWOOD 7056BT
تمامی کابل ها هم AUDIO SYSTEM به جز برق که STREETWIRE
به سختی MX165 دومی در دره عقب جا دادم دورش ابر گذاشتم خلاصه چیز خوبی شد در نهایت پس از انجام تنظیمات پخش به صدای خیلی خیلی خوبی رسیدم تفکیک عالی صدا حجم مناسب صدا بیس نرم و البته کوبنده خلاصه همه چیز عالیه و صدا خیلی لذت بخشه در ابتدا گفتم شاید با امپ پایونیر خوب نشه اما کیفیت صدا انصافا عالیه و تا ولوم اخرم صدا خراب نمی شه
اما چند توصیه که در انجام این سیستم یاد گرفتم:
حتما سعی کنید اسپیکرها با ساب از 1 خانواده باشن ترجیحا از 1 سری که صدا بهترین هماهنگی و یک دستی رو داشته باشه.
حتما حتما از 4 تا اسپیکر در ماشین استفاده کنید من هم استیج عقب خالی هم جلو خالی داشتم به طرز عجیبی صدا وقتی که 4 تا می شه مخصوصا اگر توی درهای ماشین باشن صدا بهتر می شه توی همه ی ماشین های خوب روز هم دور تا دور ماشین اسپیکر می ذارن که حالت دیسکو پیدا بشه
در نهایت ترکیب 2 جفت کامپ با 1 ساب بهترین ترکیبی هست که می شه انتخاب کرد.
اما راجب 7056 هم بگم که به نسبت قیمتش واقعا می ارزه همه چی داره اکثر چیزاشم قابل تنظیم به انتخاب یوزر هست برای کسایی که اهل دست کارین نعمتیه اما نکته ی جالبش اینجاست که تنظیمات حالت کارخانشم هم خیلی عالی هست صدایی خیلی خوبی می ده اصلا نیازی به تنظیم اکولایزر هم نیست برعکس پایونیر که تنظیمات کارخانش افتضاحه
صدای MX 165 هم به نسبت قیمتش خیلی عالیه نه تیز نه ازار دهنده تفیکی عالی هم داره بلندی صداشم برای اتاق ماشین کاملا کافیه به نظرم هزینه بیشتر کردن اشتباهه مگه برای لب ساحلی چیزی بخواید.
در نهایت امر هم از اقا حمید که کلیم وقت ایشون رو گرفتم سپاس فراوان دارم به علت کمبود هزینه امپ پایونیر برداشتم اما 8604 صدای خوبی داره بر عکس سری های قدیم خلاصه فن گلیدن شدم اساسی
سلام داداش مبارکت باشه . ایشاالله تو شادیات ازش استفاده کنی .نقل قول:
داداش یه قیمت میدی که هر جنس و چند خریدی و کل سیستم با چه قدر جم شد ؟
این کامپ MX 165 در حد چه کامپیه ؟ خوشحال میشم از سیستمت یه عکسم بزاری :n12::thumbsup:
سلام به همه دوستان عزیزم :n11:
میخواستم از تجربه خرید با عجله و بدون اطلاعات کافی بگم که لااقل شما دیگه اشتباه منو نکنین
اول اینکه به هیچ عنوان عجله نکنین توو خرید سیستم
دوم اینکه حتما همینجا اطلاعات کافی کسب کنید با مشورت دوستان کاربلد مخصوصا آقا حمید عزیز
سوم اینکه اگه پول کافی ندارین و یه چیز ایده آل میخواین هرگز با بودجه کم نخواین همه چیو به زور با بودجه تون هماهنگ کنین و بجاش کم کم خورد خورد بگیرین
چهارم اینکه حتماااااا از جای معتبر خریداری بشه که دوستان کمک میکنن
پنجم اینکه بهتره وسایل نو باشه مگه اینکه از فرد مورد اطمینان خریداری بشه
حالا مشکلی که واسه خودم پیش اومد :
من عجله داشتم با 850 تومن میخواستم جور کنم همه چیو,جور کردم ولی انگار پولو ریختم دوووور :n27::n03:
اینا رو گرفتم : کواکسیال DLS 1072 - پخش pioneer 3650 - آمپ دست دوم pioneer GM-X372
همون موقع که سیستم اوکی شد,سیستم 4 5 ساعت روشن بود صداش هم خوب بود تا اینکه صدا یهو بم شد و بی کیفیت حتی بعضی وقتا خش خش میوفتاد,دس که به آمپ زدم فوق العاده داغ و آتیش بود,ماشینو چن ساعت خاموش کردم ولی هنوز صدا بم و بی کیفیت بود,بعد از خرید که با آقا حمید مشورت کردم فهمیدم آمپ که کلا جوابه اسپیکرا رو نمیده و همینطور توییتر اسپیکرا سوخته !!! که الان DLS هم نمایندگی نداره و علنا رفت توو پاچمممممم !! :n28::n28::n14:
کلا واسم 5 ساعت هم کار نکرد ! خلاصه تجربه تلخی بود که خواستم با دوستان در میون بذارم که لااقل شما دیگه اشتباه منو نکنین :n30:
و همینطور تشکر میکنم از آقا حمید عزیز واسه اطلاعات و راهنماییا مفیدشون :n16:
دقیقا
میشه برگید برای 9450
میشه بگید چطوری نور نمایش را زیاد کنم ؟
فرکانس هایی که پیدا میکنه رادیو را چطور سیو کنم ؟
گزینه ریپیت ( تکرار موزیک ) روی کنترل نیستش ؟ چطوری فعالش کنم ؟
سلام. خیلی خیلی مبارکه!! :n16:نقل قول:
اگر عکس از سیستمت بزاری و اینکه قیمت بدی خیلی لطف کردی... ممنون :n01:
با سلام
از اساتید محترم کسی ما رو قابل میدونه که راهنمائی بکنه ؟
با سلام
من طبق مشورت با دوستان و اساتيد تاپيك براي جلوي پرايد يه جفت e4x helix از توپخونه تهيه كردم(راستش ماشين ماله نزديكانه از من راهنمايي خواسته بود) بلندگوهاي فابريك رو دراورديم و جديدا رو نصب كرديم بر خلاف انتظار صدا تغيير محسوسي نكرد سعي كردم با fade به سمت باندهاي جلو(هد يونيت u456) از توان بالاتري استفاده كنيم كه راستش باعث شد كلا صدا اون غنا و فركانس كامل خودش رو از دست بده و يه مقداره زير بشه، با يكي از نصاب هاي محلي صحبت كردم(هليكس رو فكر كنم زياد نميشناخت. و باهاش كار نكرده بود) از روي تجربه گفت اين جور باندها معمولا تا امپ نداشته باشن كيفيت خودشونو نشون نميدن و با اين ولومي كه شما اهنگ گوش ميديد (٥تا٦)چندان تفاوتي بين بلنگوها نيست، خلاصه ما مونديم و .....احتمال داره بلندگوها إيراد داشته باشن مثلا قلابي باشن،از توپخونه پاساژ بورس لوازم صوتي ماشين فروشگاه------خريدم
با تشكر