512 نامحدود که استفاده میکنم سرعتش 24 ساعته رو 70 هست 256 هم حدودا40باشهنقل قول:
Printable View
512 نامحدود که استفاده میکنم سرعتش 24 ساعته رو 70 هست 256 هم حدودا40باشهنقل قول:
آقا دمت گرم :n16:نقل قول:
آخه چقدر تایم اوت...?!ughh:n21:
همه چی خوب و عادیه الا این تایم اوت ها!
این مازندرانیا کلا به فکر خودشونن منظورم مسئولینش با افزایش پهنای باند فقط می خوان نشون بدن که نفوذ اینترنت تو استان شون زیاده و الل الان هستن جاهای که واسه 256 هنوز کارت دانشجویی نیازه :n05:
این نشون میده که کشور ما اینترنت ش شده مثل وسایل مصرفی روزانه مردم :n08:رشت یه قیمت و سرعت میدن مازندران یه قیمت و سرعت میدن بقیه استان ها هم همین جور و همین جور سرعت اصن یه قانون مشخص وجود نداره :n18::n08:
این برای دوستی که پینگ می خواست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم پينگي كه از پورت مخابرات گرفتم حدودا 1 ماهه از مخابرات اينترنت ميگيرم و در اين يك ماه هميشه timeout داشتم !! وتصصميم دارم جمع آوري كنم... براي كساني كه به صورت آنلاين بازي انجام ميدن اصلا توسيعه نميشه.
نقل قول:
خيلي جالبه اگر به لينك دانلود دقت كنيد متوجه ميشيد كه اين عكس فيك نيست بلكه اين دوستمون از يك شبكه محلي در حال جا به جاي فايل هستن كه ftp نشانگر اين موضوع هست!
دوست عزیز ، شما مگه الان این تست رو تو مازندران نگرفتید ؟نقل قول:
پس چرا اینجا میزارید ؟
نقل قول:
سلام
ازت خوشم اومد دوباره منتظر تک تک شما هستم در اندیشه مخابرات جم کنین NO Speed هست
دوست عزيز سلام ... متاسفانه شما يا بد متوجه شديد يا كم متوجه شدي يا كج متوجه شدي من اصلا مشكل سرعت در مخابرات نداشتم. من به دليل اينكه پورت مخابرات timeout زياد داشت و مناسب براي انجام دادن بازي به صورت آنلاين نيست تصميم گرفتم كه جمع آوري كنم.نقل قول:
بايد بدونيد كه بنده مدتها قبل حدودا 1 سال پيش از انديشه استفاده ميكردم واقعا بي كيفيت ترين در نوع خودش بود وقتي شبا كه free ميشد timeout شديد ي ميداد كه بيا و ببين به طوري كه بين timeout ها گاهي هم پينگ ميداد!!!! اي اس پي كه منو راضي كرده تا الان از نظر پينگ و timeout فقط شاتل بوده كه متاسفانه تو مركز ما حدودا 3 ماه طول ميكشه تا واگذار كنن.
آخه همشهری عزیز ایشون عقده ای هستش بیمار روانی هستش .
ما هم تو رشت های وب یا همون نوین نت داریم ایشون همون سرویس را دارن میان میذارن --- خدا به بیمار ها شفا بده ایشون به غیر از این استان توی استان های دیگه هم میادش میذاره --
نقل قول:
Big Like :n02:نقل قول:
نکته جالبش اینجاست پست هاش رو گزارش میکنم پاک نمیکنن :n29:
اندیشه که از این بدتر هستنقل قول:
ضمنا سرعت اندیشه رو داری با مخابرات مقایسه میکنی ؟؟ :n08:
اندیشه که همه از سرعت ناراضی هستن -- پینگ خوبی شاید داشته باشه ولی سرعتش عمرا به ضحی کیش برسه :n02:
دقیقا از چیزی تعریف کردی که اندیشه اون رو نداره :n02: (( سرعت ))
شما ها پایداری نت میدوننین چیه ؟
فکر نکنم بدونین چون فکر میکنین هر کی سرعت بیشتر بده سروریسش خوبه نخیر از این خبرا نیست همین مخابرات تا یه ماه اینده کاری کنه که از هرچی نت بدتون بیاد همین الان نت مخابرات مستقیم نست بهتر حرفهای تکنیکی نزنم چون 99% شماها کاربرهای عادی هستین که صبح تا شب به فکر دانلودین
موفق باشید :n12:
نقل قول:
شما که کاربر فوق حرفه ای هستی
هنوز نمیدونی اندیشه هم پورت مخابرات ارائه میده :n02:
پورت مخابرات اندیشه و ضحی کیش هیچ فرقی باهم نداره
فقط فرقش تو قیمت هست که اونم به دلیل دزد بودن ذاتی اندیشه هست
شما هم موفق باشید
نقل قول:
دوست محترم!
این نکته رو خیلی از بچه های اینجا گفتن که هیچ کدوم از ماها عاشق چشم و ابروی ضحی کیش نیستیم و هر موقع، تأکید می کنم هر موقع، سرویسش از سرویس شرکت های دیگه پایین تر بود بلافاصله جمع می کنیم. من همین رو به یه صورت دیگه به پشتیبانی ضحی کیش گفتم ولی اونا تأکید داشتن که سرعت به هیج وجه از این مقداری که الآن هست پایین تر نمی یاد.
فقط قابل توجه شما که من توی 3 هفته اول استفاده تونستم 180 گیگ فایل هایی رو که نیاز داشتم دانلود کنم. حالا این رو اگه می خواستم با اندیشه دانلود کنم حدود 5 ماه میشد. وقت و انرژی و پول و خیلی چیزهای دیگه رو در نظر بگیرید متوجه میشید که چقدر این سرویس برام مفید بود.
اینجا هم این سرویس نیاز به تخریب یا تعاریف ما نداره. تا زمانی که خوب باشه استفاده می کنیم هر زمان کیفیتش پایین بیاد جمعش می کنیم.
من 256 نامحدود اندیشه که داشتم اونم تایم اوت می داد گرچه کمتر بود. با سرعت دانلود 32 کیلوبایت و قیمت 28 هزار تومان! سرویس 1 مگش رو هم گرفته بودم سرعت ساعت رایگانش به 70 می رسید. پشتیبانی می گفت که ساعت رایگان رو تضمین نمی کنیم.
موفق باشید.:n16:
آخه چرا میزنین تو سر و کله هم..اندیشه که الان خیلی مدت پورتای مخابرات میده..چه فرقی اندیشه با مخابرات داره...؟!:n02:
امروز اندیشه نه تایم اوت داشت نه پینگ بالا..فقط بیشتر از بیست ثانیه عمرا میتونستی به یه سرور خارجی وصل شی!:n28:
پ.ن: کمربندارو محکم کنین واسه اینترفرت ملی!:n20:
کاربر حرفه ای نظار حرفی تو این فروم بزنم تا ابروی مهندس های اندیشه ازپژمان تا ماهانیان را به برم.و با سند اعلام کنم یک نخود هم بارشون نیست. بعد متوجه میشی کاربر حرفه ای کیه.نقل قول:
بلاخره مشکل خط تلفن رو حل کردم ...
دوستان سرویس دهنده های رشت چه شرکتایی هستن ؟ میشه اسمشون رو بنویسید ؟
و اینکه برای دانلود کدوم مناسب تره ؟ سرعت و قیمت بهتر نسبت به بقیه .
خب به سلامتی داداشنقل قول:
تجربه شخصی من که تقریبا خیلیا موافقن اگه سرعت پیج باز کردن برات مهمه و دانلود باز نیستی شاتل بهترین گزینه هست اما اگه اهل دانلودی مخابرات رو پیشنهاد میکنم(من الان 512 نامحدود مخابرات دارم24000 تومان هزینشه و سرعت دانلودش 24 ساعت شبانه روز رو60 هست ومحدودیتی نداره البته بگم پینگ مخابرات هم به تازگی خوب شده)
ممنون ..نقل قول:
زیاد پیج باز نمیکنم ، یه سَرَکی به فیسبوک و اینا میزنم حداکثر ، قصدم بیشتر دانلود ِ ... اکانت های مخابرات رو از کجا باید تهیه کرد ؟ از اندیشه ؟ خود مخابرات سایتی داره واسه فروش ADSL ؟
این سایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آسیاتک تو گیلان اومده ؟؟
لاهیجان
:n13:
توسایتش نمایندگی ها رو نزده؟نقل قول:
تو همه استان ها کلیک میکنم نمایندگی داره بجز گیلان :n29:نقل قول:
چطوره نمایندگیشو دوتایی بگیریم:n02: ولی مخابرات کوفتمون شدا هی میگفتن سرعت بالا تارسید به ما استاندارد شد(حالا کارنداریم که نسبت به جای دیگه از لحاظ سرعت و قیمت مناسبه)نقل قول:
بیا برو تو این لینک اینترنتی ثبتنام کننقل قول:
چون فقط استان های
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -مخابرات استان مازندران و آسیاتک
خودشون پبنل دارن.
پیش شماره رشت رو بزن البته پیش شماره مرکز مخابراتی تو استان بعد . آسیاتک رو بزن ببین هست یا نه.
ولی از طریق این سامانه اگه بتونه ساپورتت کنه میتونی ثبتنام کنی و سرویس بگیری.
شرکت ضحی کیش خراب شد؟
ثبتنام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خراب نشدنقل قول:
شرکت ضحی کیش خراب شد؟
داره سرعت واقعی ارائه میده
یعنی دقیقا مثل همین آسیاتک که شما گفتی
با این اوصاف فرقی باهم ندارن
:n16:
هیچ فرقی ندارن ممکنه که آسیاتک سرعت رو پایین تر همبده.همینو داشته باشنقل قول:
تو انزلی یه شرکت هست داره خدمات میده میگه نمایندگی آسیاتک هست
ولی من تو سایت خوده آسیاتک چیزی ندیدم
سلام
من مدتي پارس انلاين داشتم 128 نامحدود
اين روش رو خودم ويكي از دوستانم امتحان كرديم و جواب داد
شايدم شما هم بدونيد ولي دوست دارم همه بهره ببرن
پارس صبحا سرعتش خوبه بعد از تموم شدن 20 گيگ ميتونيد با قطع وصل كردن سيم تلفن از پشت مودم 4 تا 5 دقيقه سرعت بالاي 100 داريد
اين روش براي ادماي بيكاري مثل من كه دانلودشون زياده خيلي خوبه با اين كار تا قرون اخر پولتون رو ميتونيد استفاده كنيد
این یه ذره قدیمی نیست ؟؟ :n02:نقل قول:
هیچ لزومی به این کار نیست
رو ویندوز کانکشن بسازید و با یک نرم افزار هر 4 دقیقه کانکشن رو قطع و وصل کنید (( نرم افزارش قبلا تو تاپیک پارس آنلاین یکی گذاشته بود ))
تو انديشه ميشد از اكانت ديگران استفاده كرد من از 3 تا استفاده ميكردمنقل قول:
تو پارس نميشد اينكار كرد
كسي ميدونه تو مخابرات ميشه يا نه ؟
ميخوام با يكي از بچه ها عوض كنم
چون مخابرات گفته يا پولت از بين ميره و سرويس جديد ميگيري يا صبر ميكني شارژت تموم شه بعد
الان دو ماه 128 نامحدود دارم ميخوام با 512 يكماهه عوض كنم يچيزيم سر بدم
من اندیشه پورت مخابرات داشتم میشد این کار رو کردنقل قول:
ولی ضحی کیش با پورت مخابرات رو نمیدونم :n13:
کسی نمیدونه چرا اندیشه اینطوریه...
پورت 20 رو که آزاد گذاشتن تا یه پینگ خوب ببینیم ولی در اصل همش Timeout داریم...
من از نتم برای بازی استفاده میکنم سروری هم که توش بازی میکنم در اروپاست
قبلا با اینکه پینگ بدتر از اینا بود راحت میتونستم بازی کنم ولی الان اصلا نمیشه بازی کرد. و کلا به نظر میاد مشکل قطعی روی پروتکل UDP با اینکه روی ISP های سایر نقاط کشور حل شده ولی در اینجا کاملا وجود داره...
در رشت ISP خوبی سراغ ندازین که باهاش بتونم راحتتر بازی کنم
ضمنا اسم بازی هم League Of Legends و در سرور های EU West و EU nordic & EAST این بازی، بازی میکنم
چیزی که به ظاهر از اندیشه میبینید و لذت میبرید
محتوای مخفی: Cmd:ping 4.2.2.4 -t
چیزی که واقعا اندیشه در اختیار ما میزاره
نکته: با وجود اینکه با سروری در کمتر از 600 مایلی تست شده پینگ 205 کاملا Packet Loss داره و عملا کانکشن هیچ قابلیتی برای Streaming نداره
سلام دوسته عزیز کله ایران خرابهنقل قول:
فکر میکنین این وضعیت موقتی باشه و تا انتخابات و یا همیشگی؟!نقل قول:
حتی در سایر بازیها و در steam هم نمیتونم انلاین شم
شما رو سیستمتون آخرین ورژن جاوا رو نصب کنید تا مشکل پکت لاستتون در pingtest.net حل بشهنقل قول:
این مشکل برای همه اونهائی که بازی آنلاین انجام میدن وجود داره
1. 1.7.0.21 ورژن جدیدتری وجود داره؟!نقل قول:
2. با خیلی ایرانیهای دیگه بصورت آنلاین بازی میکنیم که به نظر نمیاد اونا در سایر نقاط کشور با سایر ISP های مشکلی اقلا تا این حد داشته باشن...
این هم یه سرور داخلی:
نکته: حتی با سرور داخلی هم 2% packet Loss داریم
سلیمانیه عراق سرور داخلی نیست دوست عزیز :)نقل قول: